Jump to content

fantomin

Kasutajad
  • Sisu loend

    109
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik fantomin postitused

  1. Oleks aus võistlus, siis tunneks isegi rohkem huvi..aga kel puhas südametunnistus, nendele õnnesoovid
  2. Tervitused! Vabandan, et video ei ole uus, kuid hetkel ei leia aega nii kõrgeid korduseid nii väikese raskusega teha, seega postitan veidi vanema video, mis mul juba olemas oli, kuid seal surun ma 20kg oma keharaskusest kahjuks/õnneks rohkem. Loodan, et see läheb ka arvesse, sest vähemalt ei suru väiksema raskusega. Kui ei lähe arvesse, siis ehk võib-olla leian aega ja saan keharaskusega ka video ära teha. Tänud ja edu kõigil!
  3. Võtan ka vahelduseks osa siis
  4. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Võistlus oli tõesti tore ja sujus ladusalt. Tänud nii korraldajatele kui ka osavõtjatele, kuna ei ühe ega ka teiseta ei oleks saanud võistlus toimuda Loodan, et siin foorumis see õhkkond muutub ka veidi positiivsemaks - milleks levitada jõulukuul nii palju negatiivset aurat...
  5. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Oli tõesti maitsev. Muidugi ostsin ise ka endale kaasa veidi kraami..ja dieedi ajal hea kasutada seda kalorivaba moosi magusaisu vähendamiseks. Peaks mainima, et too Mosa oli korralik koomik seal - tõi korralikult naeru näole
  6. Ei oska öelda, et kas ja kui palju ta täpselt jõuab, kuid eks sellise massiga kerge see kindlasti pole. Samas olgem ausad, et ega ta ei peagi jõudma otseselt, kuna see ei ole tema ala. Mees on oma ala üks tegijamaid ja see loeb Seega tooge trepp Eestisse
  7. See trepi trenazöör on tõesti huvitav asi Jay Cutleril on selline kodus ja mulle tundub, et see üks tema lemmikuid mitmete teiste seast Tellise siis kõike huvitavat Eestisse ka võimalusel
  8. FIBO 2014

    Jay Cutler ja Roelly Winklaar võtke ka kaasa Eestisse näituseks
  9. Vend Vähk Peab liikuma!

    Veidi hiline vastus. Üldiselt jäin seisma ja põrnitsesin ning siis kui ta metsa ära läks otsustasin pigem kiiremas korras tagasi sõita ja mõne muu tee ette võtta Põnn vast nüüd terve juba, loodan
  10. Vend Vähk Peab liikuma!

    Kusjuures olen rattamatkal metsas elusa ilvesega kokku puutunud - küll aga ~100m kauguselt. Üldiselt tore, et sul ikka hästi läheb ja nädid olid head (y) Head paranemist põnnile!
  11. Algaja jõusaalis, väike abi kuluks ära.

    Kus sa trennis käid? Kui peaksid Reval Sporti külastama millalgi, siis võid teada anda ja iga kell ligi astuda ning ma saaksin sulle rääkida kuidas kaalus juurde saada ja ei ole selleks vaja lisandeid. Siin kirjutada oleks sellest pikk jutt ja pealegi hakkaks mõni mitte eriti kogenud inimene vaidlema.
  12. Vend Vähk Peab liikuma!

    Suurimad õnnitlused sulle Imre igati võimsa töö ja saavutuste eest! Jätka samas vaimus!
  13. Vend Vähk Peab liikuma!

    Suured õnnesoovid siis veelkord ja edu Põhjamaade Meistrikatel. Usun, et vorm tuleb siis veel teravam kui EMV, seega heas tulemuses ma ei kahtle. Hoian pöialt! (y)
  14. Vend Vähk Peab liikuma!

    Olen kuulnud jah, et kõrge hääl kostub kaugemale kui madal, kuid piinlik oleks hakata tegema seal sellist peenikest häält. Ära siis lõhki paisu, tähtis päev homme Kaasa elan ikka..ehk ikka hõikan ka jah (y)
  15. Vend Vähk Peab liikuma!

    Sai käidud, sai tehtud ja jäin õnneks ellu. Trenn oli väga intensiivne ja mahukas. Üldiselt ma ise ei tee selliseid trenne, kus terve keha kõik korraga läbi tegema peaks, seega üpris harjumatu oli. Võiks võrrelda, et kui ma teen jalapäeva, siis terve see trenn oli koormuse poolest tunne nagu teeks pidevalt väljaasteid või kükke. Kogemus oli seda väärt ja sai ka mõndagi huvitavat juurde. Kindlasti homme võistlustele ka kaasa elama! Imre, aitäh meeldiva reedese trenni eest!
  16. Vend Vähk Peab liikuma!

    Proovima ju ometigi peab Ja miks mitte siis juba täna
  17. Vend Vähk Peab liikuma!

    Ma mõtlen, et võiks proovida ju küll! Mis arvad Imre?
  18. Lavataguste piltide järgi sain aru miks mul kästi laval naeratada..ega kui peeglit ei ole, siis ei saa arugi, et nii koledad ilmed mul ees. Muidu oli võistlus tore ja loodan, et lisatakse veel pilte - ka keegi, kes publiku seas pildistas ehk. (y)
  19. Naised bikiinifitness absoluutne võitja: Aleksandra Laer Naised bodyfitness absoluutne võitja: Elo Ilumäe Noorte ja juuniorite absoluutne võitja: Siim Kelner Mehed klassikaline kulturism absoluutne võitja: Allar Vaet Mehed kulturism absoluutne kateooria kohad 1-5 (kuna täpselt ei tea palju absoluudis lavale laseme siis ennustage top 5 paremusjärjestus) 1) Raigo Kuusnõmm 2) Allar Vaet 3) Rain Kuusnõmm 4) Siim Kelner 5) Ahti Jakson Noored edasijõudnud 1) Marius Lemming 2) Lauri Ööpik Bikini fitness algajad 1) Anastasija Zerdetskaja 2) Kristina Nuut 4) Jekaterina Nikitina 3) Tiina Ollema Bikiini Fitness edasijõudnud 2) Marju Järvela 3) Olga Jakovleva 5) Kristina Aleksejeva 6) Julia Ageeva 1) Aleksandra Laer 4) Õnnela Raudsepp Bodyfitness juuniorid 1) Julia Golubõhh 2) Kaisa Metsla Bodyfitness naised edasijõudnud 1) Elo Ilumäe Klassikaline kulturism algajad 1) Alesandr Kononov 3) Dmitri Mirkin 2) Ivan Galkin Klassikaline kulturism edasijõudnud 1) Allar Vaet 2) Kaido Allikas Mehed algajad kulturism 1) Peep Reinart 2) Eino Ainula Mehed kulturism edasijõudnud 3) Ahti Jakson 1) Raigo Kuusnõmm 2) Rain Kuusnõmm Juuniorid kulturism algajad 1) Rene Jaanus 2) Aimar Tamm Juuniorid kulturism edasijõudnud 1) Siim Kelner 3) Siimo Sikut 2) Sten Richard Oskar Sellised siis minu oletused. Muidugi ma ennast ei pane teiseks - oleks siis üldse motivatsiooni.. Kahjuks hetkel päris karm tõbi kallal ja kõrge palavik - suht ei saa praegu trenni teha enne võistlust - loodan, et võistlustel siiski pakun piisavalt konkurentsi, sest osa kavatsen kindlasti võtta.
  20. Tean mis sa tunned Ott...aga kaal kaob miskipärast mul suvel samamoodi nagu see vesi sealt särgist ..tegelikult on kaal suht püsiv..aga nu selles suhtes, et mitte juurdetulek = kadu minu jaoks praegu Mul peale trenni vahel läheb 2 minutit, et särk seljast saada..metsikult ajab suvel higistama..kuigi talvel saan samamoodi väänata neid särke..ma lihtsalt ei tee seda seepärast, kuna see on riidekiudele kahjulik. * Aga motivatsiooni jaoks ei pea seda videot vaatamagi, vaid lihtsalt käima trennis ja vaatama kuidas tublid inimesed pingutavad ja sügisel kenasti vormis on..
  21. Kõhulihased

    Tataratata! Kähku peale trenni panin näitamiseks mõned harjutused videosse siis.. http://www.youtube.com/watch?v=9SWY_g2UMXg http://www.youtube.com/watch?v=wP6MngOBDbg eed tulid hetkel pähe, kuna neid olen arvatavasti enamasti teinud.. P..loodan, et keegi leiab endale mõned normaalsed harjutused siit Edu!
  22. Kõhulihased

    Saab kodus muidugi teha kõhtu, ise tegin pikka aega enne jõusaalis alustamist kodus kõhtu. See on küll lollus, et peaks tulema vigastus sellest variandist mis ma kirjutasin, kuna ise tegin nii mõned aastad. Ega põlvi tuleb natukene kõverdatult tõstes muidugi hoida, seda unustasin mainida. Rasva% saad mõõta vastavates asutustes ehk siis spordiarstid jne ning spordiklubides ka mõnedes - selle jaoks jah spetsiaalne aparaat. Rullikuga ei soovida kindlasti teha varvaste peal, see võib tõesti väga ohtlikult lõppeda. Sul päris head tasakaalu esiteks vaja, et sa sellega külili ei vajuks ja teiseks just nimelt tõmbab see korralikult seljast ka. Näitan siis harjutusi matil kui ka trenazööridel - pigem siiski selliseid, millest olen tundnud ise rohkem kasu saavat.
  23. Kõhulihased

    Küljelihaseid ei loetagi sinna alla üldse. Aga kui sul ikka rasva üle ~10, siis ega sa neid lihaseid enam nii hästi detailselt ei näegi. Oleneb mis kõhulihase harjutusi sa teinud oled. Kui oled peamiselt ainult crunche teinud nagu ikka enamuselt tehakse ja sa ei käi jõusaalis vaid treenid kodus, siis lihtsalt hoia jalad sirged keretõsteid tehes ja ära neid kuhugi toe alla ka pane. Võid täitsa sedasi teha, et tõstad alakeha ja ülakeha korraga. Nu ma ei oska sulle praegu sedasi harjutusi soovitama hakata, kuna ma ei tea mis võimalused sul nende tegemiseks on. Aga ma luban, et järgmine nädal teen mingi aeg video, kus näitan ära palju erinevaid kõhulihaseharjutusi ja siis annn lingi - saad siis ise vaadata milliseid saad teha ja milliseid mitte. Edu!
  24. Ma jäin üldse haigeks eilsest. Suvi isegi päris kaval nagu näha - ei oska küll ette kujutada, et kus ja millal see tuul/külm mind kimbutas. See nädal ei saa seega rohkem trenni teha kuni pole ära paranenud. Nüüd õgin ennast kodus paksuks ja siis on hiljem mille arvelt midagi kasvatada/põletada, hehehe. Aga edu kõigile treenimisel ja toitumisel ja nautige suve mõnuga. Igastahes Revalikad, järgmine nädal siis näeb jälle!
×