Jump to content

Kratos

Kasutajad
  • Sisu loend

    89
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Kratos


  1. :o Tere miks need tooted nii odavad ja kas nad üldse midagi aitavad, motlen et samas neid müüakse apteekides kah ,et päris mürk ta ei saa olla, aga kas siis tegu motetusega. Sest niipalju kui ma tean on need tooted vist raha tuulde viskamine. :P:D

    olen proovinud seda, ei kõlba kuskile, maitseb nagu mingi puder ja tulemust ka ei tuld, mõtetu toode.


  2. ACC effektiivsuselt on super toode..aga kahju ,et maitse on kehv. Alguses ei seganudki aga lõpuks tekkis mingi okserefleks antud toote vastu. Lõpuks pidin kõvasti pingutama ,et oma sheik ära juua. Ükshetk aga organismil sai vist enesepiinamisest villand - lõi pealt korgi ja alt põhja ära, lisaks veel 1-2 päeva totaalselt s*tt enesetunne.

    Sama lugu tekib ka Anatoriga :D


  3. Niisiis tõmbasin täna jõusaalis raskusi tõstes selja ära ja valu on suht väljakannatamatu, hästi vaikselt saab liigutada, lamades tuikab natuke. Sooviks siis teada kas annaks midagi teha valu leevendamiseks, või peab lihtsalt rahulikult ootama, et ära läheks?

    ega jh selga ära koorma üldse puhka ja hoia teist soojas


  4. Suured tänud teile nende vastuste eest, tegelikult ma kõigerohkem olengi enda toitumise pärast mures, sest tihti jäävad mul näiteks hommikusöögid vahele jne. Ning hetkel olengi mõtlemas osta toitumiskava :))

    E:// Ma ei leia "Pood" alt sellist toodet nagu Mass2 ka :/, otsingus leiab aga siis ütleb, et Toodet ei leitud.

    Hmm, siis on otsas vist hetkel, aga küll juurde tuleb


  5. Tere, olen täitsa algaja ja sooviks abi üheasjaga - nimelt mul on nii, et mul on ilusti näha rinnakorvi ribisid ja seda on endal päris kole vaadata, ning samuti on hästi näha konti mul sealt õlgade pealt võinoh siin kaelakõrval. Ribisid niihullult näha ei ole nagu näljutatud koeral aga ikka on näha, ning tekibki küsimus kuidas neid ära saada noh massipeale sinna saada? Lihtsalt söömine ei aita ju, noh jõusaalis käin 3x nädalas aga kui söön koguaeg ja jõusaalis ilusti käin kas siis kaovad nagu peitu ära need lõpuks?

    Jah, ma olen loll ja algaja nii, et ärge karjuma hakake. Ning ei leidnud just sellist teemat ka,

    Ma ise olin ka suht kondine kui alustasin, olen nüüd kaks aastat korralikult trenni teind ja rahul sellega, soovitaks sulle ka fasti toodet MASS2, hea toode.


  6. Kas soenduseks oleks sõuda 5 minutit normaalne või ainult lihased soojaks ja siis treenima?

    Tahaks küsida veel, et kui tõstan kangi 3x 8-10 kas siis 3 seeriat on piisav terve päeva peale või alguses 3, teen vahepeal midagi muud ja siis võib hiljem ka uuesti teha 3 seeriat?

    Sõuda alguses on normaalne

×