Jump to content

scott89

Kasutajad
  • Sisu loend

    79
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

scott89

  • Tase
    Värske olija
  1. Gainer

    Soovitage head Gainerit..mis töötaks,millel oleks norm maitse et mitte päris solk poleks ja normi hinnaga???
  2. vähene Vastupidavus..miks? :(

    usun et tõesti see aitaks ..siis peab jõusaali peale jälle mõtlema muidu mul pms. kõik treeningasjad kodus olemas ainuke miinus et ei saa korralikult rinda treenida
  3. vähene Vastupidavus..miks? :(

    jah 9 kuud tagasi kaalusin 65 läx kolm kuud mööda ja kaalusin 75 nüüd on see kaal jäänd nii vahest on miinus 2kg
  4. vähene Vastupidavus..miks? :(

    jah 2 korda ehk kaks nädalat järjest jäi vahele max 4ks päevaks trenn ja nädalas sain 2 x trenni teha pikk vahe suht aga siiski ..:S
  5. vähene Vastupidavus..miks? :(

    menüü on mul alati proteiini rikas vb süsikuid on vähevõitu ..neid ma eriti ei jälgi sest usun et päeva jooksul tuleb neid mulle piisavalt.muidugi nii ei tohiks aga noh..vahest ei jõua jälgida kõike..kiire teinekord. trenn on mul jaotatud päevade peale üks päev käed ja rind puhkus,siis selg ,puhkus jalad ehk jooks.. kuna rinda saan teha paremini rööbaste peal siis usun et mu käed pole harjund oma keha raskusega. kriis:D jõusaal on mul kodus hantlite ja kangiga ning rööpad ja muud asjad õues.. oleks vaid surumispink veel ..siis ma ei mõtlekski pikka aega jõusaali peale
  6. vähene Vastupidavus..miks? :(

    kle ma sain just alles 20 ..ei saa olla vanadus veel ei tohi olla
  7. vähene Vastupidavus..miks? :(

    usun et pean veits rohkem sööma jah..ma söön muidu nii palju et jään nats näljaseks veel aga samas nagu kõht oleks täis.. söömine,korralik soojendus..vb lisa valku enne trenni ja süsikuid.. ja kui see ka ei aita siis ma ei kujuta ette.. insuliiniga mingi teema siis w ?
  8. mingi jama on tekkind mul..sihuke tunne nagu mul vastupidavus on vähenenud? nt rööpad enne tegin vabalt 3x12 ära, nüüd on langend 3x8-le ja peale seda nagu poleks enam üldse energiat olla :S paar kuud tagasi olin naq duracelli jänes:P miks see võib nii olla??ja mis võiks olla selle vastu?
  9. äkki teate soomes olevaid fitnessi veebilehekülgi kus oleks ka veebipoode??? näiteks naq siin fitness.ee
  10. NO?

    Targematel on midagi veel lisada??
  11. NO?

    Nii et... kokkuvõttes niinimetatud õiget lihast sellest ei tule???
  12. NO?

    Mida teeb Lämmastikoksiid (NO) lihastele??? see oli vist gaasiline aine..ja kui NO on lihastes siis lihas on..milline? kõvas olekus või mis?? Huvi pärast tahaksin teada! selles mõttes et kui keegi kasutaks siis ta oleks naq õhupall või on ikka koos massiga lihastes???
  13. pidevalt sarnased küsimused foorumites

    Arvata on et keegi ei viitsi:D aga samas kui minagi tulin uuena siia siis ma ka ei teadnud et siin saab midagi terennidest ja toitumistest leida:D aga kuna ma olen nuhkija tüüp ja tahaks ise leida ning ise kõike teha siis olen leidnud kah endale kõike vajalikku!
  14. Võtsid steroide sellepärast et tahad kiirelt midagi saavutada?? Ei kiirelt ei saavuta midagi.. tasapisi areneb. Tahad massi..võta toitumiskava ja ka treeningkava! Arnoldit oled näinud enne kohe kindlasti.. ,mine vaata ka mis tast on saanud nüüd! eks ta ole vana kah aga siiski steroid ei püsi su peal kui sa ei tee pidevalt trenni. Kui huvi suur siis saad ise aru et neid pole vaja sul hetkel ega ka pärast ..massi jaoks on spetsiaalsed toidulisandid nt. massilisajad jne... Mu üks tuttav sai ka umbes 5 kuuga suureks..väga suureks..kuulujuttudeks olid steroidid..arvata on..aga ka kuulujuttudeks oli ka see et ta PEAB nüüd trenni tegema mitte võib..muidu see kõik vajub ära.. nüüd mõtle natuke..kas sul on vaja sihukest jama et sa PEAD trenni tegema et ilus välja näha või muidu oled oled voltides. ma alguses ka mõtlesin sihukese asja peale nagu steroid jne..aga kuna ma näen nüüd üle 6 kuu täitsa tip top välja normaalselt treenides ja õige toidukavaga siis mul pole nahhui neid steroide vaja!!
  15. Tervist mehed!

    ah niii vä selge arusaadav:D Suured tänud teile!!
×