Jump to content

soulbody

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

soulbody

  • Tase
    Vaatleja
  1. Ahhaa, mainimata jäi see, et eesmärgiks on mul ikka rasva põletamine. Lihasmassi kasvatamine ei ole, kaalu juurde ka ei tahaks, lihtsalt vähem rasva ja paremat toonust!
  2. Hei, Kaalu alandamiseks soovitatakse vähendada süsivesikute arvu, hoides tervislikke rasvu ja rohkelt valke. Tahaks teada, kas see rasvade arv siis tõesti üldse ei loe, kui kaloraaž on normaalne? Selles mõttes, et nt 130 gr rasvu 1500 kcal dieedil - kas see on OK või pole sellise koguse juures siiski kaalulangust loota? Kui süsivesikute kogutarbimine oleks 40 gr piires. Muidugi tuleb arvesse võtta ka sportimist, aga lihtsalt menüü koostist arvestades; küsimus jääb siiski samaks, kas rohke rasvade hulk (olen kuulnud, et kulturistid siiski sageli toituvad võimalikult valgurikkalt, ent rasvavaeselt - oleneb muidugi jällegi inimesest) raskendab rasvade põletamist? (Kui kedagi hakkas huvitama, mis rasvadest on jutt, siis hapukoor, juust, pähklid...) Teine põnevusttekitav asi on mul see, et kas nõnda toitudes - kui kaal ka väheneb - põletatakse tõesti rasvu, või on tegu siiski vee väljaviimisega kehast, mis tuleb tagasi, kui süsivesikute arvu veidigi suurendada?
  3. Soolased mineraalveed

    vau! see oli nüüd küll paljulubav! igal juhul väga lahe teada, et selle artikli kohaselt võib küll vähemalt pudeliga päevas jätkata... või noh, kuni soola isu on. tegelt ega seda merevett just väga palju ei tahagi - just praeguste suurte higistamistega kerkis selline soov esile. suured tänud linki andmast!
  4. Soolased mineraalveed

    Lugesin siis siit artiklitest soola (Na) kahjulikkusest ja tekkis küsimus, et kuidas on lugu soolaste mineraalvetega? Kas need panevad ka keha vett kinni hoidma, st ei ole dieediperioodil soovitatavad? Praeguste kuumade ilmade (ja higistamisega) on olnud isu soolase järele, samas peab tõdema, et janu on pärast seda pigem kasvanud ( ju oli kehal siis soolade puudus). Samas ei tahaks, et selle arvelt ka kaal tõuseks! Et kas sellise vee joomisel (1 l päevas) on karta kaalu tõusu vee arvelt (kui süsivesikuid tarbida endisel määral; või oleks parem tavaline vesi; või on mineraalid praegusel kuumal ajal omal kohal?)? : mg/L Ca < 150, Mg < 150, HCO3 5000-7000, So4 <150, Cl 1200-2200, Na pluss K 2700 - 3700 (!) Mineralisatsioon siis 9,2-13g/L Sisaldab ka spetsiifiliselt H2BO3 e - 30-80 mg/L Jään vastuseid huviga ootama!
  5. Lemmik kehaosa .

    käed. mees ei tohi liiga "kapp" ka olla, samuti koosneda ainult lihastest. pigem ikka väike (kui suureks pumbatud) ja lihaseline. pigem söögu vähem ja käigu trennis, kui ainult kasvatagu musklit.
  6. sarnasel teemal on kindlasti räägitud, aga pöördun siiski personaalselt. nimelt olen jõusaalis käinud 2 kuud; teinud nii aeroobset (vähemal määral - ütleme, ühe korraga jooksen 2 kilti) kui kasvatanud lihasmassi. valdavalt olengi siis teist teinud, kuid mitte kasvatamise, vaid reljeefiva eesmärgiga. ülekaalu pole kunagi olnud ja kaalu alandamine ei ole eesmärk, kuid mulle valmistab siiski meelehärmi, et olen selle ajaga võtnud juurde 3 kilo, kuigi toitumine on jäänud samaks: nt puder ja võileib hommikul, praad ja magustoit lõuna ajal, nt pähklid vahepeal ja õhtul makaronid või riis nt kodujuustuga. tean, et peaks muidugi süsivesikuid vähendama, kuid ma ei tahagi ju kulturistiks, pigem võtan seda kui tervisesporti, ent siiski paljuski ilu nimel. samas tunnen, et reied nagu siiski suureneksid - käelihased (biitseps, triitseps..) on seda päris kindlasti teinud. 3 korda nädalas olen käinud muidu. olen küll sale, ent mind häirib nende kasvavate lihaste peal olev rasvakiht, või on see nüüd paks nahk kodus on kaal, mis näitab, et raskust on 60 kilo (pikkus 175), ja rasvaprotsent 21.5 ... tahaks seda hirmsasti väiksemaks. samas aeroobse treeningu jaoks ei ole väga nagu vastupanu, kuigi seda võiks muidugi arendanda. mida teha, mis on teie soovitused, et olenemata lihasmassist oma 3 juurdevõetud kilo uuesti maha saada ja rasvaprotsenti vähendada? aitäh.
×