Jump to content

axeface

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

axeface

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kergejõustiklased ja lihased

    Aeroobse võimekuse kasvuga kasvab ka anaeroobse võimekuse potentsiaal.
  2. PLAHVATUS

    Tahaks teada kui suur on see raskus (%)maksimumist mida plahvatusega teed. Mina näiteks tegin jalgadele plahvatusharjutusi(reaktiivjõud)ädalas. Raskus oli väga kerge(20- 30 % maximumist) ning kordusi oli 2-4 ja 3 seeriat. Enne plahvatusharjutust on hea teha raske raskusega 3 seeriat(3*3), siis välja puhata ning asuda plahvatama. On tõestatud et see suurendab lihaste toonust ning plahvatusharjutuse sooritamise tulemuslikkust kui enne seda eelmainitud harjutus ära teha.
  3. Õla jõud

    Kukla tagant 50kg x 6 ja 58 kg x 3. Ise kaalun 65- 70 kg umbes.
  4. unetus .....

    Olen kuulnud´, et ei soovitata hommikul kohe peale ärkamist rasket trenni teha- nii tekib ärevus organism harjub raske hommikuse vatiga ära ning valmistab end ette sellega et ärkad hommikuti aina varem uni kaob ära. Jooksust niipalju, et uuri järgi kui palju peaks olema õige pulsisagedus jooksu ajal,enne jooksu ja ka jooksu lõppedes. Kui joosta pulsi järgi peaks kõik norm olema(tempot peag küll tõenäoliselt ühtlustama ja aeglustama aga seda ainult esialgu).
  5. Lõuatõmbe maailmarekord

    Nüüd kadus igasugune lootus ära
  6. Lõuatõmbe maailmarekord

    Kas keegi teab õelda kui palju on lõuatõmbe maailmarekord?
  7. biitsepsi arendamine

    mina olen nii teinud et kõigepealt teen biittsepsile jõudu.st et tõstan kangiga raskusi mis lähevad üles ainult korra kuni kolm korda. Iga seeria vahel puhkus 4-5 min.Kombineerin lõuatõmmetega Muidugi enne tuleb korralikult soojaks teha! Kui tunnen et jõudu on juurde tulnud olen edasi läinud siis hakkan rohkem pumpama. Võtad nii raske raskuse mida jaksad üles ajada 10 max 12*. Aga tegema peab nii et raskust ületavas faasis tõstad nii kiiresti kui vähegi võimalik "plahvatad" ning tagasi lased hästi vaikselt. Ning ei maksa kangi kätte võtta kui tunned et viha ega sellist õiget särtsu pole. Puhata tuleb venitada ning tarbida õiget toitu. Kangiga pumpamist kombineerin hantlite ning lõuatõmbega. Olen tähele pannud et kui intensiivselt trennida siis lihas nagu ei kasvagi eriti palju aga kui mõnda aega puhata ning venitada end siis lihas kasvab. Pikk ja natuke segane jutt tuli
  8. Küsimus?

    Lugesin ühelt lehelt, et tegu on kas b-vitamiini rühma kuuluva vitamiiniga või siis teda kasutata kse samamoodi.On antioksüdant. Täpset tõlget kahjuks ei oska anda. hydrocitric acid- kutsutakse ka Citrin või Citrimax. Parandab maksa ja lihaste võimet salvestada glükogeeni, selle tulemusena rasva produktsioon väheneb. Vähendab isu. Suurendab glükogeeni produktsiooni organismis. Muud jällegi öelda ei oska aga loodan et midagi ikka aitas.
  9. Ega ma üle ei pinguta

    Ületreening tekib igalühel erinevalt ning see on küllalt pikaajaline ning keeruline protsess. Ei saa öelda et kui teed rohkem kui keegi teine siis treenid üle see on individuaalne. Soovitan lugeda sellist raamatut nagu "Sporditeooria" autor: Loko, või "Sportlik treening". Nende lugemine peaks üsna selge pildi andma sinu võimetest ning sellest palju ja missugust treeningut endale lubada võid.
×