Jump to content

Krall

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Krall

  • Tase
    Algaja
  1. Fasti tooted

    Ega keegi ei tea mis see maitsestatud Hera magusaine on sama "tervislik" kui aspartaam? Aga muidu nii üldisemalt - mõnusad potid naks lahti, naks kinni. Tunduvalt vähemaeganõudev, kui mingi poti keeramine. Seda mida oodanud olen, olen ka saanud (ma imerohtusid pole muidugi proovinud, kui fast neid üldse toodab).
  2. Konkreetne küsimus

    Ise arvan, et 2 korrast võiks piisata küll, kui viitsid kõik põhilihased läbi treenida. See oleks üsna karm treeningkord muidugi, aga idee poolest, et paar päeva lihasele taastumiseks ja siis uuesti tulebki umbes kaks korda nädalas.
  3. Kohukestega meenub, et suvel toimunud suvelaagris saadeti sponsorite poolt kingitud kohukesed tagasi. Kas keegi äkki viitsib täpsustada põhjust (liigne rasv+valk imendumise kohapealt halb kombinatsioon, liigne kogus väheväärtuslikke süsivesikuid).
  4. kodujuust ja liha

    Kust selline mõte üldse tekkis? Endale häguselt meenub, et vahepeal oli nn. teadlased kindlaks teinud, et süüa on soovitav vaid nn „sarnaseid“ toiduaineid, selle imendumise eesmärgil. Hiljem jõudis nn. grupp teadlasi järeldusele, et see on bullshit. Rohkem pole selle kohapealt pead vaevanud, aga kas on jälle mõni uus uurimus välja tulnud?
  5. Õnnetused jõusaalis

    Kangi rinnalt surumise 3-ndat seeriat alustasin, kui randmed nagu iseenesest naksatasid sissepoole. Õnneks olin kangi pöialdega lukustanud ja kõige halvem jäi ära, aga üllatav oli just see ootamatu ja nagu iseeneselik nõksatus. Põhjus oli arvatavasti selles, et ei olnud piisavalt keskendunud.
  6. halenaljakas mure

    Vahest on põhjuseks ületreenitus, et jätad lihastele liig vähe aega taastumiseks
  7. Mõningad küsimused.

    1)Hiljemalt 30 mintsa peal trenni süsikaid, hiljemalt 2 tundi peal trenni valku 2)Üldiselt on levinud püha usk, et ainuõige on edasijõudnute kava, kus lihasgrupid on jaotatud päevade peale. Siiski huvi korral soovitan netis ka teistsuguseid arvamusi lugeda meeste poolt, kes on samuti rauaga tegelenud piisavalt, et omada väärtuslikku arvamust. 3)Nuh idee poolest võiks sul trenni vahepeal huvi olla selle vastu, kuidas oma valutavaid lihaseid paremini vormi tagasi süüa Vahest sa ei kurna lihast trennis piisavalt?
  8. Küsiks nõu...

    Kaalukadu ja vastupidavust kindlasti, jõus ma nii väga kindel ei ole, sest näikse, et taastumisaega on vähevõitu. Aga eks see täpsemalt sõltub muidugi treeningkavast ja veel paljudest pisiasjadest nagu kasvõi toitumine vahetult peale trenni jne.
  9. Jõusaali rituaalid

    Poetan rätiku masina ligidale või peale, et nagu väike märk - ma teen praegu harjutusi siin. Reeglina toimib ja ei hakata vahele trügima, aga on ka teisiti läinud, koomiliseim juhtum vahest see, kui keegi näppas vahepeal mul kangipealt paar ketast ära nii, et ma avastasin selle alles tõstma hakates.
×