Jump to content

Baracus

Kasutajad
  • Content count

160
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About Baracus

• Rank
    Kasutaja
  1. Erektsioon trennis

heheh..tuttav teema, juba 8 aastaselt sai mööda torusid ronitud orgasm kätte saadud. Edasi mingi 12 aastaselt kui lõuga tõmbasin sain ka orgsmi kui väga hullult pingutasin. Aga õnneks mingit "löga" ei tulnud ja isegi kõvaks ei läinud . No siin on ju 2 varianti kas ei pinguta nii hullult et lahti läheks või ei tee selliseid harjutusi. ja kolmas variant vist oleks ennem trenni naisega nahistada kui too olemas on.
  2. Tere Mul on kerged probleemid südamega. Vahetevahel rütmihäird ja veidi kõrge vererõhk. Koormustest oli hea aga soovitati teha aeroobset trenni rohkem ja jõusaali püüda vältida. Sai 3 aastat ainult jõudu tehtud ilma aeroobseta nüüd pole aasta aega üldse ennast liigutanud. Aga on plaan uuesti vaikselt trenni tegema hakata. Küsimus oleks siis kuhu panna aeroobne treening. Kas enem kesmise intensiivsusega 45 minti pikkust jõutreeningut või pärast. Selge, et ennem jõudu tuleb umbs 10 min sooja teha aga kas põhilne aeroobne treening (ca45 min pulsisagedusega 120-140) tuleks teha ennem jõuharjutusi või pärast jõuharjutusi või hoopis eraldi päeval. Rasvapõletus pole üldse oluline tähtis on et aeroobne trenn tuleks südamele kasulik. Ja üldse on plaanis nädala jooksul 3 lühikest trenni jõudu ja 3 korda aeroobset trenni(ujumine,jooks, ratas)teha.
  3. kus asub samson jõusaal

Lugesin kuskilt et on selline odav jõusaal lasnamäel nagu SAMSON aga näe kurat aadressi ei leia mitte kuskilt äkki keegi teab. tahaks juba ilgelt trenni teha ja suureks ja tugevaks saada pole juba pool aastat raksusi tõstnud aga näe raha tavalises saalis kämiseks elektriku palgast ei jätku.
  4. südamest

Just. Lasin 3 aastat täie rauaga kangi ilma aeroobseta ja nüüd jääb iga 3 löök vahele ja vahepeal üldse igasugune rütm puudub. Ei tea kas asi taastub ka igatähes nüüd on 4 korda nädalas aeroobne. Pulsisagedusega 130-145
  5. Joker&Mesi

Ma ammu ootan millal kurgkulturismi võistlused tulevad. Kui pikkade pükstega võistelda tohib tuleks ka.
  6. pilte pole ju mis neist hääldamatutest nimedest vaadata
  7. EKV 2006 - tulekul !

Kas ennem võistlevad noorde ja siisvanad või vastupidi ja kaua kogu see tants kestab mul vaja kell 6 juba mujal olla.
  8. Ott ja õpilased 14.04.06

No aga väga hea kui kritiseeritakse inimene läheb närvi ja hakkab veel kõvemini vihaga treenima ja kasvab kiiremini.
  9. No tõepõhi on jah niipalju nagu need kes revalis käinud ja kuulnud ega mina kellegilt kuseproovi võtma ei lähe mul po** ise nühin vaikselt edasi oma +4kg aastas ja olen ka õnnelik.
  10. Aga vasakpoolne võttis seevastu 2 kuuga 11kg puhast massi juurde. Sattusin ükskord juttu pealt kuulma. Mingi pool aastat tagasi oli nende kahe mehe vahe ikka mehine, parempoolne kulturist oli poole suurem vasakpoolsest.
  11. Mul pani habeme kasvama ja 120 läks üles nii et anna takka aga söö rohkem kui purgil kirjas natuke. Mingit imeffekti ei ole aga natuke mõikab küll.
  12. Rinnalt surumise võistlus!

panin ennast küll kirja aga ei tea kas ikka tulen hakkan mõtlema et benzu raha läheb liiga palju. ei käi tööl seega pole kuskilt seda raha võtta
  13. Tribulus

olen 20a vana ja sõin oma pool purki ära 3-4x650mg päevas ja noh ei oskagi nagu öelda vist midagi nagu oleks aga arvan siiski et kujutan ette.
  14. Rinnalt surumise võistlus!

Kui tahad, ma võin korraldada Järva-Jaani MV jõutõmbes Ainult, et sind ei oleks ilmselt kohal.... No ma tahaks jõutõmbes ikka 3x kehamassi kätte saada mingil hetkel Aga isegi see vist pole veel teab mis põhjapanev tulemus. Küsimus ikkagi selles, et MIKS just rinnaltsurumine? Sest ta on kolmest alast algajale kõige lihtsam ja ohutum võibolla? No milleks oma selga lõhkuda? Mina igatähes surun rinnalt 20kg rohkem kui teen ühe küki maani välja.
  15. metaan

Kui te suudate tõestada arstile et olete alaarenenud ja et te käite trennis ja ei tule midagi juurde siis saate sutanoni või anrioli ja hakkate kasvama. Metaan aga jah annab väga kõvasti massi ja jõudu aga kahjustab ka maksa kõvasti. Ise ei tarvita veel kuna tundub loomuliku potentsi jätkuvat veel aastaks.