Jump to content

Grizly

Kasutajad
  • Sisu loend

    46
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Grizly

  • Tase
    Algaja

Viimase Profiili Külastajad

2 759 profile views
  1. mina sain tallinnast viimase mass2
  2. Mida võtta?

    miks mitte kohe alustada pärast trenni valgu võtmist ? mis selles halba on ? lihas areneb ka ju kiiremini siis või tahate väita et alguses pole valku vaja ?
  3. Lihaskava

    PS ! Biitseps kasvab veits rohkem kui käe ülejäänd osa ka teha, sinna alla käib siis see randme ja küünarnuki vaheline ala.ehk siis rohkem grippi ja ka suurem biits,või nii vähemalt artiklites väidetakse.
  4. Harjutused jalgadele

    ot a siis need põlveasjad aitavad jalgu hoida vms ?oleks hea kasutada??
  5. Harjutused jalgadele

    need mingid paarikilosed paelad sääre all,botase peal .
  6. Harjutused jalgadele

    miks otil jalaraskused on ? mingi normaalne asi jalapäeval või lihtsalt seekord ? tuleb kasuks nende kasutamine jalapäeval ?
  7. Küsimus toitumise kohta.

    Kui ma toitun toitumiskava järgi mille eesmärk on rasva % alandamine ja pole jõukas kaua aega käinud ja nüüd hakkan uuesti käima, kas siis lihased ka tekkima kasvama hakkavad kuna dieet sisaldab väga palju valku?? Või peaks toituma rammusamalt ja kõigepealt lihast kasvatama ja alles siis rasva põletama ? Kaal on 95 ja pikkust 185, mingisugune lihas on all ka, aga ma tahakski soovitusi mida edasi teha vms ? Tänud ette vastajatele PS! kumb oleks mõtekam kas teha algajate vabaraskusega kava 3-4 korda nädalas või teha selle asemel jaotatud kava (selg, rind, jalad) ??
  8. Mr Olympia 2008 tulemused

    Ma ei saa üldse aru mille järgi neid võitjaks valitakse, nagu ses suhtes, et välimuses küll väga nähtavat vahet ple ju ! Minu meelest oli heath kuivem ja ntx käed olid paremad . A osadel suht pornod püksid
  9. Thyroid

    Ma ei poolda igast preparaate mis kehaehitust mõjutavad, aga lihtsalt kuna toidu kohapealt ei suuda KÕIGE paremini jälgida, ja kuna pole naturaalset kiiret ainevahetust ( võib isegi olla , et liiga aeglane [väiksena tehti teste,sest oli oht kilpnäärme alatalituseks] ) siis otsingi mingit kiirendajat. Muidu huvitavad faktid eelpool kas mõni neist ka tõsi on tundub veidi kaheldav
  10. Thyroid

    Tänud vastuste eest , aga põhimõtteliselt siis pole mõtet neid n.ö. ainevahetuse kiirendajaid ka teiste preparaatite näol vaadata? et kõik ikkagi ühest samast puust nagu ma aru saan?
  11. Thyroid

    http://extra-body.com/buy-thyroid-93-product.html ma mõtlesin seda toodet antud hetkel, aga ma väga ei julge selliseid asju kasutada. Enne tahaks mingi korraliku eeluurimistöö teha. Põhimõtteliselt on see siis kilpnäärme hormoon ja selle n.ö. hormooni tasakaalu kõigutamine ei ole siis KÕIGE hullem ?
  12. Thyroid

    Kas see toode läheb steroidide alla ? Ja kas keegi teab selle toote mõjudest/kõrvalmõjudest ??? (ei propageeri, ega midagi, lihtsalt tahan asja kohta teada ) Niipalju kui ma hetkel aru saan siis see on vist midagi kilpnäärme hormooni sarnast vms.
  13. Kaalu langetamine..

    Ma arvan et ta on väärt kui seda järgida suudad. endal ka tellitud agapeab mainma et üsna raske on Ma arvan et parem telli toitumiskava kui raiska raha mingi mõtetu tühja peale, eks siis ise näed kas oli väärt.Pluss tänapäeval peaks saaama ka treeneritega konsulteerida vms, nii et nüüd peaks saama midagi muuta mis ei sobi vms.
  14. Mida teete munakollasega?

    ma söön hommikuti 5 munavalget ja 2 kollast
  15. algaja kickpoksis

    poolkontakt suht mõtetu, pmst sama mis täis kontakt ainult et vahepeal tuletatakse meelde et poolkontakt on... Muidu jah kui ikka elueest lasta siis areneb ka kiiremini ja paremaks kui niisama vehkides.Muidugi poolkontaktis on veidike kergem tehnikat õppida, aga see ka veidike ... Kuhu trenni minna tahad muidu ? lasna ?
×