Jump to content

Taunts911

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Taunts911

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 25.03.1986
  1. Kaido poolt väga kiiduväärt ettepanek (kohalike nimel võin seda kinnitada . Nõuab ettevalmistust, et osavõtjaid oleks, aga kindlasti tehtav ja tervitatav idee!
  2. Üle Eestilised jõusaali hinnad.

    Otil peaks ka üks pilt olema siia postitada
  3. Palju õnne, Oleg, Natalia ja Ott! Väga tugev tulemus.
  4. Tegin kaasa Salto jätsin hommikul vahele. Kas Oleg jäi terveks? Maandumine tundus suhteliselt valus.
  5. Suured tänud ka Otile huvitavate ja hõlpsasti mõistetavate loengute ning tänaseks tugevalt tunda andvate jõusaalitreeningute eest Kindlasti väärib kiitust ka Egle Eller-Nabi, kelle funktsionaalse lihastreeningu rühmatund meid pärast jõusaalis rassimist lõplikult kustutas Võin vast julgelt rääkida kõigi osalejate eest, et seminar oli väga hea elamus ja andis kindlasti paljudele lisamotivatsiooni oma toitumise, trenni ja üleüldise tervisliku seisundi parandamiseks ning tõi välja nii mõnegi vea erinevate harjutuste tehnikas. Samuti saime palju uusi ideid selles osas, kuidas vähem kui aasta tagasi valminud saali seadmeid kasutada (jalapress Smithil - midagi uut minu jaoks). Igatahes väga äge üritus. Lisaks veel nii palju, et FASTi uut Pro Series pre-workout jooki (Workout Shock) soovitan kõigile. Kange tahtmine on see enne kontoritööle siirdumist kohvi vastu vahetada Mõnusa laksu annab. Tervitused, Tauno Telvik
  6. Lugesin postitust ja mõtlesin, kas on infot, mida lisada. Ei ole hommikuti just kõige tähelepanelikum inimene, aga ei leidnud viidet, millisel saarel üritus toimub , seega täiendaksin - seminar leiab aset HIIUMAAL, Kärdlas, Nuutri 21 aadressil asuvas spordihoones Mängude Maja (Mängude Maja jõusaal leitav ka fitness.ee klubide andmebaasist). Tuleb kindlasti väga asjalik üritus.
  7. Tänud Fit Day teamile väga ägeda ürituse eest. Juba esialgse järelkaja järgi võib öelda, et üritus ise, rääkimata uuest saalisisustusest, peaks oluliselt suurendama saali kasutajate hulka. Kindlasti on Fit Day üritus alati oodatud Kärdla saali. Millegipärast ei võtnud TV3 lugu eilsesse uudisteprogrammi. Loodetavasti tänstes õhtustes uudistes näeb ka klippi üritusest (püüan selle toimetada ka siia lehele). Tervitused, Tauno P.S. Kangid ilma lukkudeta kaaluvad 20 kg.
×