Jump to content

Romeo83

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Romeo83

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 20.05.1983
  1. Väljaspool meditsiinilisi protseduure, on kaks asja mida saad ise proovida ja mis võivad aidata: *Enne söömist võta anti-histamiine (apteegist enamus allergiavastaseid ravimeid) ja mõne aja möödudes proovi süüa ja vaata kas ikka on halb *Pane tuppa õhuniisutaja
  2. Ma ei ole siiamaani vastust saanud küsimusele, mis mind huvitas. Milliste põhimõtete järgi pidev treenimine on kõige säästvam ja jätkusuutlikum ? Kui te eksamil kirjutaksite vastuseks "lol, ära treeni pidevalt, mine parem bodypumpi", siis professor paneks teile 0 punkti ja tulevikus enam tere ei ütleks. Ma austan teie kogemustepagasit, aga metafoorilise võrdlusena tundub, et enamus oskab relva päästikut vajutada, kuid ei tea eriti midagi püssirohu koostisest ja reaktsioonidest erinevates tingimustes. Mis viib mu tõdemuseni, et ma olen ekslikult oma küsimuse püstitanud vales foorumis valedele inimestele ning peaksin seda tegema kusagil mujal, näiteks ülikooli füsioloogia õppejõuga vesteldes. Peace out, ärge pikka viha pidage.
  3. Kui aus olla, ma ei ole kunagi üheski bodypump trennis käinud, aga niipalju kui ma sellest kuulnud olen, siis saab seal trennis terve keha vatti ? Ma kardan, et terve keha igapäevane koormamine ei lõpe hästi. Teistmoodi lähenemine e. iga päev ainult kindel lihasrühm peaks olema oluliselt jätkusuutlikum.
  4. Teoorias näeb plaan praegu välja selline: 1.päev - jõusaal natuke aeroobset kangiga õlatõsted - trapezius sirgete kätega kangi ette rinna kõrgusele tõstmine - deltoideus pars clavicularis kummargil sirge käe tõstmine kõrvale (trenazhööril) - deltoideus pars acromialis/spinalis 2.päev - aeroobne tegevus väljaspool jõusaali 3.päev - jõusaal natuke aeroobset kangiga jõutõmme - erector spinae kangiga biitseps - biceps brachii 4.päev - aeroobne tegevus väljaspool jõusaali 5.päev - jõusaal natuke aeroobset kangiga lamades rinnalt surumine - pectoralis major prantsuse surumine trenazhööril - triceps brachii 6.päev - aeroobne tegevus väljaspool jõusaali 7.päev - jõusaal natuke aeroobset täiskükk kangiga - quadriceps femoris, glutaeus maximus, biceps femoris säär trenazhööril - gastrocnemius Ma lõikasin jõusaali osa nii väikeseks kui võimalik, samas enam-vähem kõik suuremad lihased peaksid korra nädalas midagi saama. Isegi ainult 2 harjutusega päevas, tundub kava kokkuvõttes üsna tõsine pingutus. Any ideas ? Teine küsimus, millisel põhimõttel tuleks jõusaali harjutusi teha, et arendada keha vastupidavust koormusele/kiirendada taastumisvõimet füüsilisest pingutusest ? 3x6 ? 4x10 ? 5x20 ?
  5. Ma saan aru, et tavaline lähenemine oleks teha 2x nädalas trenni ja siis 3x nädalas ja siis 4x nädalas, sest enamusel seostub sõna trenn enda ribadeks rabelemisega ning sellisel juhul on loomulikult kehal pikka taastumisperioodi vaja. Küsimus on, et kui teha 7x nädalas, alustades väga kergetest trennidest ning aja jooksul trennikoormust tõstes, siis milliseid põhimõtteid peaks jälgima ? Kas aeroobne trenn (n. jalgratas, pulss ei lähe üle 130) nõuab taastumiseks rohkem kui 24h ? Milline trenn jõusaalis nõuab pikemat taastumisaega, kas harjutused 4x20 väga kergelt või 3x6 raskelt ? Rõhk on hetkel just igapäevase trenni jätkusuutlikkuses. Te olete kõik targad poisid, öelge julgelt mis veel pähe tuleb.
  6. Sõna jõusaal on pealkirjas tegelikult natuke eksitav, selles mõttes et jõusaali välised trennid ei ole välistatud. Täpsem oleks, "7 trenni nädalas, mitte treenitud inimesena, kuidas vältida ülekoormust ?"
  7. Mul on plaan see mänguline ala aeroobse töö sildi all kavasse lülitada.
  8. Toitumine on paigas. Iga päev jõusaali tahan sellepärast, et on vaja vaheldust ja füüsilist liigutamist muidu üksluisesse päeva. Mul on minevikus olnud kogemusi ülekoormusega. Üks eesmärk oleks kindlasti seda vältida. Milliste põhimõtete järgi tuleks treenida, et keha püsiks jätkusuutlik sellisele koormusele ? Milline võiks kava välja näha, et ei tekiks ülekoormust ? Kehakaal võiks jääda samaks või kuigipalju tõusta (lihasmassi arvel).
  9. Kritiseerige mu toitumist

    Suured tänud. Ülalpool on mul mainimata, aga ma võtan 3x päevas söögi kõrvale 1 kapsli Eiselt-i Omega 3-e. Kas peaks rohkem/vähem kvaliteetseid rasvu taga ajama ?
  10. Kritiseerige mu toitumist

    Ma olen toitumise teema koha pealt suht võhik. Hea meelega kuulaks nõuandeid mida muuta.
  11. Kritiseerige mu toitumist

    Salatisegu vaheldub, olenevalt tujust ja sellest mida värsket poe rohelises letis pakutakse, aga üldjoontes jah. Iga päev enam-vähem sama. Mõni päev tuunikala asemel lõhet ja kana asemel kalkunit süüa ei tee ka vist paha.
  12. Kritiseerige mu toitumist

    Vanus 26 Kaal 82 Rasvaprotsent 17,5% Eesmärk 6 nädala jooksul rasvaprotsenti vähendada ning võimalikult vähe lihasmassi kaotada (või kui võimalik siis isegi natuke kasvatada, aga seda on vist palju tahetud) Salatisegu=rooma salat, jää salat, rucola salat, spinat, tomat, kurk, vahest hiinakapsas Salatisegu kogust grammides ei oska öelda, aga iga söögikorra järel on kõht täis Hiline ärkaja 10:00 1 scoop Syntha6 (proteiin) 11:00 salatisegu + 2 muna 14:00 trennieelne shake - 1 scoop Syntha6, Cell Mass (kreatiin), N.O. explode, L-karnitiin siirup 16:00 trennijärgne shake - 2 scoopi Syntha6, Cell Mass, 1 banaan 16:30 salatisegu + 1 konserv tuunikala vees 20:00 salatisegu + pannil praetud kanafilee + 1 õun 22:00 1 scoop kaseiinvalku Erinevate snackidena päeva jooksul suvalisel ajal beebiporgandeid ja vahest Chick Snacki (maitsestatud kanafilee ribad) Kõik kriitika ja nõuanded on teretulnud. P.S. Trenni teen üle päeva. st. 1 päev trenni, 1 päev puhkust. Üks nädal 3 trennipäeva, 1 nädal 4 trennipäeva. Trenn koosneb 30 min kardio programmiga rattasõidust (pulss 161-169) ja kõikide suuremate lihasgruppide harjutustest. 3x10 seeriad, kokku 10 harjutust.
  13. Kreatiinivõrdlus

    Fitness.ee online poe valikut vaadates jääb silma: Dorian Yates Ultimate Creatine - suur nimi ja Dorian Yatesi Lean Gain on varasemalt hea mulje jätnud Cell-Tech - hinna poolest kõige kallim ja kõige suurema reklaamijutuga lisaks veel trobikond muid kreatiine Mis neil vahet on ? Milline neist kõige parem on ? Millist kasutavad kõige targemad mehed ise ?
×