Jump to content

makaron

Kasutajad
  • Content count

5
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About makaron

• Rank
    Vaatleja
  1. Minu toiduplaan!

keegi ei pea mu arvamust arvesse võtma aga minuarust sööd liiga vähe, eriti veel kui mingit väikest trenni sinna kõrvale ka teha. hommikuga võrreldes õhtul liiga palju süsikaid ka äkki?
  2. Jõusaali tolad...

Ma arvan, et kui sa ei ole just mingi 170 cm pikkune ja sa pealtpanemist ei vihka, siis peaks su käed väga hullult vatti saama, ma pole väga kindel sinu väites.
  3. Kuidas saada reljeefsed sääred

väikse rasvaprotsendiga peaks ikka ju saama, on nad siis suuremad või väiksemad
  4. Jalad

olgu ma saan täiesti aru ,aga seletage mulle lahti, et kui ma sõidan rattaga ennast täitsa ribadeks, siis tekivad ju lihastes mikrovigastused ja kui ma pärast söön siis peaks ju kasvama. või tekivad viagstused ainult suurte raskustega
  5. Jalad

küsimus siis selline, kas jalgrattasõiduga saab ilusad jalad, lihastes ja mitte liiga suured? ma pean silmas just seda, et kas see võib olla jalatrenni alternatiiv kui ei ole vaja selliseid mega jalgu? või on vaja teha ikkagi kükki? johnny bravot ei taha, lihtsalt vaja teada kas mingi hillclimb tuleb kõne alla, kas lihased kasvavad ka nii. ja ma tean et lihased kasvavad köögis:D ja kas jalgrattaga saavad kõik grupid jalas tööd?