Jump to content

TANK

Vanad Olijad
  • Sisu loend

    1 287
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik TANK postitused

  1. Tere, Kuidas mõjutab nädala treeningmahu jagamine treeningu tulemusi? Kas selle kohta on tehtud uuringuid või teab keegi omadest kogemustest rääkida? Võtame näiteks rinnalt surumise (või mistahes muu baasharjutuse) treeningmahuks 10 tööseeriat nädalas. Kuidas erinevad tulemused kui teha: esmaspäeva õhtul ära kõik 10 seeriat? (siinkohal peaks lihas saama korraga maksimaalse koormuse korraga kätte, kuid viimastes seeriates võib olla väsimus liiga suur) esmaspäeva hommikul 5 ja õhtul 5 seeriat? (sellisel juhul peaks saama lihas vahepeal taastada energiavarud ja olema võimeline rohkem pingutama, samas jääb terve nädal taastumiseks) esmasp. 5 seeriat ja neljap. 5 seeriat? (siin on jagatud treeningmaht ja ka taastumine kaheks, kas see kutsub lihases esile samad muudatused kui samal päeval treenides) esmasp. 4, kolmap. 3. ja reede 3 seeriat? esmasp. 4 neljap. 3 ja laup. 3 seeriat? NB. nädalapäevad on antud juhul valitud ainult selleks, et arvestada treeningute vahelist aega.
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    No aga Tartu randades saab ju tasuta treenida - igasugu trenazöörid on olemas. Ja vahel isegi strippar Marcoga võidu rööbaspuid suruda. Milles probleem, kui raha pole?
  3. Vend Vähk Peab liikuma!

    Alati ei saa "jõusaali mees" peksa.... Mulle näiteks meeldib see video: http://www.dailymotion.com/video/x93vvc_bully-s1e6_sport
  4. Olles oma silmaga mehi näinud, ütlen, et parem mees võitis?
  5. Mõned fotod expolt. Kõige populaarem mees expol on vaieldamatult Rich Piana, temaga pildistamise järjekord kõige pikem. Teine koht Nutrexi kabiin, Zack Khan ja Larissa Reis, lisaks jagavad ka muud nänni. Hommikune pileti järjekord u. 200-300 meetrit aga liigub kiiresti, u. tunniga pilet kätte.
  6. Kas keegi kohapeal ka on ja expot või finaale vaatab? Või homme õhtul Westgate hotellis Rich Piana üritusel/afterpartyl osaleb? http://instagram.com/p/sNTKBao-Q5/ Kui on siis anna privas teada.
  7. Vanarahvas teadis öelda, et $itt kündja süüdistab alati atra... Mis puutub valgusesse, siis jah, seda oli vähe, eriti äärtes ja üks punane tuli värvis alati kellegi punaseks. Minu poolt ka mõned pildid, soovin nendega tervitada kõiki võistlejaid.
  8. Mul selline küsimus: kas tasub mandlid lasta ära lõigata? Ja kuna ja kuidas siis jälle trenni võib/saab teha? eks nendega ole pidevalt jama... n. peale trenni külm jook ja olen kohe haige jms. Perearst soovitas mõelda ja ütles et pärast pool aastat trenni ei saa teha, samas lugesin siin foorumis ühte postitust kus Hr. Tony hakkas kaks nädalat pärast op.-i täiega treenima.
  9. Armukesed.

    Mees läheb bussi ja tahab koju sõita,kuid buss on rahvast täis ja ei saa oma piletit läbi kompusteerida.Ja siis mõtleb, et laseb oma eesoleval mehel selle pileti läbi augustada,aga ta ei tea kuidas tema poole pöörduda, et kas teietada või sinatada.Kuid siis võtab ta appi LOOGIKA. Nii, kui see mees järgmises peatuses maha ei lähe, siis järelikult läheb ta samasse rajooni kus mina elan.Kuid mehel on lilled käes, siis järelikult läheb ta mingile naisele külla.Aga need on ilusad lilled siis läheb ilusa naise juurde! Ja siis, see mees kellel pilet kompusteerida vaja, mõtleb et tema rajoonis on ainult 2 ilusat naist.Üks on minu naine ja teine minu armuke.Minu armukesele ta külla minna ei saa kuna sinna lähen mina praegu, järelikult läheb ta minu naisele külla.Nii, minu naisel on 2 armukest, üks on Margus ja teine Tiit.Margus see olla ei saa, kuna ta on Rootsis.Järelikult on ta Tiit. Ja siis ta hüüab:,, Ou, Tiit kompusteeri mu pilet ära!'' Ja Tiit siis vastu:,,Kus sa mu nime tead?'
  10. Võsu laager 2008

    Tuleks isegi aga vaja 15-dal juulil põlvega ortopeedi juures olla... Aga mis hind?
  11. Peksa saamine

    Nojah Vända Aveli lugu on hea näide... Hakkas purjus peaga räuskama, küünistama ja kohvi pritsima. Noormees andis talle viisakalt jalaga näkku ja läks politseisse.
  12. Mass, lihaste arvelt

    Kui on n. põlvevigastus siis on üsna tark tegu jalgu mitte treenida... või vähemalt mitte kükke teha. Nii et vahel on jalgade treenimine loll tegu.
  13. Tagasi uudise / artikli juurde TEEMA FOORUMIS Viimasest tegijate trennist on juba mõnda aega möödas ja aeg nö härjal sarvist haarata. Kes sobiks selleks mitte paremini kui Jari "Bull" Mentula- meie põhjanaaber ja tõeliselt suur mees oma 130-140kg-se kehakaaluga. Tänud siin kohal Ain Kimberile tänu kellele see treening võimalikuks sai, aja oma õe-mehe-vennaga kokku leppis ja treeningu korraldas.Treening toimuski Pärnus Kimberite klubis - sellises mõnusas vanakooli jõusaalis. Jariga treenime täna trii...
  14. Testosteroon hävitab ajurakke.

    Ja inetud.
  15. Kas on keegi kasutanud? Veebisait lubab ülimat pumpa ja kõik tipud kiidavad (Jay, Dexter, Johnnie Jackson, Darren Charles, Gustavo) Krt. mina olen 4 korda enne trenni ühe koksi teinud... nagu mitte m*nnigi ei tunne??? On keegi siin ise proovinud kogenud? Või ongi muscletechi tooted ainult üks suur mull ja kiidulaul... või on ainult minus viga et ma nagu üldse midagi ei tundnud :S
  16. Piibel ütleb, et pühapäeval ei tohi tööd teha.
  17. Peksa saamine

    Ma kipun arvama, et seltsimehed, kes sulle kambaga kallale tulevad ei lähe politseisse kurtma, et nad peksa said.... ...aga mine tea...
  18. Siil pandi Atkinsi dieedile

    Pange tähele.... enne surma kukuvad siili okkad maha... ja siis saab infarkti või või vajub ajukahjustusega koomasse.
  19. Öine näksimine

    Kurat, mina näen vaeva et seda endale sisse harjutada.
  20. Kimbo vs Tank

    ҉enimikääragat biäk suk ,teenalp edarüT
  21. Kimbo vs Tank

    Kvaliteet on küll vilets. Väga raske oli midagi aru saada - kõik oli ruuduline... Aga noh... ma olen vähemalt ilusam.
×