Jump to content

svnk

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

svnk viimane päevavõit oli July 4 2014

svnk's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

svnk

  • Tase
    Vaatleja
  1. Tänud, Ott, ERR tegi selle klipiga head tööd.. Kogemuste vahetamine koos inspireerivate oma alast lugu pidavate inimestega on minugi arvates alati kasulik ja kusagilt peab alustama. Olen pikemat aega vaadanud erinevate suvekoolide ja laagrite vahel ringi, aga kuna ligipääs ja universaalne disain on ürituste korraldajate jaoks kallim (lifti või kaldteega ööbimiskoha rent on kallim), siis pole valikuvõimalused alati olnud väga suured. Eks iseseisvus on iga inimese jaoks oluline väärtus. Orissaares peaks lift olema ja see on küll kindel, et tõstejõudu on palju nii laagris kui koolitusel. Tehnika, millel ma liigun, on väärt väikeauto hinna (ca 3000 eurot), mistõttu eelistan leida tõstmisele alternatiive, kuid iga takistuse ületamiseks on alati lahendusi. Kõik abivalmis tõstjad saavad kindlasti vajadusel minult ka minikoolituse nippidest, kuidas tõstmisel väärt tehnikat võimalikult vähe kahjustada. Ideid on mul mitmeid, alates universaalsetest välijõusaalidest lõpetades võimalusest projektitoetuse abil kutsuda mõnele võistlusele või MV-le RT-kulturismi guest-poser. Aga kui klippide jagamiseks läks, siis kaks loodetavasti inspireerivat klippi veel... sihid, kuhu me ju 10-15 aasta jooksul jõuda võiks, inimestega, kes ennast arendades taastavad oma enesekindlust vastupidine elu https://www.facebook.com/photo.php?v=146783251288treeningud ratastooliga https://www.youtube.com/watch?v=rc8APHLoeEw Kohtumiseni ja edu kõigile laagrilistele oma isiklike eesmärkide realiseerimisel. Sven
  2. Head füüsise ja vaimu arendajad, Sündis otsus sel aastal 15,16 ja 17.07 osaleda FitCamp koolitustel, aga kuna Kuressaares pole autoga, siis vajaks koolitusele Orissaare spordihoonesse ja tagasi Kuressaarde küüti. Rahaline kompensatsioon 10€/sõidukord+kütus garanteeritud. Usun, et 60 euri kulub igale sportlasele ära, ehk mõni B-kati ja automobiili omav ja Saaremaal asetsev inimene viitsiks peale võtta? Igal juhul kõik pakkumised on teretulnud, kirjutage ja joonistage mulle privaatsõnumitesse https://www.facebook.com/sven.kollamets ja leiame mõlemale sobiva lahenduse. Väike klipp ka sellest, kellega koostööd tegema hakkad, et oleks kergem otsustada, kas ühendust võtta: https://www.youtube.com/watch?v=D5hFcxhHjBY
  3. Kas keegi Saaremaalt osaleb FitCamp koolitustel/seminaridel T-N kl. 9:30-11:30 ja autos on vaba kohta (Kuressaare-Orissaare-Kuressaare)? Broneeriks ühe koha ja tasuks tänutäheks ka kütusekulu. Detailid lepiks privaatsõnumites kokku. Lisaks pakun tööd (käsunduslepinguga) perioodil 11.-18.07.2014, põhiliselt Kuressaares ja töö sisuks on abistamine treenimisel jõusaalis (ketaste tõstmine, hantlite kätte andmine, pinkide liigutamine sobivasse asendisse, jms. Tunnitasu (kätte) 1,62 €/h Koostööd hakkad tegema selle tüübiga Huvi korral võta ühendust, lepime kokku! Tänud ja kohtumiseni Saaremaal!
  4. Tervitused, olen üks tipikas, kellele meeldib vabadel hetkedel jõusaali ära eksida ja saabumas on pühad ja vabu hetki. Otsin trennikaaslast - esialgu aasta lõpuni, aga soovi korral ka kauem.. Oleks pakkumine kõigile jõusaalihuvilistele, kes Tallinnas ja sooviks tasuta treeningut. Plaanis teha trenni TTü jõusaalis 22.12 ja 23.12 ning 26.-31.12 ning 25.12 Gymlecos, otsin selleks trennikaaslast. Trenni kestvus u 2h, aga olen kestvuse ja trenni mineku aja suhtes paindlik. Kui küsid, kus konks on ja et tasuta lõunaid pole ju olemas, siis asi on lihtne. Kuna mina liigun ratastooliga läbi lume, siis sina laenad mulle tasuta trenni eest 15 min enne ja 15 min peale trenni veidi oma lihasjõudu ja hobujõude ning lükkad läbi lume jala u 1 km. (autoga 1,6 km). Natuke aitad saalis ka tõsta raskemaid kettaid või veidi turvata. Piisab ka osalistest lahendustest, nt ainult 1 ots jõusaalini, sest tagasi läheb allamäge. Vajadusel võime ka mingis täiendavas tasus kokku leppida. Boonusena pakun võimalust tasuta ujulakülastuseks 23.12 ja 1,5 tundi ja selle saamiseks pole vaja muud teha, kui omada autot ja juhilube. Jõusaali lahtioleku ajad: https://v2.ttu.ee/ttusport, http://gymleco.ee/ Anna endast märku reply-ga või sven.kollamets@tipikas.ee ja lepime midagi kokku.
  5. Pakkumine kõigile jõusaalihuvilistele, kes Tallinnas ja sooviks tasuta treeningut. Plaanis teha trenni TTÜ jõusaalis 22.12 ja 23.12 ning 26.-31.12 ning 25.12 Gymlecos, otsin selleks trennikaaslast. Trenni kestvus u 2h, aga olen kestvuse ja trenni mineku aja suhtes paindlik. Kui küsid, kus konks on ja et tasuta lõunaid pole ju olemas, siis asi on lihtne. Kuna mina liigun ratastooliga läbi lume, siis sina laenad mulle tasuta trenni eest 15 min enne ja 15 min peale trenni veidi oma lihasjõudu ja hobujõude ning lükkad läbi lume u 1,6 km. Natuke aitad saalis ka tõsta raskemaid kettaid või veidi turvata. Piisab ka osalistest lahendustest, nt ainult 1 ots jüusaalini, sest tagasi läheb allamäge. Vajadusel võime ka mingis täiendavas tasus kokku leppida. Boonusena pakun võimalust tasuta ujulakülastuseks 23.12 ja 1,5 tundi ja selle saamiseks pole vaja muud teha, kui omada autot ja juhilube. Jõusaali lahtioleku ajad: https://v2.ttu.ee/ttusport, http://gymleco.ee/ Anna reply-ga või sven.kollamets@tipikas.ee ja lepime midagi kokku.
×