Jump to content

wpa

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

wpa

  • Tase
    Vaatleja
  1. Treeningkava

    Tere! Fännan Bodypump'i ning olen sellega regulaarselt viimased 2,5 aastat tegelenud. Trenni olen teinud peamiselt 2-3 korda nädalas, millest 2 on kulunud pump'i peale. Sooviks panna paika konkreetse treeningkava, mis sisaldaks 2x nädalas Bodypump'i ja 2x jõusaali. Sooviks kellegi arvamust, mida sellisest kavast arvate ning võibolla oskab keegi ka mingi hea kava välja pakkuda? Tean, et üldiselt räägitakse jõusaali kavade puhul 3x nädalas toimuvast jõutrennist, kuid milline oleks parim 2x nädalas variant?
  2. Normaalne pulss BodyPumpis?

    Tänud vastuse eest! Koormustest oli jah plaanis lähiajal ära teha. NB! Mis kellaga tegu on, et nii häid graafikuid väljastab?
  3. Tere! Olen Bodypumpis käinud ca poolteist aastat ja võib öelda, et suhteliselt regulaarselt (kahjuks küll ainult 2x nädalas). Nüüd otsustasin järsku pulsikella kasutusele võtta, sest tekkis tunne, et võin endale trenniga vähe liiga teha (raskused olid ajapikku juba suhteliselt suureks kerkinud). Selgus, et kahtlustused ei olnudki alusetud. Märkasin, et püsti seistes tehtavate harjutuste puhul oli võrreldes lamades tehtavate harjutustega pulss hoopis kõrgem. Vähemalt paari harjutuse puhul (püsti) nägin pulsikellal numbrina 180, samas kui rinnalihase ja triitsepsi puhul jäi lamades pulss 130 kanti. Õlaharjutuse puhul sai raskusi veel juurde lisatud ning see osutus ka kõige keerulisemaks, sest pulss kerkis lausa 192 peale (arvutuste kohaselt on mu maksimaalne pulss 193). Sain aru, et vähemalt paari harjutuse puhul pean raskusi kindlasti vähemaks võtma. Samas tekkis küsimus, milline BodyPumpi puhul normaalne pulsivahemik peaks olema ning kas keegi oskab seletada seda, miks lamades ja püsti seistes pulss harjutuste ajal nii kõvasti erineb?
×