Jump to content

goldenphoenix

Kasutajad
  • Sisu loend

    56
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

goldenphoenix

  • Tase
    Värske olija
  1. Soovitan kas dr. Aare Märtsonit või dr. Toomas Teini. Mõlemad on Tartu Ülikooli Kliinikumis. Mul on üks harvaesinevaid vigastusi üldse ja keegi teine ei andnud mulle lootust. Tänu neile olen tagasi väljakul.
  2. Kaalu tõstmine

    Ma pole eelnevaid vastuseid üle lugenud. Vabandan kui kordan. Minu oli sama probleem. Ma olin 205cm pikk ja 90kg raske. Hakkasin jõusaalis käima 5-6 korda nädalas ja tegin nädalas iga kehaosa kaks korda. Üks kerge ja üks raske trenn. Lisaks tarbisin peale trenni valgusheiki. Iga päev sõin vähemalt 500g kodujuustu või kohupiima. Aeroobset ei teinud üldse, sest valdava osa ajast oli mul jalg kipsis. Sellegipoolest tegin ka aegaajalt jalalihaste trenni. Nüüd on möödas jõusaaliga alustamisest 9-10 kuud ning ma kaalun 115kg. Kuna jalg on terve ning mängin korvpalli siis jõusaalis käin vaid 2 korda nädalas. Kaal püsib sama.
  3. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    205cm 117kg 19a
  4. Jõu kasv

    Vale, teismeline on 13-19.
  5. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    Milline see alampiir vüib olla, et kust algab kõhn ja kust muskulaarne? 205cm poisil 110kg'a kõlbab tulla?
  6. Trennijaotus

    Sa võid kõiki kehaosi teha. Pikapeale harjub keha ära, muutub vastupidavaks ning trennid ei häiri enam üksteist. Alguses aga ära tricepsit ja õlga enne visketrenni tee.
  7. Kui palju surud rinnalt?

    Mul sõbranna teeb 50 kg 4 X 8. Suusataja.
  8. Oioi kuidas SIlver arenenud on. 2-3 aastat tagasi oli ta pea samasugune poiss kui mina hetkel. Võimsad käed.
  9. Vaheldust harjutustele

    Kusjuures väga hästi teeb. Kui ma korvpalliga tegelesin, siis olid meil vahel aeroobika trennid ja me tegime seda. Järgmine päev lihtsalt ei istunud
  10. Fitness-modell

    Mis jutt. Sofia on kõige kaunim!
  11. Tuunikala-Muna-Juustu pirukas

    Tehtud. Maitse oli ülihea! Kiidan väga. Aga vaid üks probleem tekkis, ma sõin selle kõik üksinda ära. Kas nüüd juhtub midagi?
  12. Jõusaali tolad...

    Khm, siidikäpad jah. Ma olen korvpallur ning mina ei saa endale lubada peopessa ville ja paksu nahka. Enne mõtle kui kirjutad. Sinu õigus ei pruugi alati sulaselge tõde olla.
  13. tagumik

    Äkki on sul selline probleem nagu minul. Nõgus selg, siis tundub ###### suur ja punnid kuigi tegelikult on ta proportsioonis.
  14. Palju õnne IMRE!

    Paljuõnnesünni päevaks!
  15. Küsimus laiuse kohta ja TOITUMISKAVA!!!aidake!!

    Kusjuures ei ole. See on septsialisti koostatud kava. Kolm päeva trenni, üks puhkus, kolm trenni, üks puhkus. Trennid nihkuvad koguaeg ühe nädalapäeva võrra edasi. Seega nädalas teen ühte kehaosa kaks korda. Kohevarsti tuleb puhkus.
×