Jump to content

erxs11

Kasutajad
  • Sisu loend

    614
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

erxs11

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev 27.04.1983

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tallinn
  1. Lisaks karatele on Marius ka poksi harrastanud ca 7 aastat. Selle ajaga peaks päris korralik stand-up mehel olema. Eks saab näha, kas suudab endale mingisuguse groundgame ka arendada. Muidugi sellise jõu ja kaalu juures on GNP-d päris hea teha. Bob Sappiga pole mõtet neid võrrelda, Sapp on.....memmekas Mariuse kõrval.
  2. Toidulisandid pudru sisse!

    Ükski pulber ei asenda täisväärtuslikku toitu. Eetika üle pole selles teemas mõtet eriti vaielda. Jõudu!
  3. Naise ideeal vorm

    Ilu on vaataja silmades, nii et......
  4. MMA poistele ka siis film valmimas

    Padrooon
  5. MMA poistele ka siis film valmimas

    Kas selle Honori kohta on kellelgi saiti, kust alla laadida?
  6. MMA poistele ka siis film valmimas

    Tyson tahab filmi teha, kuna võlad kaelas PS: Will Smith tegi väga korraliku rolli Alid kehastades
  7. Система

    Eks üldjuhul kipub ikka olema nii, et parim ala on see, millega ise tegeled. Raske on aga objektiivselt hinnata mõnda muud võitluskunsti, kui sa sellega tegelenud ei ole. Igal alal omad plussid ja miinused Näiteks sõjaväes oli meil selline kirev seltskond, kus leidus poksijaid, karatekasi, muay ja kicki harrastajaid. Poksijatel tõmbas üldjuhul siis juhtme kokku, kui jalad mängu tulid jne. Üks kung-fu vana oli ka seal, kes tegi matil üksinda olles eriti hulle asju, aga kui sparri tegema hakkas, sai ruttu löögid sisse ja hiljem selgus, et nad kontakti ise trennis ei laskunud Minu arvates leiab tark mees igast alast parimad elemendid ja siis suudab neid rakendada, nii püsti kui ka maas.
  8. "Fight violence with violence" ei ole just kõige targem mõte minu arvates. Kindlasti on olukordi, kus rusikate käiku laskmine on õigustatud aga enne peaks mõtlema, kui tegutsete. Loomulikult olukorras, kus keegi kasutab vägivalda sinu pere, sõprde või sinu enese kallal on sul õigus kaitseks. Seda nii verbaalselt kui ka füüsiliselt. Seda ei saa aga nimetada vägivallaks vaid enesekaitseks. Ise ma ei mäletagi, millal oleks pidanud trenni väliselt kedagi lööma. Enamus kaklusi toimusid keskkooli ajal ja tavaliselt olid mõlemad osapooled tarbinud ka vägijooke.
  9. Peksa saamine

    Njaaa...mul ka ühed tuttavad käisid vanasti pidudel eesmärgiga rusikad valgeks saada. Seni laamedasid, kuni ühel heal õhtul sattusid samasuguste vendade peale - erinevus ainult selles, et võõrastel olid lisaks rusikatele ka noad kaasas. See viis päris tõsise peahaavani ja peale seda ei tahtnud enam poisid kaua käsi rusikasse panna. Ise olen kunagi, sõbraga koos, hommikul vanalinnas sattunud olukorda, kus 7-8 venelast lihtsalt lambist meid nö "ümber piirasid" ja siis mingit jama hakkasid ajama. Seal olid ka paaril vennal noad juba peos. Kui aus olla, siis sel hetkel oli mõte see, et ühele pikki molli ja siis jalad kõhu alt välja. Õnneks midagi hullu ei juhtunud ja nad rahuneisd ise maha. Parim nõuanne oleks see, et vältida kahtlaseid kohti ja kahtlaseid inimesi. Kui aga kõik muud võimalused kadunud, siis lüüa nii, et ühest löögist piisaks. Peace
  10. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    ENGLAND RUUUUUUUS!
  11. Biolabi toidulisandid

    Kui 3 nädalaga võetakse juurde 10kg puhast lihast siis võetakse valguga koos ka muid keelatuid aineid, või siis on kõvasti lõviliha söödud kõrvale. Isiklik arvamus aga shake kohta on selline, et korra päevas on piisav ja siis peale trenni. Jõudu.
  12. Jõusaaal ja kanep!

    Anna lollile pliiats ja loll kirjutab, anna lollile klaviatuur ja loll kirjutab. Selline mulje jääb mõndasi kommentaare lugedes.
  13. Mis klubides käite?

    Arcticus
  14. Maga kaineks ennast. Selle aja peale oleks hr Tokko juba ammu hakanud oma nime puhastama laimust, kui antud kirjutise oleks postitanud keegi teine. Kohus? Kas on vaja just kohtusse minna, et sellele loole lõplik lahendus saada? Vaevalt küll. Pigem ongi just nii, et huvitab just see, mida öeldi SIIN foorumis, sest nagu enamikule teada ei ole kulturism just rahvasport ja kogu see arutelu jätab 99% eesti rahvast külmaks.
  15. ei taha si*asti öelda, aga loe enne teema läbi, kui midagi kirja paned. Tokko tunnistas ise üles, et pakkus aineid.
×