-
Content count
258 -
Last visited
-
Days Won
2
argoll last won the day on August 26 2013
argoll had the most liked content!
Community Reputation
12 Natuke juba nagu teab midagiAbout argoll
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 04/23/1974
Profiili informatsioon
-
Sugu
m
Recent Profile Visitors
5,255 profile views
-
Järsku oli 160?
-
Eeskükk on ikka nelipea jaoks - vastasel juhul ma võiks väita, et biitsa harjutused on head õla jaoks A.
-
Toidulisandid - Kas tarvitan liialt palju? Tõmbaks tagasi? Muudaks midagi?
argoll replied to 8643585's topic in Toidulisandid
Sellisel juhul ei ole Sul mitte midagi vaja. Punkt. A. -
Foorumi mäng! Võitjad selgitatud!
argoll replied to KaisakeM's topic in Üritused, sündmused, koolitused, eksamid
Hakka kükkima, mis seletad seal Võid paljalt ka teha A. -
Foorumi mäng! Võitjad selgitatud!
argoll replied to KaisakeM's topic in Üritused, sündmused, koolitused, eksamid
Tegin ka oma kükid romantilise rohelise taustal nagu kaks eelnevat postitajat. BW on 75kg. Esimene 1x145 ja lõpus 5x120kg. Loodame, et piisava sügavusega. Olge moodsad! -
Ma kohvipaksult ennustan, et 600-700kcal. A.
-
Ja peale selle, läheb enamus tuharasse - nelipea saab tunduvalt väiksema koormuse. Ahjaa, alaselg suru pinki kinni, kui tahad ikka jalga treenida. A.
-
Kui Sa trennipäeval ( sõidad rattaga 20-30km ) ja sööd 2400kcal, siis jookseb Sul küll varsti kõik kokku. Trennipäeval alustaksin mina ka sealt 3000kcal ja ternnivabal 2400. Ma sügavalt kahtlen, et 27a mehel nii kehv ainevahetus on, et peaks alustama näljapajukiga. Kui selle kaloraaziga kaal ei lange, siis on viga küll matemaatikas A.
-
Vahel on lahe lugeda, kuidas 1.70 mees ütleb pea 2m mehele kuidas treenida või mitu kordust seerias teha ja kui kaua täpselt puhata. Võtab muigama A.
-
Ma ei mäleta, kas see oli Karl Lagereld või keegi teine moegurmaan aga sõnda olid kuldsed: "See on elektrooniline eneserahuldamine" A.
-
Eks nii on jah, et kellel reaalset kogemust ei ole, siis need postitavad juutuubi klippe. Tõstekingad tuleks ka ära keelta. Mis veel? Maailm on hukas A.
-
Kui reieluu on pikk, siis ongi see raskendatud. Pane kandade alla pisemad kettad ( ca 2 cm ) ja proovi siis. A.
-
Olimp Team - Tatjana Kurilova
argoll replied to Tatjana Kurilova's topic in Olimp Team - Valmistu koos minuga
Aga kunas siis veel? Siis, kui 70 oled? Uskuge mind, kui kellegi Teise moraalitundlikuse järgi elama hakata, siis jääbki siin elus kõik tegemata. Ilus inimene, miks mitte? Tuld! A. -
Huvitav on see, et räägid siin kappide "suurusest" aga jätad kõige tähtsama mainimata - tegemist on väga korraliku raskejõustiku saaliga, kus on olemas tõstepõrand ja korralik Eleiko varustus. A.
-
Ma ise ostaks vb Reebok Crossfit Lifter Plus - http://global.reebok.com/M43655_570.html .Kannakõrgendus on 0.75, mis vb mõne jaoks on natukene palju aga välja näevad küll väga edevad. PS:Lifter Plus on rohkem OLY king aga vb vaadata ka lihtsalt Lifter - http://global.reebok.com/M40703_570.html A.