Jump to content

Mcprophet

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mcprophet

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 18.03.1984

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Peksa saamine

    ma ei ole aru saanud nendest tüüpidest, kes tõesti on selle peal väljas, et kellelegi nokki anda. krt sa ju tekitad tulevikus jubeda vaenulikuse ringi endale seljataha. sa annad korra sellele nö tossikesele pliks plaks, aga tulevikus võid sa ainuüksi temale jalgu jääda ja mis siis saab! ja veel kehtib minuarust moraalne või siis psüholoogiline paika panemine, mis on kordi valusam ja haavam. mul on olnud olukord, kui mu üks tuttav pani ühe tysoni nii paika, et tal oleks olnud maailma kõige suurem kass, kui ta oleks mu sõpra löönud. see peab paikka, aga tuleb osata seda rakendada ja peab olema suur suur julgus, sest 90 protsenti sellisel situatsioonil on sul võimalik ,,kümpsi,, saada. muide see tuttav on muusik, niiet kaklejat temast ei olnud, ega pole täninigi!
  2. Peksa saamine

    trenni ei ole tõesti mõtet selle nimel teha, et seda rakendada kellegi isiksuse peal tänaval. AGA.... , kui sa ikkagi oled selline ,,tossike,, , siis pead ju endaga midagi ette võtma, et ennast turvalisemalt tunda. sellest ma saan aru, et kui langed mingil põhjusel kamba ohvriks, siis ei ole tõesti suurt midagi teha, kui ainult kiired jalad. aga nö. 1 vs 1 võiks ju vastu kuidagi saada? räägin jälle ühe loo: Tartlased tevad kindlalt kohta ,,Savood,,(võibolla kirjutasin valesti). Seal käisime (kui kõik 18 olime) nö. oma debiilse kambaga ,,karvalisi,, mõnitamas. (NB: Ma väga vabandan, et räägin otsekeelsete sõnadega:) tekkis situatsioon, mida keegi ei osanud arvata. Mu üks tuttav hakkas tüli norima ühe kleenukesega. Finaal oli see, et see nö kleenuke tagus ta nii ära, et mu tuttav ei mäletanud enam ülehomset ka!
  3. Peksa saamine

    natsa lugesin seda algatatud teemat, ei viitsinudki kohe algusest peale hakata, aga suur küsimärk on küll õhus! kuda kurat inimesed niipalju peksa saavad? milles häda on? kas ei ole jõudu vastu hakata, või siis iseloomust jääb vajaka? krt ma olen ka kakelnud, kui veel disco-pepu olin, aga no nii haledalt ei ole ma veel saanud, et ninaluud ja sarnaluud ja vaagnaluud lähevad:) pigem on ikka lõppenud see sellega, et kui on algataja vastaspool olnud, siis on punkti olen mina pannud(kasvõi moraalselt)! mul oli üks kentsakas sheik kunagi: käisin mingisuguses trennis tartus ja peale seda läksime tuttavatega ,,Illegaardi,,. Üks suur suur saarlane oli uksepeal ees ja ütles, et keegi siit ennem sisse ei lähe, kui mina maas olen! meid oli 4. Jalutasime siis minema, sest ta oli tõesti kange olemisega. Aga ta järgnes ja pani mulle seljatagant jalaga ######. Panin koti maha ja jagelesin(füüsiliselt) temaga sinnani, kuni tuli politsei ja lasi meile mõlemale gaasi näkku. Meid lahutati ära ja saadeti eri nurkadesse laiali. Nüüd kui politsei oli lahkunud, pööras see debiilik otsa ringi ja asus uuesti selle objekti kallale mis tal pooleli jäi:) Ühesõnaga sain ma tast lõpus jagu, aga politsei tuli uuesti tagasi ja viis meid mõlemaid pokkrisse. Sõidsime ühes kongis:) Seal sain talle veel korra jalaga anda. Lõpuks sain ma 650.- veel trahvi ka veel selle eest. Niiet hoidke käed taskus:) Siit moraal: Saarlane on visa kui kurat!
  4. jõusaal + MMA

    no kui tahad tulevikus välja näha nagu Bob Sapp, siis lase aga käia:D ma ei näe ka sellel tohutl raual siin erilist mõtet. nii algaja kui ma ka olen, saan sellest aru, et suur lihas-mass teeb sind lõppkokkuvõttes aeglaseks ja loiuks(võibolla eksin).
  5. Vasak jalg

    ei tea küll et oleks. aga mul samamoodi see vasak hetkel Low, aga jah paremaga teen koti hetkeks liigend-noaks:D
  6. Vasak jalg

    väga hea kuulda! vaatab siis mis saab:)
  7. Vasak jalg

    njaa... olen siin nüüd praktiseerinud vasakut, aga no ikka sitakott küll selle parema kõrval:D kuidagi nö. kabariite ei taju vasaku jalaga. ja kui vähe valesti kotti tabad, siis on ikka kisa suur:D
  8. Jooks ~100kg kutile?

    jah ned liiigesed on ilmselt suur probleem millest hetkel tõenäoliselt aru ei saa. aga jooksmine tõesti ei pea olema piinarikas ja valuline! krt, kui ikka ei kannata, siis ära tee! mina ütlen omast kogemusest, et elasin elukaaslasega aalaa 3,5a koos ja kehakaal tõusis lõpus 100kg'ni(ennem olin ~85). Selle aja vältel ei teinud ma mingisugust trenni. Eelnevalt aga tegin nädalas paar korda poksi. Nüüd kui suhe purunes, hakkasin jälle spordile rõhku panema. Algul oli tõesti vastik ja raske, aga praegu ei oskagi jälle ilma olla(st. nädalas kasvõi korra pean ikkagi koormust saama). Jooksmine on saanud järjekordselt nauditavaks. Nüüd suudan ka jooksu ajal mujale vaadata, mitte einult ette maha oodates finishit:D
  9. Jooks ~100kg kutile?

    Krt selle toitumisega on ka omad agad. Ma siin vahepeal proovisin jube korralikult ja stabiilselt toituda(ei tellinud kava), aga minule ei teinud see olulist midagi juurde(e.s ei saanud aru kas mõikab). Söön täiesti tavaliselt ja püsin selles kaalus milles tahan. Loomulikult ei aja magusat räigelt näost sisse, sest see on ka üks jube tegelane:D
  10. Jooks ~100kg kutile?

    Mõlemat, aga kui aus olla siis mingit lihast küll olulist juurde pole tulnud
  11. Jooks ~100kg kutile?

    nonii, et siin mõned kuud tagasi alustasin selle teemaga ja võiks öelda et üle 10kg on julgelt maha kõrvetatud. Jooks on ikka üks kuldaväärt spordiala! Algul on raske sellele koormusele vastu panna, aga see kaob suht kiirelt ja distantsid pikenevad. Soovitan soojalt kõigile!
  12. Vasak jalg

    Teen kickboxi hobi korras ja oman sama muret mida tõenäoliselt paljud amatöörid: vasak jalg ei liigu absoluudselt. Olen siin proovinud hüpata paremal jalal ja samal ajal vasakut ette poole visata, aga ei tunne et see aitaks. Venitused ka väga ei aita. On kellegil paremaid tarkuseterasid poetada?
  13. kusimus kickboxujatele

    olen ise kickpoksi teinud ja olen ise ka suuremat kasvu. see ei ole jutt ega asi, et ei ole mõtet teha. see võitluskuntst on juba selline, et vahet pole kui suur sa oled, lähed lihtsalt raskemasse klassi ja teiesuguseid ongi ntx. ringis huvitavam vaadata kui aalaa 60kg mehi! niiet jalad alla ja vehkima:)
  14. Jooks ~100kg kutile?

    niisis möödunud peaaegu 2 nädalat ja jõudu tuleb juurde nagu küll:D jooksmine ei teegi tegelt enam nii palju haiget kui siin eelmise nädala algul. Aga negramm pole maha võtnud:D ikkagi kõigub see kaal 96-98 vahel. Toitumiskava ei ole veel raatsinud osta!
  15. Jooks ~100kg kutile?

    ühesõnaga proovin selle toitumiskava ära ja eks siis paistab, mis sealt välja koorub
×