Jump to content

IVARK

Kasutajad
  • Sisu loend

    625
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Postitused posted by IVARK


  1. 25.veebruar 2015

    Paari sõnaga mõtetest-tegemistest. Kaal oli esmaspäeval juba alla 80 kg, ehk isegi korraks alla 79 kg. Vorm läheb vaikselt kuivemaks, aga aega on ning päris hulluks ei maksa minna. Vaikselt jälgin klassikalise kulturismi euroopa meistrivõistluste enda kategooria -180 cm meeste tegemist. Tuleb tunnistada, et mul on sellel aastal seal sees kaks tugevat rootslast ja see oleks auküsimus Põhjamaades "kord majja lüüa". Vaatasin ka uusi poseerimise muudatusi ning kurvaks tegi asjaolu, et klassikalise kulturismi ja kulturismi poosid on täpselt ühesugused. See on ainult vesi nende kulturistide veskile, kes suudavad ennast klassikalise kulturismi kaalu ajada. Loodan kogu südamest, et selles suhtes tulevad siiski mingid muudatused ning klassikalise kulturismi poseerimine muutub selgelt silmaga eristatavamaks kus lisaks vormile hinnatakse ka rohkem proportsioone, vana-Kreeka skulptuuridele sarnanevat ideaali. Lõpuks ongi nii, et mingid vennikesed tulevad trummipõrinal lavale, väänavad trapetsit ja kogu moos.

    Ok, päev oli pikk ning vaheldusrikas. Hakkan vaikselt unele sättima. Üks väike asi närib veel minu hinge: kuulasin eile vaikselt ühe kõrvaga presidendi vastuvõttu ning enne paljusid akadeemikuid ning maailmameistreid kätles meie armsa kodumaa presidenti- pange nüüd tähele, armsad sõbrad- "kolmekordne Eesti meister kaljuronimises!" What the F ???? :huh:

    Eestis on ka muide mitmeid vibulaskmise maailmameistreid (ja multikordseid Eesti meistreid), kes pole kordagi vaibal käinud. Täiesti teenimatult. On nii sportvibulaskmise kui ka sihikuta vibude klassis.

    Ilmselt on asi mingites muudes trendides ja arusaamades ja väärtushinnangutes ja ka tutvustes ilmselt.


  2. Noortel ongi selline kõnemaneer, otse peale, ilma keerutamata kuigi võtab veidi uimaseks küll. Kes on viisakas, see on nõrk või pehmo...aga vähemalt suitsu oskavad noored viisakamalt küsida. Kahjuks selle viisakuse ette käib alati liides "onu".

    Aga nende tundmatute numbritega on üldse nii, et ma olen vabaduse võtnud neile mitte vastata.


  3. Eks see sotsialiseerumine on ju individuaalne, samas kui see saab peamiseks, siis kahjuks on trenn juba teisejärguline. Seda näeb ikka päris palju, poisikutte kuskil jõusaalis seismas ja telefone näppimas. Pole just suurem asi trenn. Samas. kas Zane'i "2 sõna" väga sõnasõnalt võtta maksab...eks inimesed loobivad ikka igasugu loosungeid välja aga ise päris nende järgi ei ela.


  4. Kuidas arsti juures käimine sind sellest säästab?

    Kas arst tühjendab sinu eesnäärme sinna kogunenud spermast, mis ise välja ei saa ja seal olles, põletikulisi protsesse soodustab (teooriate kohaselt)

    Panid kümnesse, eesnäärme massaaž on üks lahendusi kuigi mitte kõigile sobiv. AB ravi+toetav ravi õigel ajal kui mitte ei kaota, siis leevendab põletikulisi protsesse kõvasti.


  5. Kahjuks ei ole sellest kasu eesnäärmevähi vastu. Aga eesnäärmevähk on sageduselt järgmine peale kopsuvähki.

    Eesnäärmevähi vastu aitaks veelgi lihtsam vahend kui jõusaalis rügamine, tuleb oma organismi jälgida ja käia arsti juures kontrollimas. Millega minul nt. probleemi ei ole, küll aga ülejäänutel, kes seda statistikat kasvatavad. Tegemist pole pankrease vähiga.


  6. Tänapäeval on kõik juba traktoristid, kes sõidab murutraktoriga, kes lükkab lund, kes teenib pappi naabri pokude hävitamisega jne. Lisaks veel pooltraktoristid ATV peded, kes künnavad hästi aga ei silu eriti. Klassikalist traktoristi enam pole, sellist kes purjuspäi põldu kündis ja ööseks traktorisse magama jäi, kusjuures parkis otse kraavi. Aga vanakooli traktoristi kohtasin maal eelmine suvi kui ta oma traktori ööseks mu maale parkis ja järgmine päev mind tervitas, ise maani täis. Jõi viina otse 2 liitrisest plastikpudelist. Õnneks pole põllul suurt eksimisvõimalust kuigi eks neid on hukka ka saanud...jah, in memoriam langenud traktoristidele.


  7. Vahepeal läks siin võitluskunstide teemale jutt, täna on sünnipäev võitluskunstide legendil ja ka fitnessi isal Bruce Leel:

    https://www.youtube.com/watch?v=x5sIyzUiQk4

    Kindlasti hea motivaator ja inspireeriv tegelane kõigile noortele! Mind on ta inspireerinud ka kõige raskematel hetkedel, mitmeid harjutusi teen siiani. Nt. nn. randmeharjutustega suutsin oma liigesed ka ära rikkuda :), hea näide, et me kõik oleme erinevad - absorb what is useful nagu ütles Bruce Lee!


  8. Oli näha, et see kollase särgiga jobu midagi kommenteeris seal ja eks kops läheb ikka üle maksa, niigi veresuhkur madal. Kohtuniku töö on numbreid laduda, mitte kommenteerida. Õnneks oli tegemist kulturistiga, oleks sama asi kuskil võitlusalal olnud, siis ilmselt see kohtunik oleks juba haiglas.


  9. Minu arust on juba vastupidine trend hoopis, levima on hakanud mingi talutütre maania, kus kõik on paha, mida arstionu või apteeker soovitab. Kõike saab ravida takunööri, heintesöömise ja nälgimisega.

    Vaktsiinid on pahad ja antibiootikum on paha, nii paha, et ravikuur katkestatakse kohe teisel päeval, et ikka resistentsus saaks mõnuga välja areneda. Kõik see hullus levib tänu ühele hullunud sõbrannale, kes ratta veerema paneb ja siis ülejäänud hordid kordavad seda käitumismalli, levitavad oma infi buduaaris jne. ja sellest saab mingi ülim tõde. Nii hakkavad näiteks taas lastel arenema haigused, mis olid ammu kadunud kuna vaktsiinivastane sõbranna tähtsa näoga seletas, et nii on ja jääb. Mehed seevastu on teine äärmus, need ei tee ühte ega teist kuni otsad annavad.


  10. Nii tekibki tõde. Keegi kuskil rääkis, siis juba küsitakse, et kas on tõsi jne. Pall läheb veerema. Nüüd tuleb sellega ainult leppida, sest ega koske tagasi ei suuna jõesängi. Eks sõjadki saavad alguse tihti tühja koha pealt. Üks variant on nende "teadjate" mõnitamine, ütle, et tarvitasid jah, ameriitsiumi vm. nad pole sellest kuulnudki ja patravad seda pläma igalepoole edasi ja satuvad ise naerualuseks.


  11. Rööbaspuudel surumine või koogutamine, heal harjutusel mitu nime. Ma teen näiteks kätekõverdusi kehva tehnikaga, saadav suur kordade arv annab närvisüsteemile positiivse laengu. Poolkükke teen kangiga ka oluliselt rohkem kui sügavkükke, mida ma ei salli üldse. Kui kõike tehniliselt väga hästi teha muutub varsti igasugune treeningprotsess tüütuks pisiasjade kallal nokkimiseks. Muidugi mingid suhteliselt arengustaadiumis noorhärrad võiks esialgu teha tehniliselt õigesti, muidu tabavad neid veel vigastused, selles mõttes peaks Imre panema videotele juurde vist lisalause "dontraizisäthõum".

×