Jump to content

dude

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

dude

  • Tase
    Värske olija
  1. Selg

    ärgem jõutõmmet ka unustage. igast plokid ja aparaadid on mugavad ja asjalikud aga freeweightse tuleb ka praktiseerida. mitmekülgsus nagu marek ütles.
  2. kelle selg see pildil on...

    jay cutlerit pakkus ühes intervjuus tulevikutegijaks ka vanameister mike katz. ta lisas veel et tema arvates näeb cutler lõdvalt isegi parem välja kui mingit poosi punnitades. iseenest päris huvitav.
  3. kelle selg see pildil on...

    aga kelle valiksid tsempionite tsempioniks. kas arnold, dorian, ronnie või lee haney. välismaistes foorumitest olen lugenud et näit ronnie vs. dorian paneks dorian kindlalt ära sest tema supervorm on rohkem super kui ronnie oma. aga maitea mulle ei istu doriani biitsepsid. mõne pildi pääl tal nagu polekski neid.
  4. kelle selg see pildil on...

    ma lisaksin omalt poolt et see spordiala millega ta tegeleb on aratavasti kehaehitamine e. bodybuilding.
  5. Küsimus

    usa bodybuildingu teemalistes weebipoodides müüakse mingeid hair removerseid. aga pole süüvind millega tegu. äkki lihtalt mingi vaht mis paremini raseerida aitab. aga idee järgi peaks mingit kama ikka leiduma mis karvakasvu vähemalt aeglustaksid.
  6. jälle see arnold

    ma arvan et netuke lisakütust kasutas ta kindlasti enne 20 eluaastat. sest 20 ndate alguseks oli ta ikka liiga hästi arenenud. eks ta üks pisisuli vist ikka oli. kunagi meeldisid talle sigarid jne.
  7. Steroid?

    mean
  8. Steroid?

    kas ma võin või ma ei või või? kas põhjustab või ei põhjusta või, või? jah sa oled millestki valesti aru saanud. on ainult 1 viis teada saadakas põhjustab või ei põhjusta või. if ya know wha' i maen
  9. grimm

    mis see grimmi puutub. aga kreatiini paned näit 5 g trennijärgse shegi sisse ja ongi kombes. mingid kuurid pole ennast õigustanud.
  10. grimm

    seose tulevast karikavõistlustega oleks pakkuda endal üle jäänud võistlusgrimmi protan. kilepakendis. kasutatud pole. kui huvi dudde@one.ee
  11. Biitseps

    omalt poolt tahaks öelda, et enne kui seletama tulla võiks kokku-lahku kirjutamise ära õppida. vana lamba pea.
  12. Biitseps

    kle daqqer või tekker või whatever. sa võiksid tõesti pealtvaatajaks jääda. ja käsi oma lolli suumulgu kinnihoidmiseks kasutada. aga sõnelusest arvan ma niipalju, et kõik on hea ja ilus, aga natuke vales kohas. mis te siin mareki foorumis ikka madistate.
  13. voistlused

    ''Kas on mingi voimalus minna sinna, kuhu pean poorduma voi kuhu minna'' no selle ilusa värsirea eest annaks küll 10p.
  14. lihtsalt maitse pärast tarbida proteiini vähem kui peaks tundub küll natuke naljakas. minu arvates on probleemiks hoopis see meeletu vaht mis raputades tekib. aga jah ''Meestele protein nr1. ja poisikestele jäätis ja pulgakomm'' eraldab terad sõkaldest.
  15. proteiinipulbrid

    sama teema fast.ee foorumis. sõna võtavad ka M.Kalmus ja K.Saar. võrreldes Kadri teooriaga on mõnes punktis päris olulisi erinevusi. http://www.fast.ee/index.php?go=forum&f=2&t=738
×