Jump to content

rtf

Kasutajad
  • Sisu loend

    55
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

rtf

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 15.09.1984
  1. Pöidla-, randmetrauma. Halb paranemine!?

    Arste ja radiolooge on erinevaid. Ma käisin oma randmevaludega 2 aastat arstide juures (2 tuntud nime). Probleem selles, et ühe kämblaluu otsas on mingisugune tugev moodustis - tulemuseks ei kannata käsi põrutusi, väänamist, keeramist (kruvide keeramine, haamriga naela löömine jne) ja kangiga surumist muidugi ka. Tehti paar korda röntgen ja korra MRT. Üks arstidest soovitas 2 kuud ortoosi kanda ja kätt mitte liigutada ja kui pärast jälle valutama hakkab, siis jälle 2 kuud jne. Ühe korra tegin selle 2 kuud läbi, oli päris ebameeldiv ja teiste arstide käest olen kuulnud et nii kaua ei tohi liikumatult hoida liigest üldsegi. Lõpuks läksin kolmanda arsti juurde, ta katsus rannet vaatas radioloogi vastust, et luulised struktuurid on muutusteta ja pilti ennast ka. Ütles nii: no kuidas on muutusteta, selgelt on ju näha moodustis, mis seal olema ei peaks. Diagnoos on "carpal boss" ja jaanuaris lähen lõikusele. Pikk jutt, aga mõte on selles, et mitte alla anda ja kannatada vaid leida lõpuks keegi kes aitab.
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    Väga äge. Tänud infot jagamast!
  3. Vend Vähk Peab liikuma!

    Olen mõelnud samasuguse paadi ostmisele (Holiday/Navigator/Cheyenne). Ja siit ka küsimus, et kuidas see vastu peab, läheb väga kergesti puruks? Ja kas vineerist tehtud istmed ja põhi seda pvc-d ei lõhu?
  4. Vend Vähk Peab liikuma!

    Vaktsineeritakse puukentsefaliidi vastu, borrelioosi (liigeste hädad jne) võib ikka saada, olenemata sellest entsefaliidi vaktsiinist. Ja natukene teemaväline küsimus: millist kummipaati kasutad ja miks värvisid?
  5. Peale mõningast googeldamist leidsin, et jah sellerit soovitatakse, aga ei leidnud, et kui palju seda tarvitama peaks ja mis kujul. Ja seller tundub olevat diureetikum, kreatiin aga vastupidi peaks aitama vett kehas hoida?
  6. Mul ei kipu isegi Betaloc'i tabletid suurt midagi muutma...
  7. Nädal aega ainult Rasvatut kohupiima.

    Mul oli see paranemine jah kuidagi aeglane. Algul läks isegi natuke ülesmäge aga täpselt nädal peale oppi oli kõige hullem Siis ei tahtnud jäätis ka ilma valuvaigistita alla minna
  8. Nädal aega ainult Rasvatut kohupiima.

    Ma sõin nädal aega ainult puhast valget koorejäätist ja päris suures koguses. Ja seda mitte vabal tahtel vaid peale mandlioppi lihtsalt ei saanud mitte midagi muud süüa, isegi jogurtid tegid valu (hapud). Selle tulemusena langes kaal paar kilo ja seedimine läks kapitaalselt paigast ära (sellele aitasid vbl kaasa ka antibiootikumid ja muud rohud). Nüüd on sellest juba paar nädalat möödas ja kõht pole ikka päris korras veel. Niisama heast peast seda uuesti ei prooviks.
  9. biitsepsi treening

    Hmm, mul ka biitseps valusaks ei jää, isegi siis kui mõnda aega ei ole trenni teind. Biitsa trenn on 1 kord nädalas ja 3 harjutust igal 3 seeriat. Muud lihased jäävad valusaks, kui pole mõnda aega trennis teind või muuta midagi kavas. Samas, biits areneb normaalselt, nagu muudki lihased.
  10. Mr. Olümpia 2009 - JAY CUTLER !

    Mis ta õige pikkus võiks olla? Paremal ääres on seal pildi all märgitud 175,5 cm aga lehe põhiosas "vital statistics" all on 170,18 cm.
  11. Leebe pereisa

    Nägin just TV3-es seda reklaami Üks lahe reklaamike vahelduseks (Y)
  12. Nii need müüdid tekivad

    Ka meestel on riidepoodides raske. Mehed, kes on natuke jõusaalis käinud, proovige leida endale pintsakut.... See mis on kõhu ja vöökoha juurest paras, on õgadest kitsas, see mis õlgadest paras, sellele mahuks kõhu osas veel teine inimene ka sisse. Kusjuures, ei pea olema kulturist, vaid natuke lihtsalt laiemad õlad ja ei saagi korralikku ülikonda. Enamus firmasid lõpetasid mõned aastad tagasi V-kujuga pintsakute tootmise..... aga miks?
  13. Mine kardioloogi juurde. Tehakse uuringud ja saad teada, mis viga on.
  14. MV spordisaal tartus

    Mõned ikka vehivad nende trossidega ka, küll ülevalt ja alt.... jebimist paistab jah olevat nendega ja suht jubedad näevad välja aga vähemalt on olemas ja töötavad.
×