Jump to content

Estland

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Estland

  • Tase
    Vaatleja
  1. Toitumine.

    Jõudu. Selline mure, et tegelesin vahel jõusaaliga, aga nüüd on vahele jäänud pea aasta juba tänu tervisele ja puhtale laiskusele. Otsustasin end nüüd kokku võtta ja uuesti trenniga tegelema hakata. Oskab äkki keegi soovitada kuidas oleks õigem toituda, et mida, palju ja mitu korda päevas? Plaanis hakata käima 3 korda nädalas ja alustuseks 1h 30min iga kord. Muidu kasvult olen 171cm ja kaalult 83kg. Oleks igasuguse nõu eest tänulik
  2. Dieet ja trenn.

    Pikkus 170cm Vanus 19a. Kaal 78kg Tavaline menüü: Hommikul- tass kohvi ja kaks viilu röstitud rukkileiba. Lõunal- riis või makaron salatiga või keedetud juurviljadega. Õhtusöök- Riis/makaron kas keedetud või praetud kana või kala lihaga. Kõrvale tass vett, piima või mõnda mahla.
  3. Dieet ja trenn.

    Mis selles lollust on, et ma tahan kaalust alla saada ja teen trenni nii nagu tean kuids ja mida teha? Ma küsisingi nõu, sest ma olen ülekaalus ja sellepärast hakkasingi ma trenni tegema ja dieeti pidama.
  4. Dieet ja trenn.

    Olen viimased 3 kuud kõvasty dieeti pidanud ja hetke 2 nädalane juurvilja diiet käsil. Söön aind kas keedetud juurvilju või teen salateid. Küsimus oleks, et kas tasub teha trenni nii nagu mina. Ma teen iga päev vähemalt 300-400 kõhulihst, samuti vahetasin hantlitel raskust, teen nüüd väiksema raskusega, aga rohke ning käin ka ülepäeviti jooksmas. Põhiliselt teen käärkükke vähemalt 100; 150 bitsepsi kui ka tritsepsi, 100-200 trapetsit ja teen ka vähemalt 150 kätekõverdust. Oleks huvitatud väga asjatundjate nõust, kas tasub nii treenida.
  5. Kaelalihased.

    Tere.. Ma tahaks teada, et mis oleks kõige tõhusam viis treenida kaela lihaseid???
  6. Kreatiini kasutamine...

    Eesmärgiks on mul lihaskasv ja ma olen suhteliselt algaja, kuna olen tegelenud jõusaaliga umbes poolteist aastat, aga mul on pikad vahed ka sellest olnud. Hetkel treenin ma kodus hantlitega ja teen kolm 3 korda 10 seeriat nii bitsepsile, tritsepsile kui ka õla lihasele. Jalgadele teen raskustega käärkükke. Jõusaalis käies, teen ma tavaliselt lihastele kaks 3 korda 10 seeriat.
  7. Kreatiini kasutamine...

    Mulle pakuti ka sellist asja nagu "Nitro Fx USA" Ma lugesin, et see Eu-s keelatud, aga mis võivad selle mõjud olla ja kas on soovitav seda kasutada.?? On see tõhusam kui kreatiin jne ???
  8. Kreatiini kasutamine...

    Okk selge. Aga ütleme nii, et ma olen jõusaaliga tegelend umbes poolteist aastat. Kas selle ajaga võib juba kreatiini kasutamine arengule kaasa aidata ?
  9. Tere ma olen viimasel tõsiselt võtnud eesmärgiks lihaste kasvatamise, ma teen nädalas 4-5 korda trenni ja iga kord 2-3 tundi. Ma tahaks kreatiini kasutama hakata, aga ma olen kuulnud, et kui kreatiini kasutamine lõpetada, siis vajub lihas ära. On sellel ka mingi tõepõhi??? Ja üks asi veel, et ma olen ülekaalus, kas mul on üldse soovitatav kasutada lihasmassi lisajaid ja kreatiine ???
×