Jump to content

Hundu^^

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Hundu^^

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 02.02.1990
  1. Ma täielik algaja selles suhtes ja ma võtan igasugused nõuanded vastu Sööma olen hakanud meeletult et kaalus juurde võtta saaks, olin ennem üldse 60kg. Saali kohapealt on mul aega 5päeva nädalas käia seal.Ma saan aru ka et alguses pole mõtet niipalju. Aga jah, kava suhtes ja päevade kohta pole mul tegelikult õrna aimugi. Ma loodan tänase päeva lõpuks saada piisavalt arvamusi ja soovitusi ja siis saame ehk koos välja mõelda miskit.
  2. Ma täiendaks kava õhtupoole, pean sõbra käest uurima täpseid nimetusi, ma hetkel ei tea kõiki peast. Seljani ma ei jõudnudki, suutsin ennem liiga kangeks jääda.
  3. Tervist! Noormees Vanus: 23 Pikkus: 183cm Kaal 71kg Alustasin eelmine esmaspäev jõusaaliga.Muidu polnud ennem midagi teinud. Käisin kolm päeva järjest, igapäev erinev lihasgrupp. Esimene päev: biitseps ja triitseps Teine päev: õlad ja jalad. Kolmas päev: rind Esimese ja teise päeva sees sai nüüd liiga tehtud kusagile.Korralik lihasvalu oli, öösel kadus isegi uni ja külje keeramisega oli raskusi. Valu vastu polnud mul midagi. Juhtus see,et kolmapäeval kui hakkasin kätekõverdusi tegema, maandusin pm näoli saalipõrandal.Ei suutnud üldse kätele toetuda. Naljakas seik, sain isegi ühe tõsisema onu naerma seal. Enne jõusaaliga tegelemist suutsin teha vabalt 20tk. Möödas on pea 5päeva, lihasvalu pole, kõik ilus aga ei suuda mitte ühte kätekõverdust teha. Tahaks homme saali minna aga ei tea kas peaksin taastuma veel või mis mu kätekõverdustel nüüd häda on järsku? Kuigi üleile peale sauna ei suutnud isegi rätikuga selga kuivatada, käed nii tundetud. Peenike poiss olen, kaalus küll asi pole.
  4. Massilisajad

    Kas tavaline suhkur ajaks ka asja ära? Mass2-te saaks vähem kasutada aga seal süskarid sees juba.
  5. Massilisajad

    Kumba rahvas soovitab, kas Mass2 või Gain Bolic 6000 1kg massilisajat? Ning kuidas maitsed on, Mass2-te olen proovinud, maasikas oli super.
  6. Peavalu kreatiini ja glükoosi tarvitamisel.

    Tänud vastajatele.Võtan ette siis uue ülevaatuse omale nii koormustesti kui ka uue perearsti näol. Hetkel pea valutab jälle, sisse olen söönud paratsetamooli ja aspiriini. Vererõhk näitab vasakul käel 123/74 ja pulss on 68. Parem käsi 122/73 pulss 63. Rõhk tundub nagu korras olevat. Vaatasin ka muidu HT-R'i kuid pelgan kreatiini nüüd kahjuks. Valin niikaua Mass2'e, kuna olen kergem kui udusulg ja seedin kiiremini kui lind. Kui selgust saan probleemile siis annan Teilegi teada.
  7. Peavalu kreatiini ja glükoosi tarvitamisel.

    Koormustesti pole teinud, elan maakohas suht ja ilmselt tuleb siis Tartus käia. Kala ma ei söö, kuid toitu pole suutnud peavaluga seostada, vb ainult sidrunit. Punapea asjale ma ei saanud väga pihta, ei ole punapea. Kreatiin oli puhas, Fasti oma. Eks hakkan uuesti vererõhku mõõtma, küll aga öeldi et pulss on kiire vahel. Muidu kannatan mirgeeni ning pingepeavalu all, kuid minujaoks on see termin jama. Hommikul kõht täis süüa ja päev rahulikult kulgeb siis peavalu niiväga pole. Kipun arvama et äkki siis rõhk madal liialt või kõigub.
  8. Peavalu kreatiini ja glükoosi tarvitamisel.

    Olen aga valutama hakkas ikka.
  9. Lõpetasin kasutamise ja andsin allesjäänud asjad sõbrale, tunneb vähemalt temagi asjast rõõmu. Aeroobset ikka üritan teha, peavalu on kahjuks mirgeeni ja pingepeavalude alla pandud mul paberite järgi aga ma ei usu seda jama. Üritan siiani põhjust leida.Toiduga pole peavalu seostada suutnud, sidrun vb ainult? Ärge kurjaks saage aga vahepeal olin Coca-Cola peal ja see hoidis peavalu eemale, ärge küsige, mul pole ka aimu. Samas meenus 1asi, kui magama suudan jääda valuga, kaob see juba 2tunniga, ning ärgates on valu läinud.
  10. Tervist mehed.Mul on sama probleem umbes nagu kasutajaKashijimo. Ainult, et kreatiini ja Dextrot ei suuda ma üldse võtta.Peale nende tarvitamist hakkab pea jubedalt valutama ja tekib selline pressiv tunne pähe ja kestab oma 6h vähemalt.Arst ütles et vererõhk on korras ja veresuhkur ka.Kuigi saunas käia enam ei kannata ja peale kerget pingutust on nägu nagu peet.Trenni aeg on hea olla, vahel halb.Kuid peale trenni lõõgastudes hakkab ikka jube halb.Nagu vererõhk lagneks kiirelt vms.Kohvi ei kannata sammuti. Oskab keegi pakkuda miskit?Viga oleks nagu kõrges vererõhus ja samas liiga madalas.
  11. Tere! Olen 21.aastane noormees.Soetasin endale kreatiini ja Dextro(viinamarja suhkur).Kahjuks ei saa ma kumbagi tarbida.Peale võtmist ja trenni tehes hakkab jube peavalu.Peavalu tuleb ka lihtsalt peale sheigi tegemist.Küsisin perearstilt ja ta ei osanud miskit öelda.Vererõhk oli normis ja veresuhkur ka väidetavalt.Kuigi ka ilma kreatiinita hakkab vahel peale trenni halb ja peavalu.Igatahes vallandavad kreatiin ja suhkur tugeva peavalu. Oskate ehk öelda milles asi olla võiks?Näost lähen ka tulipunaseks kohe kui väiksemgi pingutus on, vahel on trenni tehes hea olla, vahel mitte. Ette tänades, Tauri.
  12. Soovin nõu.

    Tervist! Ma loodan,et tegin teema õigesse kohta.Oleks vaja targemate nõu.Alustan siis oma murega,hakkasin siis ka jõusaaliga tegelema,kuid omapäi ja kavasid ei lugenud.Eelmine aasta sai käidud ka natuke.Mainin ära ka et noormees,vanust 18,pikkus kusagil 185 vb natuke rohem,kaal 65.Alakaal minuarust.Esimene jõusaali kord oli kusagil 2nädalat tagasi,kuna eelmise aasta max tulemus surumises oli 62kg siis mõtlesin,et teen seeaasta 40kg seeriaid.10korda ja 5seeriat,kõhulihaseid ja muid asju sa ka tehtud.Nüüd on aga mure selles,et lugedes siinset kava siis ma olen natuke liiga teinud endale,kätekõverdusi ei suuda üldse teha,40kg kang läheb vaevaliselt 5korda üles.Mida ma tegema peaksin sellises olukorras,jõud on täitsa kadunud.(ise pidasin 4päeva saalist vahet aga see ei andnud tulemusi) Ette tänades Hundu^^
×