Jump to content

samuil

Kasutajad
  • Sisu loend

    443
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

samuil viimane päevavõit oli February 15 2012

samuil's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

12 Natuke juba nagu teab midagi

samuil

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 28.01.1973

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Ülekaalulisena oleks sul kõige õigem variant ujumas käia. Ei ole tähtis kui hea see ujumisoskus on(muidugi kui üldse ei oska ära vette mine) oma koormuse saad ikka kätte ja liigesed/sidemed tänavad sind sellise aeroobse treeningu eest.
  2. Kangiga kükid

  3. Jook mida jood trenni aeg?

    25ml vedelat aminot koos 700ml veega. http://www.nosterrex...-1000ml-13.html
  4. Aidake kava ära jagada

    Ammu tuntud tõsiasi , et lihasmassi kasvuks on parim lai korduste vahemik.
  5. Kreatiin

    Meie ujumisklubi "ameeriklased" (ujujad kes õpivad Ameerika ülikoolides) tarvitavad kogu hooaja vältel Con-Cret kreatiini.Mõte selles, et taluda suuri treeningkoormusi ja olla nn."heas" seisundis kogu hooaeg. Mõju pidi olema vägagi tuntav. Mingit muud kreatiini nad enam tarvitada ei soovi. See firma toodab samuti Beta-Cret nimelist toodet. See peaks päris vinge tegija olema. Con-Cret creatine http://www.bestcreatine.org/con-cret/ http://www.muscleand...e/con-cret.html http://www.promerasports.com/creatine-study-results.html BETA-CRET http://checkout.prom...uct_p/74236.htm Hind on muidugi krõbe ja põhiline turg Ameerika ja Austraalia. Inglismaal mõnest netipoes samuti saadaval.
  6. Kumb kava on parem?

    Mõlemad head massi kasvatamise kavad.On ammu tuntud tõsiasi, et lihasmassi kasvuks on parim lai kordusvahemik.Ise kasutan praegu Power Muscle Burn Spliti ainult teen teisel nädalal alternatiivharjutusi, et vaheldust oleks ja lihased saaksid vähe teise "nurga" alt koormust. Näiteks esimene nädal kükk teine hack kükk, surumine kangiga - surumine rööbaspuudel jne. Eriti peaks sobima selline split neile, kel on positiivne kogemus "hõredast" treeningust (so lihast 1x nädalas). Teine split paistab samuti päris põnev olema. Ega muidu teada ei saa kui pead ikka ise järgi proovima. On olemas veel kolmas variant sellisest massikavast.Samuti väga põnev kava. 4 Day Maximum Mass Workout Split http://www.muscleand...um-mass-workout
  7. "Massikava ektomorfidele" modimine

    Kükk kangiga, kang turjal: http://www.exrx.net/...ps/DBSquat.html http://www.exrx.net/...SplitSquat.html http://www.exrx.net/...leLegSquat.html http://www.exrx.net/...SplitSquat.html http://www.exrx.net/...lkingLunge.html http://www.exrx.net/...FrontSquat.html Tõmme plokil ülalt kitsa haardega: Lõuatõmbed erinevad haarded http://www.exrx.net/...handChinup.html http://www.exrx.net/...ChinupSelf.html Lamades kitsa haardega surumine triitsepsile: http://www.exrx.net/...s/BWTriDip.html http://www.exrx.net/...BWBenchDip.html http://www.exrx.net/...GripPushup.html
  8. Kuidas ja kui palju teha cardiot?

    Treeninguajad - millal midagi treenida? http://www.fitness.ee/artikkel/847/treeninguajad-8211-millal-midagi-treenida Kui palju aeroobset on vaja, et kaal langeks. http://www.fitness.ee/artikkel/528/kui-palju-aeroobset-on-vaja-et-kaal-langeks Pööraselt vale ja kirutud aeroobne treening http://www.fitness.ee/artikkel/846/pooraselt-vale-ja-kirutud-aeroobne-treening
  9. nädalase trenn 4 jaotuna ja 2 aeroobika trenn

    Kas sa toitud õigesti? http://www.fitness.ee/artikkel/904/kas-sa-toitud-oigesti
  10. nädalase trenn 4 jaotuna ja 2 aeroobika trenn

    Toitumine alates lk.60 http://treener.eok.e...dokument_id=216 Hommikune rasvapõletus! http://www.fitness.ee/artikkel/567/hommikune-rasvapoletus- .Aeroobne ja dieet kaalu alandamiseks. http://www.fitness.ee/artikkel/374/aeroobne-ja-dieet-kaalu-alandamiseks Sul on valitud massi kasvatamise kava....ja samal ajal tahad ka rasvast vabaneda ?? Mõtle natuke.
  11. Jalgade treenimine

    Tegin ise selle programmi eelmine suvi läbi. Minu jaoks olid kõige rängemad 2.00 ja 2.20 ning 7.40 ja 8.00. Viimane 40 sekundit 8 minutist oli ikka väga karm. Lugesin korduseid minutis ja püüdsin olla enam vähem ühes tempos. 20 -24 kordust minutis. Kell oli põrandal jalgade ees maas ning ega teda palju vaatama pidanutki kui korduseid loed. Jalg läks tõesti mõned sentimeetrid jämedamaks aga mis kõige rohkem rõõmustas oli see, et 1KM kilosid tuli juurde. Paras ekstreem. Kas prooviksin veel korra ? Kui prooviks siis seekord jalapressi trenal.
  12. Vahelduv trenn pikkade ja lühikeste kordustega

    Lühikesed seeriad võiksid jääda vahemikku 5 -7(baasharjutused) ja pikemad seeriad 15-20(isoleerivad harjutused). Mõlemaid nädalaid tee vaheldumisi 6 korda. Seega tuleks siis 12 nädalane periood.
  13. Rind + Triits

    Ära treeni rinda ja triitsa ühel päeval. Näiteks rind + bic ja õlg + tric. Neid võimalusi muidugi veel palju.
  14. Jõusaal ja loodus

    Harjutused köiega
  15. Jah täiesti õigus, kuid mina jätaksin süsikad ikkagi enne lõunasesse aega.
×