Jump to content

w770

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

w770

  • Tase
    Algaja
  1. Krambid?

    Tavaliselt on magneesiumipuudus, aga käi arsti juurest läbi, võimalusi on teisigi... Võid ka erinevaid vitamiine (koos Fe, Mg, Zn jne) süüa.
  2. kreatiin

    Variante erinevaid, kuid mina tarbisin iga päev. Nii on vist soovitatud ka.
  3. ujumine, sukeldumine?(kopsumaht)

    Ujumine ise aitabki. Vahel teen trennis pikemaid otsi vee all... 25m rinnuli vee all näiteks, või üle 3 tõmbe hingamist või muud taolist.
  4. Mitu treeningut päevas.

    Ei ole küll väga kogenud, kuid võin öelda, et kui tegin kaks trenni päevas (aeroobne ja jõusaal), siis üleväsimust ei tekkinud ja tulemused ei läinud kehvemaks. Samas nüüd enam nii ei tee ja mõlemad tulemused on läinud paremuse poole - nii jõusaalis kui ujumises. Seega üks trenn päevas oleks parem.
  5. Soodsad valgurikkad toiduained

    Minumeelest olid kõik need tuunikalakonservid samasse suurusjärku oma hinnaga.
  6. Lemmik harjutus.

    Rinnalt surumine, lõuatõmbed.
  7. Treenida alumisi kõhulihaseid!

    Ujumisest täitsa piisab trennina, kui teed tõsiselt. Toitumine tuleb üle vaadata - igasugused maiustused, saiakesed tuleks välja jätta. Juua limonaadi jm. sellise asemel vett ja sellest peaks piisama, vähemalt esialgu. Muidugi oleks kasulik teha korralik toitumiskava, nii et päevane kalorite hulk oleks veidi väiksem päevasest vajadusest - vähendama peaks kaloreid süsivesikute arvelt. Targemad, parandage, kui eksin.
  8. Sheigi soovitus!

    Peale trenni on lisaks valgule ka süsikaid vaja.
  9. Muusika mida treeningute ajal kuulate..

    Tavaliselt on raadio (jõusaalis mängib koguaeg), aga võimalusel raskem rock. Nagu eelmised juba maininud on, siis on väga hea Rammstein (kõik laulud).
  10. HIIT, intervalltreening

    Vahepeale selline küsimus, et kui teen nädalas 4x ujumist (treening, mitte niisama suplemine) ja käin 2-3x nädalas jõusaalis, kas siis on jõusaalist miskit kasu ka (enamasti käin 2x nädalas ja teen plaani järgi)? Üldiselt omale tundub, et on, kuid mis minust targemad räägivad? Pikkust ~188cm ja kaal 91kg, rasva palju pole.
  11. Kõhulihaste treenimine . Kuuspakk

    Tahad öelda, et siis 100m ujumist (mis ala üldse?) teeb imesid? Ei tee. Ainult ujumisest ei piisa - vaja on õiget toitumist. Tean, sest ujun päevas üle 3km 4x nädalas ja tulemus tuli alles peale normaalset toitumist.
×