Jump to content

Mikk Raudsepp

Kasutajad
  • Sisu loend

    384
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    5

Postitused posted by Mikk Raudsepp


  1. Kui ainult võistlusteks karva maha ajada, siis üks head moodus on kasutada Veet kreemi. Tõmbad terve keha kokku ja kraabid lihtsalt karvad maha. Tekitab ka vähem ärritust ja ei tekita sisselõikeid. Muidu võib nahk päris hulluks minna kui ajada žiletiga ja siis järgmine päev grimm peale panna.

    Stiilinäide:

    aIPK0KRl.jpg


  2. Miks ei vôiks lihamàed tulla? Tulgu ja olgu neil omaette kategooria. Auhindu ei antaks tiitleid ei jagstaks ja Vendv joonistab neile ise diplomi ja prindib vàlja. (Omapoolsete soovitustega) Koht peale ja tugev kàsapigistus. Las vôistlevad milles probleem? Igaljuhul oleks publikut rohkem. Kas nn puhtad sporlased pôeksid seepàrast, et vôimalik tàhelepanu kollide làheks. Vaevalt ka kellel sellega probleem on peaks seda seljuhul ravima. ( soovitavalt mitte kollikütusega)

    Sama kat vôiks olla ka karika ja meistriktel. Srda enam et sealsest piletitulust mis siis oleks ilmselgelt suurem sasks katta nii mônedgi puudukààgid eelarves vôi saata ntx yxki puhas sportlane selle raha eest suurvôistluste.

    See ei oleks dopinguaksutamise propageetimine. Niinaa seda tehakse. Pange see masinavàrk lihtsalt puhta spordi nimel teenima. Môtet vôiks kindlasti edasigi arendada.

    See et niinaa midagi tehakse ei õigusta teguviisi. Teeme siis juba koolis spordipäeval ka mitu kategooriat?

    Jah see on propageerimine. See annab põhjust inimestele keelatud ainete kasutamiseks ja pealiskaudse õigustuse vaatajate poolt. Kuna see on nö alaliidu poolt lubatud.

    Selleks, et inimesi saali saada võid ju paljaid naisi ka näidata. See ei tähenda, et see spordialale kasuks tuleb.


  3. Ma ei ole blogi uuendanud, kuna hetkel on treeningpõud. Mitte tahtlikult, vaid EM-ist (mai 2012) saati teevad vasak puus ja põlv valu. Arvasin, et kui tõmmata koormused maha. Võtta kangitreeningutega rahulikumalt, siis paranevad vigastused ajapikku ära. Kuid kurvastuseks teevad need kohad jätkuvalt valu. Põlv on natukene paremas seisus, valutab hooti, kui on külm, lihased kanged vms. Kuid puus valutab konstantselt. Valu ei ole eriti tugev, kuid piisav et seda tähele panna. See tõmbab ka puusa “kinni” ehk lihased on lühenenud. Eriti reie tagumine -ja välimine külg. Üle aasta oli EM-st möödas ning vahepeal olin andnud vigastele kehaosadele puhkust ja ajanud kahe suupoolega igasuguseid liigesetoite sisse, kuid midagi paremaks ei läinud. Oli aeg võtta teekonna ette ortopeedi vastuvõtule. Kuid esimesel vastuvõtul sain pettumuse osaliseks. Vastuvõtule sai registreerida e-maili teel. Kirjeldasin seal küllalt ükssikasjalikult mis mulle muret teeb. Kuid kui kohale läksin, raha ära maksun ja pildi ära teinud, siis öeldi, et me ei oskagi sind aidata. Kuna see ortopeed oli spetsialiseerunud rohkem vanainimestele/füüsilistele vigastustele liigestes ja ei oskand sportlasega midagi peale hakata. Kuigi neil oli seal samas kohas võtta ka Dr. Mihkel Mardna, kes on rohkem tuntud sportlaste ringkonnas, ei pandud mind tema vastuvõtule. Uue aja panin kinni Audentese kõrval asuvasse Spordimeditsiini SA-sse, kuna seal teeb samuti Dr. Mihkel Mardna vastuvõtte ja järjekord oli lühem. Dr. Mardna juurest sain erinevaid ravisoovitusi. Hunniku ravimeid: D3-vitamiini, Arthrostop Plus liigesetoidu, Arcoxiat, Deep Relife geeli põlvedele ja ultraheli ravi puusale koos Voltaren Emulgeeliga. Käisin ka füsioterapeudi jutul, kes koostas mulle spetsiaalse kava mida pean iga päev tegema. Nüüd on kuu möödas, kuid eriti parem ei ole. Pean teisele ringile minema ja uurima mida edasi teha. See tõmbab ka motsivatsiooni maha. Tahaks normaalselt treenida, kuid ma tean, et ma pean ennem ennast ära ravima, alles siis võin uuesti kangid ketastest kõveraks laduda.

    Harjutused

    post-15035-0-26509700-1384375909_thumb.j


  4. Peale EMV'd oli üks tähelepanek, et kaamera võtab koguaeg otse.

    Et kui auhindamine on siis pole võistlejat näha, kuna õnnitleja seisab täpselt ees.

    Selle probleemi lahendaks üks lisakaamera lava ees paremas/vasakus nurgas.

    Nende kahe kaamera vahel lülitades saaks juba väga hea ülevaate (ka võistluste ajal profiile võttes, mitte ainult auhindamisel).

    Ikka saaks, kuid hetkel on see nii, et ma teen seda enda kulu ka kirjadega. Pluss erinevad asjad on kuskilt kokku aetud või siis ise juurde ostetud. 100 vaataja jaoks ei ole lihtsalt mõtekas ERR ülekande bussi tellida.


  5. Kas webis tuleb otseülekanne nagu oli eelmine laup eestikatel?

    Jah.

    Ma ei teeks netile eriti panuseid, seal on viimasel ajal sellega probleeme olnud nagu täna asjaosalistelt kuulsin!

    Internet on väga hea. Arvutil on kaabel taga 90 mega alla ja 90 üles. Wifi on Salmes muidugi piiratud.

    Jah tuleb, aga ei tea kuidas ideaalselt see töötab kõikidel (eriti kellel pole kiire nett), kui seekord väga palju rahvast ka välismaalt seda jälgib.

    See oleneb Justin.tv serveritest, ühesõnaga probleemi ei teki.


  6. Mõtlen ikka mida sellega teha, kas avalikustada nimi, et teised saaksid ka teda reportida. Kuid sellega tekib probleem, et mõni hakkab hoopis tellima.

    144 sellist pilti albumis ja facebook saatis vastu, et siin ei ole midagi valesti.

    post-15035-0-80608700-1374672833_thumb.j

    • Upvote 1

  7. Mõnel mehel jätkub mõistust, et facebookis äri ajada. Reklaamiks märkis pildil võistlejaid (kasutajaid), nii sai see ka minu seinale. Igasugusest jamast hinnakiri kõrval. Terved albumid tooteid täis.

    post-15035-0-01146200-1374561540_thumb.j

×