Jump to content

kenta

Kasutajad
  • Content count

20
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About kenta

• Rank
    Algaja
  1. Toodete degusteerimine

Ma tahaks uusi Hera80 variante proovida. Aga nendega läheb veel aega vist?
  2. stepper

Kui sa kaalust allavõtmisel mõtled rasvapõletust, siis minu teada on rasvapõletus kõige efektiivsem siis kui süda lööb 150-(sinu vanus) lööki minutis. Minu puhul siis nt 150-23=127 lööki minutis. See tähendab, et sinu stepperi peal on kõige efektiivsem tase see, mis hoiab ühtlaselt sinu pulssi eelnimetatud valemi abil arvutatud südamelöökide arvul.
  3. Toitumiskava massitsükli ajal

Ma juba mainisin ka tegelt, et selline näeb söömine välja nädalavahetustel ja vabadel päevadel. Tööpäevadel söön kaks väiksemat lõunat päeval ja sheigid ja trenn on kohe peale tööd. Aga kogused jäävad pm samaks.
  4. Natuke nõu vaja toitumisega

Söö "päris" valke ka ikka. Kala, sea- ja veiseliha on minu jaoks esimesed asjad millele mõelda kui toitumiskava koostada. Kartulit ja teisi aeglasi süsivesikuid ei maksa ka karta. Sedasi kergelt süües kana ja riisi on vast raske raskeks saada ka.
  5. Toitumiskava massitsükli ajal

Tööl käin nagu tavaline kontorirott ikka, st 9-17 E-R. Söögi peale kulub 4-5k kuus, mis on tõenäoliselt vähem, kui siis kui ma ei toitunud sedasi läbimõeldult. Ma ei kujuta küll ette, et saaks vähem söögi peale kulutada ilma et see läheks tervise arvelt. Pealegi süüa on hea ja pole kunagi kahju rahast mille ära sööd. Pigem siis sellest mille ära jood.
  6. Toitumiskava massitsükli ajal

Milline võiks siis olla hea osakaal päevas? Valgud 230, süsivesikud 300, rasvad 200? Kiudainerikkad toiduained teevad jah pea pool päeva süsikate summast ja pea 1000 kcal. Kas oleks mõtekas ja võimalik piisav kogus kiudaineid kuidagi teist pidi omale saada?
  7. Toitumiskava massitsükli ajal

Väike update siis: Peale antud teema algatamist otsustasin rasva ja süsikaid oma toiumisse lisada. (ei tea mis ma enne mõtlesin) Ja peab ütlema et sellest oli kindlasti kasu. Olen praegu teinud oma jõukava (kuna massikava oli liiga aeganõudev ja näitas aeglast arengut) 1,5 kuud keskmiselt 6 päeva nädalas. Ära pole end kurnandud ja jõunäitajad on tõusnud 50%! Kehakaal tõusis esimese kahe nädalaga 5kg ja sellest saadik on püsinud +5-6kg ringis. Vahepeal tekkis väike kõht ette, aga praegu suht ok. Esimese kuu tarbisin kreatiini, aga viimased kaks nädalat tegin ilma, et saavutada sama jõutase ka ilma kreatiinita. Nüüd esmaspäevast on plaanis uuesti täie hooga alustada ja tahaks jõunäitajad 100% tõusu juurde viia hiljemalt aasta lõpuks, võrreldes siis trennieelse seisuga. Oma kavaga olen väga rahul (pm enda koostatud), st terve keha jaotatud nelja päeva peale. Teen kaks korda järjest kava läbi ja siis 2 päeva puhkan. Teine asi mis paika panna on muidugi toitumiskava, millesse olen mõningad muudatused sisse viinud nüüd. Avastasin et sõin peaaegu olematult vähe kiudaineid ja selle pärast hakkan esmaspäevast neljaviljahelbeid ja täisteraleiba söögikordade kõrvale närima. Lisanditest jätkan kreatiiniga ja uudisena proovin mida beta-alaniin juurde võib anda. Aga nüüd siis põhilise juurde. Minu toitumiskava. Olen selle pm ise koostanud. Peaks mainima, et olen kiire ainevahetusega ja rasva kergelt ei lähe. Küll aga kahtlustan, et mul on üleliigselt palju süsivesikuid kavas. Muidu tunduvad söögikorrad suht harmoonias. Lõunaga on tegelt nii, et ma söön ca 300g sea- või veiseliha korraga, aga tableisse on pandud pool ja pool, et toiteväärtuse keskmine saada. Kava on tegelt tehtud vabade päevade põhjal. Tööpäevadel teen päeva jooksul kaks väiksemat lõunat ja trenni alles peale tööd, aga kogused jäävad pm paika. Et siis andke tuld, kellel mida kohutavat silma jääb.
  8. Majanduslangus.

Pole raha, pole probleemi!
  9. Kreatiini toiteväärtus?

Selge. Küsimus saigi esitatud kuna ei õnnestunud kuskilt leida infot kreatiini toiteväärtuse ega energiasisalduse kohta. Põhjuseks siis ilmselt, et seda polegi. Tänan.
  10. Kreatiini toiteväärtus?

Hei, Oskab keegi kreatiini toiteväärtuse kohta midagi öelda? Palju valke, süsikaid, rasvu ja kcal? Tänud, Kenneth
  11. halb enesetunne

Ja kust sa trenni jaoks energiat peaks saama siis? Ma ise ei mõista üldse inimesi kes hommikuti enne tööd näiteks trennis käivad. Hea on kui suudad nii korraliku hommikusöögi omale sisse pigistada, et sellest jõusaaliks piisavalt energiat saad, aga siis on punn nii täis ju, et suht okse on saali minna kohe. Ise teen tavaliselt massiivse hommiku söögi, siis päeva jooksul kaks praadi ja enne trenni veel süsika/kreatiini sheigi. Siis jõuab peale tööpäeva energiliselt saalis mõnuleda. See et sa eelnev päev praadi sõid küll ei mängi mingit rolli järgmine päev minu arust. Pealegi sooja toitu tuleks nagunii paar korda päevas süüa. Mina soovitaks hommikul süüa ikka korralikult või siis minna trenni õhtul kui oled päeva jooksul rohkem energiat kogunud..
  12. halb enesetunne

Kui sa enne trenni terve päeva (või siis hommiku) jooksul ainult pool banaani sõid, siis see on küll ilmselgelt liiga vähe.
  13. Toitumiskava massitsükli ajal

Ükski suhkur, siirup ega mesi ei kuulu minu söögilauale nagunii. Sellest nimekirjast ainult puuvilja ja juurvilja tarbingi.
  14. Toitumiskava massitsükli ajal

Jah, Baruto hoia alt! Ei, pekki tahaks just vähendada. Viimati kui sedasi trenni tegin siis kaal püsis terve perioodi ajal täpselt sama s t 82 kg, aga lihased ja jõud kasvas ja samal ajal silmnähtavalt pekk kadus kõhu pealt. Siis tegin rohkelt aeroobset ka muidugi. 8h nädalas saalis ja 6h aeroobset. Kuid hetkel kardan et nii tõsiseks trenniks aega ei jagu..
  15. Toitumiskava massitsükli ajal

Väike täiendus siis: 7:00 Hommikusöök - 2 muna, 100g peekonit, juust, juurvili, puuvili, mahl, tee 10:30 Esimene lõuna - liha, salat (ilma puuviljata) 14:00 Teine lõuna - liha, salat (ilma puuviljata) 16:00 Trennieelne sheik - 1/2dl dextro, 1/2dl malto6, teelusikatäis kreatiini 17:30 Trennijärgne sheik - 1/2dl dextro, 1/2dl malto6, teelusikatäis kreatiini, 1dl hera80 18:30 Õhtusöök - 200g kodujuustu, piim, juurvili hapukoorega, puuvili 22:00 Snäkk - 150g kala, piim, juurvili hapukoorega, puuvili Vahetasin hommikuse singi peekoni vastu, et natuke rasvasem tuleks. Polegi vaja jalgratast leiutada. Bacon and eggs on klassika ju. Eemaldasin puuviljad peale lõunaid. Ja lisasin õhtul söögi kõrvale hapukoore. S t et 3 korda päevas saan rasvadoosi peekonist, juustust, hapukoorest ja kalast. Kuidas tundub? Lisaks veel küsimus, et kas piim õhtuti söögi kõrvale teeb head? Või oleks targem ära jätta kuna aeglustab seedimist? Tänan põhjalike ja asjalike vastuste eest, mis seni tulnud.