Jump to content

Kimalane

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kimalane

  • Tase
    Algaja
  1. küsimus

    http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...mp;bot=bot.lime siit
  2. Algajate kava (3)

    No tavaliselt tehakse 3 kuni 4 seeriat, oleneb muidugi kavast. Tavaliselt puhatakse paar minutit seeriate vahel, aga kõhulihaseid treenides võid ka 1 min puhata, tee nii kuidas jõuad.
  3. Hardstyle

    Ma alustasin teemat, kuna mind huvitab paljud fitnessis kuulvad Hs. Ma küll ei mõista, milles seisneb sinu pahameel minu vastu.
  4. Hardstyle

    Oled Sa üldse kunagi proovinud teha elektroonilist lugu? Head lugu on väga raske teha, ma ei tea ühtegi 5-aastast, kes oleks hea hardstyle DJ ja veel vähem ühtegi, kes on hea loo valmis teinud. Mitte midagi isikliku
  5. Hardstyle

    Selle nimi ongi elektrooniline muusika ja MAITSE ÜLE EI VAIELDA
  6. Hardstyle

    Mina kuulan pea iga päev HS.
  7. väike uuring:)

    Ma olen seda riistapuud proovinud. Kuid õige asi ta ikka ei ole. Väga palju kordusi tuleb teha, et lihased vajaliku koormuse saaks.
  8. Algajate kava (3)

    No oleneb kui tihti sa trenni teed ja kuidas sul lihasgrupid on päevade peale jaotatud.
  9. Algajate kava (3)

    1. Harjutusi võib alati välja vahetada, aga seda tuleb teha targasti. Lendamisi tuleb ikka teha. Selles kavas on enamus lendamis-harjutusi õlgade treenimiseks, kui sa need ära jätad siis lihtsalt õlad ei arene. No kui kaldpink puudub siis pole midagi teha. Seda seistes lendamist pole mõtet välja vahetada, kuna see treenib õla keskosa, aga küünarvarre sirutamine hoopis triitsepsit. 3. Iga trenn pole mõtet kätekõverdusi ja lõua tõmbamist teha, kuna lihased tahavad puhkust. Kui tahad siis võid kolmapäeval kõhtu teha, kuid pole erilist mõtet. 4. Mida sa jooksuga saavutada tahad? Selles kavas on ju harjutustel 4 seeriat. Teed 1. seeria ära ja siis puhkad ja siis teed 2. seeria jne.
  10. Karm... oh aegu ammuseid! )))

    See on ikka väga viis!
  11. Lõua tõmbamine

    Aga mitmendas klassis sa käid?
  12. Algaja

    Mitu korda nädalas trenni teed ja mitu korda päevas sööd?
  13. Lõua tõmbamine

    Kas jõusaalis ei ole võimalik käia? Kui on siis tee seda harjutust võttes kangist väga laia pealthaarde. Aga kui sa tahad lõuga tõmmata althaardega siis tasub ka biitsepsit treenida. Aga kui jõusaalis juba käima hakkad siis tuleks kõiki lihasgruppe treenida, et pärast rühivigu ei tekiks.
  14. Kas on võimalik, et

    Sellepärast küsisingi, et ei uskunud. Oleks uskunud poleks küsinudki.
×