Jump to content

Mdfda

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mdfda

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kaal

    Milline peaks nägema treeningkava välja kodustel võimalustel . Millal syya, millal mitte . Ja mida syyes kindlasti vältida .
  2. Kaal

    Mismõttes lihaseid vähevõitu ? See kaal siiski rasvast ? Vahepeal olin nnatukene kõhnem , aga ikkagi paks, aga sixbacki oli näha . Milline oleks õige toitumine ja trennikava, Kõige tähtsam see trennikava, Kui tihti , mida ja kuidas peaks tegema . Va. jõusaal. Kodused jms .
  3. Kaal

    Aga kuidas mõõta rasvaprotsenti , Ma ise näen ikka et kõht on ees, Rasva on ka ikka . Aga lihaseid kindlasti kah .
  4. Kaal

    Tere, Et siis ikkagi on ylekaalu ? Mingi eelmise aasta lõpus käisime koolis arstil, siis olin mingi 73 riietega . Ta ytles et täpselt piiri peal . Kas peale jõusaali ei anna midagi teha ? Ei ole kohta kus jõusaalis käia, Kodus näiteks mingid treeningud, Mis oleks siis normaalkaal, Umbes 70 ehk ? Või alla selle . Ettetänades .
  5. Kaal

    Kui kaua võtab aega umbes 5 kilo , tervislikult võtta ja mis aitab kaalu langetamisele kaasa kõige paremini ?
  6. Kaal

    Praegu ei käi kuskil , aga olen käinud jalgpallis ujumises jõusaalis jms . Jõusaalis olin ehk kuu käinud . Samas, hinded kehkas on normid, jõudu mingilmääral on et enda raskus yles vinnata, kehkas mingi yle 30 käteka tegin ära . 2000m jooksin 9mindiga jne.
  7. Kaal

    Tere, Olen võtnud juurde, olen alles 14 ja kaal onumbes 75 , Pikkust 175cm . Olen teinud kõvasti trenni, kõik ei ole pekk, on ka lihaseid, Näiteks kehaline on mul alati 5, kuuperitestid, 2.5kildi ujumine 60meetri jooks, kättekõverdused jms, Kas keegi oskaks öelda mis oleks normaal kaal. Ja millest alustada . Ettetänades .
  8. Algajale paar õpetust ?

    Tere, Trenn ikka trenn eelkõige, See on enda asi ka, peab olema jõudu teha seda, Mitte seda jõudu et tõsta kange jms . vaid jõudu millega suudad vastu panna liigsöömisele ja end vaos suudad hoida, Ära söö pärast kuute jms, Samuti söö hommikuti õhtuti ja ka lõunati . Sellest pole kasu et näljutad, see ainult aeglustab ainevahetust.
×