Jump to content

tychoon

Kasutajad
  • Content count

99
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About tychoon

• Rank
    Värske olija
  1. Tossude pesemine masinas

pidevalt pesen masinas, seni pole midagi hullu juhtunud.
  2. Mina tegelen hetkel...

noojah... aga ega ma ainult neid 3 postitust ei mõelnud.
  3. Mina tegelen hetkel...

PowerhouseGym-le võiks mingi karistuse määrata, pidevalt paistab silma idiootsete postitustega... Et postitus tühja ei läheks, siis hetkel kuulan muusikat.
  4. kreatiini laadimidperiood

loe ise kreatiini kohta. minu arvates on toidulisandite tarbimiseks siis õige aeg, kui sa tead, mida, kuidas ja kui palju võtta. ja seda pead ka muidugi teadma, mis see sulle teeb. muidugi see ei käi kõigi lisandite kohta. kreatiini jaoks peaks olema parajalt enne ka treeninud umbes aasta või nii.
  5. Kreatiini ja proteiini tarbimine.

ajasin fitness.ee poes oleva dextroga sassi kogemata.
  6. Haigena trenni?

kasuta puhkepausina. ise hetkel pean sellist pausi. kuukaart kaotas ka just kehtivuse niiet mulle sobis see väga hästi.
  7. Tervislikud rasvad

munakollaseid söömata pole küll mõtet jätta selle pärast(kui sa sööd ikka normaalses koguses mune. aga nt 30 muna kohta ei oska öelda midagi)
  8. Kreatiini ja proteiini tarbimine.

kooli annab karpides igasgu asju kaasa vedada. mõnes koolis on klassides isegi mikrolaine ahjud ja vee keetjad. tahtmist peab olema lihtsalt.
  9. Kreatiini ja proteiini tarbimine.

võid dextroosi ja kasutada, aga viinamarja suhkur on ikka kõvasti odavam. ilma korraliku toitumiseta ei anna kreatiin max effekti. kui pikalt trenni teinud oled?
  10. kilokalorid

1kcal peaks olema 1000 cal.
  11. Dextro...

on ka teisi varjante välja pakutud(2.5g-3g nt.)
  12. Dextro...

numbreid on väga erinevaid välja pakutud (5g-20g süsikaid 1g kreatiini kohta). ise ei kasuta niiet oma kogemustest ei oska midagi soovitada.
  13. Pisike mure..

mina sinu mõtlemist ümber teha ei saa. oota mõne teise tegelase vastust, usun, et see tuleb põhimõttelt samasugune. e: no vot, vastus tuli juba enne, kui ma kirjutada jõudsin .
  14. Pisike mure..

keha on peale trenni suhteliselt tühjaks pumbatud ja ei taastu ilusti ära sedasi.
  15. Toidukava

2km pole mingisugune ülekoormamine :S. rahulikus tempos on täiesti normaalne seda joosta ka suhteliselt treenimata inimesel. 2 korda jooksu küll tulemusi märkimisväärselt ei tohiks pidurdada.