Jump to content

gh

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

gh

  • Tase
    Algaja
  1. WiFi ühenduse probleemid

    No aga siis ütlegi sõbrale et pange uus parool ja korralik hexadeximal parool, praegu on tal mingi a la jüri12345 siis või? äkki aitab sind link jürist hexadecimaliks
  2. Tallinna jõusaalid

    Eks pead ka hindu jälgima, paljud moodsad klubid ju tahavad et sa nendega liituksid ja maksaksid liitumismaksu ja kuumaksu ja näomaksu:) . Odav, lollikindel ja lihtne on sealkandis ka Zelluloos. Oleneb mis su trenn on - kord nädalas jõusaali, või hooopis rühmatreening, või tihti jõusaalis. Olümpia tipus on ka jõusaal. Kui hansapanka tööle sätid ennast, siis liivalaia hansapanga majas on oma töötajate jõusaal... eelpool mainitud uued klubid tunduvad huvitavad - võta ja käi läbi ükspäev kõik lähedal, vaata kuidas meeldib ja küsi hindu ja räägi administraatori tibidega:)
  3. Käte peal kõndimine ja pea peal seismine on väga hea tasakaaluharjutus. Ilmselt teemaalgataja tahab niisama lahe sell olla, nagu me kõik. Aga tegelikult on neil pea alaspidi tegevustel väga tähtis omadus - parandada aju vereringet. Joogad seisavad päris tihti pea peal:)
  4. jõupulber Taipoksijale

    Oma võitluskunstitrennikarjääri meenutades ütleks , et kui ma oleks enne trenni ülakehale kangi teinud, siis ilmselt ma oleks soojenduse ajal ära minestanud. ehk siis minu mõte on selles - kui enne trenni on vaja ja tahtmist jõudu teha, ja pärast veel trennis ka vastu pead, siis pole suurem asi taipoksitrenn.
  5. Kätekõverdused....

    Mulle meeldib väga teha kätekõverdusi ja minu arust ka väga hea harjutus, eriti kui mingi põhjusel trenni minna ei saa, siis on hea kodus teha. Ja teen seeriaid erinevaid niikaua kui enam maast lahti ei tõuse, keskendun nüüd korralikule harjtusele, keha sirgelt ja täitsa üles täitsa alla... mitte et nõksudad kõveras asendis oma õlgasid üles alla, nagu guinessi rekordis tehti... Võimalusi on ju väga palju kuidas koormust lisada ja asja huvitavaks teha: käed võimalikult ettepoole käed võimalikult tahapoole käed võimalikult kokku käed võimalikult laiali plaksuga üks jalg üles, teine jalg üles võid jala kõrvale üldse viia ja siis teha siis vii keharaskus võimalikult ühele poole, siis jälle teiselepoole, päris ühe käega ju ei jõua teha nukkide peal jne jalad seinal nagu mainiti, aga siis et pea ees kaelapeale ei sajaks Netis on videosid küll kuidas neegrid pumpavad
  6. Jõusaali tolad...

    Mul on ükskõik mis harjutusi keegi teeb ja mis järjekorras jne...igaühele mõjub mõni harjutus paremini mõni kehvemini... Aga tolad mu jaoks on need kes käivad ja käivad aastaid ja aastaid jõusaalis, teevad oma harjutusi, istuvad, teevad jälle, joovad istostari pudelist midagi - ja ei muutu ei suuremaks, ei väiksemaks, ei tugevamaks, ei nõrgemaks. Võiks juba siis metsa all võimelda või kodus kätekõverdusi teha, miks raha ja aega raisata.. Ma olen isegi selline olnud, aga peale asja käsilevõtmist (oma tahtejõukava) ja toidu ja trennikava kasutamahakkamist olen 5 kuuga arenenud rohkem kui 3 aastaga, muidugi käisin vahelduva eduga, aga ikkagi. Ja väiksemat sorti tolad on need "poksijad" kes teevad vahest mõne harjutse vahele mõne jõhkra seeria ja siis ennast peeglist vaatavad sellise näoga, et peegel tahab puruks minna - demolition männid. Aga olen võibolla ka ise samasugune tola olnud kunagi:)
  7. alcostop

    kamoon, ma olin voodist tõusnud ja maganud, see tund aega alcostopi nautimist oli maja kõrval oleva autopesula järjekorras ootamine, peale midagi oli pohmaka tundemärgid ja peavalu oluliselt vähenenud. siiani joon seda peale pidu ja mulle sobib isiklikult. ei mõelnudki et überblingenist tulles lasin veel kiirelt rummi koolaga ja siis moepärast ühe alcostopi ja tunnipärast rooli istusin lisa1. tund aega sellepärast oli hea nähtus, et mõnikord läheb pool päeva aega et ma üldse telefonile vastama hakkan:) eks vanus ja igapäevane tervisetoitumine ei tunne enam vana tuttavat viina ära:)
  8. Kaelale harjutusi ??

    kummi või see võimlemise lint aitab ka selliseid harjutusi teha.
  9. Keefiridieet

    mis asi siis on hapupiim?
  10. VIIN

    Lisaks vene ja ukraina eelpoolnimetatud vägijookidele on veel hea mulje (maitse+enesetunne) jätnud Smirnoff Red.
  11. töö ja trenn

    Mul oli vahepeal sama asi - töö raske füüsiline ja käisin peaaegu otse peale tööd trennis. Seetõttu tegin ka trennikava 5 päeva peale, et ei peaks väga kaua punnitama, teen tunni ajaga oma asjad ära. Tihti oli trennis selline tunne, nagu oleks juba trennis käinud, aga hambad ristis punnitasin ikka edasi. Vahest oli küll ja on ka praegu taastumisega probleeme, nii et ei taha mõnikord kas tööle või trenni minna, aga elu ei peagi lihtne olema.) Nüüd mõtlen, et targem oleks peale tööd puhata tunnike ja siis trenni minna - kui trenn ikka tähtis on ja õhtul vaba aega on, a la perekohustused jms puudub jne.
  12. Kõrge pulss ja nõrkus

    Magama peab kas 12 või 14 minutit - 13 on ebaõnne number.
  13. pulmadeks vormi

    Pulm tuleb ära jätta. Siin pole küsimustki. Seda enam et pulmas on üks suurem sööming/jooming:)
  14. Mis on pildil?

    Imelik, kas mina olen ainuke loll või aga mu arust siin pildil pole küll tagumik. Tegemist on mingi konksuga pildilavastusega. Imestaksin kui see oleks tagumik - see oleks liiga lihtne! Lisa1. Vaatasin hiljem teemat Vähi ja Kiivikase stuudiopildid, nii et sealt kindlasti midagi, aga ei usu siiani et tagumik, ja ei mõtle välja ka mis asendis mehed on praegu:)
  15. Toidulisandite poed Helsingis

    nägin teemat liiga hilja, aga sirvides siin kohalikus jõusaalis kohalikke jõusaali ajakirju, tundub et siin on neid keemiatehaseid kümneid ja kümneid - valik on tõesti suur ja lai ja võtab silme eest kirjuks. kui kellegil edaspidi huvi on saan aidata linkide ja aadressidega möödaminnes.
×