Jump to content

Infinity

Kasutajad
  • Sisu loend

    142
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Infinity

  • Tase
    Kasutaja
  1. rebestus vms?

    Nii asi pole ikka paranenud, vahepeal oleks nagu ära kadunud kuid siis trennis tekkis uuesti valu sisse ja täna peale trenni oli ikka päris kõva valu..
  2. Liiga kiire kaalu tõus?

    Trenni teen 6x nädalas, 2x jõusaaali, aeroobset päris palju
  3. Liiga kiire kaalu tõus?

    182 kui kasvanud pole
  4. Liiga kiire kaalu tõus?

    Tahtsin masssi saada, aga parandan ennast, et juurde võtma hakkasin septemrist alates. Vahel tunnen nagu, et raske oleks hingata, aga see vb sellest, et talv ja nina kinni suht. Muudan esimese posti kah ära
  5. Liiga kiire kaalu tõus?

    VÕtsin pärs palju juurde 13kg
  6. Randmed

    Kas on soovitav teha randmekõverdusi kangiga iga nädal? Harjutus ise käib nii, et seisad ja kang on käes ning kõverdad peopesi enda poole.
  7. Proteiin + süsikad

    Aga kust kohast seda otsida võiks poes?
  8. Proteiin + süsikad

    Mõtlesin osta kas hera80 või fit whey peale trenni joogiks ning tahaks teada missuguseid süsikaid sinna lisada? Olen kuulnud midagi viinamarjasuhkrust? Mis asi see on ja kust osta saaks?
  9. Põlvesidemed, põlvetoed, soojendussukad

    Kust saaks osta neid põlvesukki ja kas neid hoiad terve treeningu peal?
  10. Fit Mass

    küsiks siis ühe teemavälise küsimuse: kas fit massi sisaldab piisavalt süsikaid ,et peale trenni seda juua (100g)?. Et kas sellest 100g pulbrist piisaks peale trenni võtta?
  11. Kaalust alla

    Kuluta rohkem, kui sööd.
  12. rebestus vms?

    Ükskord tuli u nädalane paus sisse, siis kadus ka valu, kuid trenni minnes tekkis uuesti. Rsk kahjuks ei saa küll praegu kuskilt trennist puhkust võtta.
  13. "Kaalust alla" TV3- st

    Kas seda telekast ei korda? Vaatasin ja otsisin, aga ei leidnud saatekavast.
  14. rebestus vms?

    Kunagi sügisel, või isegi varem, hakkasin tundma kubemest vasakul puusast all pool natuke jalal sellist valu. Tekib siis kui sprindin kogu jõuga ning siis kui teen esimest seeriat kõhulihaseid. Ka jalga üles tõstes tunnen seda valu. Peale Jalgpalli trenni päris korralikult tunda seda. Käisin perearsti juures kah, see ei osanud midagi teha.. Tahaks abi, et mis see võiks olla ja kuidas ravida, ku keegi teab.
  15. Jalapress ühe jalaga?

    Kas see toimib ka? Kuskilt kõrvu jäänd, et teed umbes kuu ühtesid ja samu harjutusi ja siis vahetad? Parandage kui eksin.
×