Jump to content

muumia

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

muumia

  • Tase
    Vaatleja
  1. valgupulber

    seda küll et kettas kaalu vaja ja sprindis nii hullu ei ole..aga see nüüd nii hull ka ei ole..ega sprinterid ei ole ka just piitspeenikesed..lihased on lihtsalt vähem rasvavabad..jõudu on ju mõlemal alal vaja..või mis.. ma saan aru ka mis ajad..aga sellist kaaluvahet on ju alles tippudel vaja..
  2. Kava!!

    Tere! Ma sooviksin saada surumiskava, kuidas suruda selliste raskustega et edasi ikka areneks. ise tegelen kergejõustikuga(sprint, kuul, ketas). olen 18 a ja kaalun 83 kg, nädalas on meil 5 korda trennid, suvel külastan jõusaali vähe, talvel u 3-4 korda nädalas. surumise max on 82.5kg sooviksingi rohkem talveperioodiks seda kava..meiliaadress on raidokivikangur@hotmail.com Tänan.
  3. kergejõustiku elemendid.

    kettas on ikkagi tehnikas palju kinni. kui sa mõtled et lähed jõusaali ja heidad ketast lihtsalt jõu pealt siis eksid. ketas on tehniliselt keeruline ala..seda pead palju õppima. muidu võid tõukamist ja rinnalt surumis teha..kettas on kindlasti ka palju jalgadesse jõudu vaja!!
  4. valgupulber

    Tänan vastuste eest! Nüüd olen kindel et pulbrit enam ei ole mõtet võtta, võtsin seda u 2 kuud...nüüd hakkan rohkem kohupiima ja lihatooteid selle asemel sööma
  5. lõuatõmbed

    tervist! Ma olen tavaliselt trenni lõpus teinud lõuatõmbeid..esimene seeria on käed pealthaardes ja tõmban selja taha..teine ka pealthardes ja tõmban tavaliselt..kolmas on peopesad enda poole. Minuarust on seljalihaseid arendanud päris hästi.
  6. valgupulber

    Tere! mul oleks selline küsimus, et kas oleks mõtekas hakata võtma valgupulbrit..või süüa kohupiima?? kumb oleks nagu kasulikum. ise tegelen kergejõustikuga(sprint, kuul, ketas). olen 186cm pikk..kaalun 82kg ja olen 18 aastane. tänud vastamast!
  7. Tere! Tean , et kätekõverdused ja lõuatõmbed on hästi edasi arendavad. Aga kas on õige ka see, et neid tuleb teha üsna võrdselt. selles mõttes, et kui teen kätekõverdusi siis tuleb teha ka lõuatõmbeid, muidu läheb midagi natukene propotsioonist välja? ise tegelen kergejõustikuga. olen neid teinud paar aastat. Tavaliselt 2-3 korda nädalas, eesmärgiks on olnud selja ja õlalihaste arendamine. tänan vastuste eest!
  8. Tere! Ma sooviksin teada, kas on mõtet hakata võtma valku sisse. Need valgu pulbrid mis viimasel ajal üsna populaarseks on saanud? Ma ise käin trennist u 2-3 korda nädalas jõusaalis(tegelen kergejõustikuga). Kohupiima olen vahel peale seda söönud, muud ei ole. olen 18 a, 186cm ja 81kg. Kas oleks tark seda võtma hakata? tänan vastuste eest!
×