Jump to content

Reemix

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Reemix

  • Tase
    Algaja
  1. Noorte ja Juuniorite absoluutne võitja: Jevgeni Kuzmin Body Fitnessi Absoluutne võitja: Annika Summel Bikini Modeli võitja: Nataly Pant Meeste klassikalise kulturismi absoluutne võitja: Imre Vähi Meeste kulturismi absoluutne võitja: Marek Morozov Meeste kulturismi absoluudi TOP 6: Marek Morozov Janar Rückenberg Imre Vähi Nikolai Kornõšev Jevgeni Kuzmin Marti Tartu
  2. Kuidas toituda enne magama minekut?

    kaseiin on üks valgu liikidest kõik valgurikkad toidud ei sisalda kaseiini ma soovitan piima ja/või kodujuustu ning jah, süsivesikuid ära palju söö enne magamaminekut
  3. Kuidas toituda enne magama minekut?

    piimas on kaseiini
  4. jooksmine- rasva põletus ja söömine

    Teie jutust saan aru, et enne hommikusööki jooks on lollidele. Ma arvan, et te võiks oma postitusi rohkem põhjendada. Seda soovitavad paljud kaasaegsed allikad (nt. Muscle and Fitness). Ega glükogeen alla tunnise jooksuga otsa ei saa ju. Ning lihasmassi lagundab organism kõige viimasena.
  5. jooksmine- rasva põletus ja söömine

    Jookse hommikul enne hommikusööki (ära enne jooksu midagi söö). Võibolla joo üks tass kohvi. Kohe pärast jooksu söö valgurikast ja süsivesikutevaest toitu. 4 muna ilma kollaseta oleks perfektne. Või siis proteiini shake. 90 minutit pärast seda tee korralik toidukord (nüüd võid süsivesikuid süüa) jookse ülepäeva (48 tundi jooksmise vahel)
  6. Aita Mr. Mesi europarlamenti

    who cares...
  7. Homme eksamile..?!

    parima proovikirjandi sain 75 täna lähen 100 püüdma
  8. Adderall

    no ma arvan, et neid kõrvalmõjusid võib peaaegu igast asjast leida palju, aga need pole väga tõenäolised näiteks kofeiin:
  9. Adderall

    Kas keegi on kuulnud või kellelgi on kokkupuudet sellise ravimiga nagu Adderall? info See pidavat siis õppeedukust parandama, ja aktiivseks tegema. Tundub huvitav. Peab olema ADD (Attention Deficit Disorder), et arst selle välja kirjutaks. Kuuldavasti on USA-s seda väga lihtne saada (nii arstilt kui ka koolidest). Kas seda Eestis on üldse võimalik saada? Btw, ärge arvake, et tahan seda meeletult. Tahaks lihtsalt teada, kas keegi on seda võtnud ja milline on mõju. Ning kas Eestis üldse leidub seda? naljakas klipp ka youtubest:
  10. seega arsti järgi ei tohiks 30% inimestest jõusaalis käia?
  11. Jooksmine õhtul.

    käi parem hommikul enne hommikusööki
  12. Söögi ajal joomine.

    aga piima ka ei või?
  13. Proteiinišeik (Casein) + Mg ja Zn tabletid
  14. Eesti Laul

    Hääletage kõik Destiny poolt!
×