Jump to content

kristjan128

Kasutajad
  • Content count

8
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About kristjan128

• Rank
    Vaatleja
  1. Talisuplus

Saun+lumehang on talvel lahutamatud
  2. Suve-statistika

ikka 4x nädalas, nagu talveperioodilgi, vahet pole.
  3. nitro tech hardcore

Tere! Mina tellin siit, aga ei tea kuidas Eestisse saatmisega lood on...Hind praeguse madala naela kursiga tuleb 600.- eeku. http://www.bodytemple.co.uk/superpump250-8...shaker/buy/288/
  4. nitro tech hardcore

Kasutame sõbraga seda juba ca 4 kuud. Pool tundi enne trenni sisse võtame veega. Mõjub väga tõhusalt, ilma enam ei kujutaks trenne ette. Jalgu tehes on vahel selline tunne, et pilt tahab eest ära minna Siin UK-s enamus regulaarseid norm vormis treenijaid kasutab seda, on ka mõned vennad, kes ei saa seda tarbida, kuna kurtsid, et neil läks enesetunne halvaks (iiveldus ja peapööritus). Ju siis kõigile ei sobi. Netist tellides 35£ purk, maitsed ja lahustuvus on väga head. Jõusaalis käinud 3-4x nädalas nüüdseks ca 3a ja igasuguseid asju katsetanud, see tundub sellistest pump värkidest meie jaoks parim.
  5. Kava

Õlga ei tee üldse?
  6. Biitsepsi cm?

biitseps 45cm, 27a, 184cm ja 89kg. trenni teinud ca 1,5a ja 4xnädalas
  7. tekitab muret kõhulihaste ja massiga

Ok tänud kõigile, vaatan toitumise kriitiliselt üle. Muidugi unustasin mainida ka, et võtan Fasti Muscle+ enne ja peale trenni viimased kuu aega, enne pole kunagi ühtki toidulisandit võtnud. Kristjan
  8. tekitab muret kõhulihaste ja massiga

Loodan, et ei pahanda, kui siia teemasse kirjutan. Olen 184cm 88kg ja 27a. Jõusaali teinud 1 aasta. Kuu aega teinud nüüd seda kava ----> http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=15 ning tavaline päevane toitumine on selline: Kaloreid kokku: 1812.4 Kcal Valku kokku: 90.8 g. Süsivesikuid kokku: 158.7 g. Rasvasvasi kokku: 88.5 g. Kiudaineid kokku: 5.1 g. Probleem selles, et kõhuliha pole välja saanud, natuke küljepeal sanga ka, muidu kehaehitus suht ok ja füüsiliselt kõvasti (raskused ca poole võrra kasvanud) juurde saanud. Et kas selline toitumine koos minu kavaga on norm. ning lootust sixpacki ja külgi normaalsemaks saada on? Ette tänades, Kristjan