Jump to content

Schtroumpf

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Schtroumpf

  • Tase
    Algaja
  1. Kava

    Kui tihti te vahetate kava ja kui vahetate kust võtate uue , kas panete ise midagi kokku või võtate siit tööriistade või kuskilt mujalt.. Muidu tegin siit tööriistade alt 4 päeva kava järgi, nüüd juba suht pikalt tehtud tahaks vahelduseks midagi muud. Aga mõte otsas ei oska kuskilt otsida, ning ise kokku ka ei oska panna, kui siis ainult midagi anagloogset eelmise kavaga. Et äkki keegi oskab anda mingi lehe või soovitusi kava koostamiseks/leidmiseks. Tean et massi kasvatamine käib läbi menüü, aga kuidagi peaks saama seda soodustada ka läbi kava? , et olen siit lugenud seeriate arvu kohta. Et massikasvatamiseks pidi parim seeriate arv jääma 10-12?
  2. Soendusharjutused?

    Vabandust et vahele trügin siin, aga tahtsin küsida et neid lähenemisi nagu siin välja on toodud näiteks copyn siit midagi ( 1x10x20 -> 1x8x40 -> 1x6x60 -> 1x5x80 -> 4x5x90kg) et neid kasutada baasharjutuste juures ( jõutõmme, rinnalt surumine, kükk ?). Siiani olen teinud, et panen kohe tööseeria otsa ja hakkan vajutama , aga see pidi suurendama vigastuste tekkimist ? Olen lugenud küll nendest tööseeriatest aga ise pole viitsind teha muidu läheb harjutus kole pikaks:D aga kui selle tagajärjel suureneb vigastuste oht tunduvalt, siis selle vältimiseks hakkaks tegema neid "soendus seeriaid" edaspidi.
  3. Pidi mõjuma neerudele ja maksale halvasti kui kaua kasutada. Imelik on et kui midagi sellist kirjutada siin siis "asjatundjad" hakkavad selle koha pealt kohe lärmi tõstma, et mis kuidas.. Sest omal ajal kui kasutama hakkasin rääkis mulle arst sama ja vaevalt need arstid seal kõik lollimad on kui siin jõusaali harrastajad kes pole meditsiini õppinud.
  4. kava

    Kle aitäh, vaatasin üle su ideed ning lisasin nende põhjal ka mõned muudatused sisse.
  5. kava

    Panin siin endale kava kokku ning tahtsin igaks juhuks üle küsida siin targematelt, et kuidas tundub. Ning mida vajadusel muuta/lisada. 1.päev Rind, biitseps Rind Surumine kangiga lamades 4x6 Lendamine hantlitega kaldpinnal 3x8 Surumine kangiga kaldpinnal 4x10-12 Ristivedu plokil 3x10-12 biitseps küünarvarte kõverdus kangiga 3x8 scott-pink 3x12 2.päev jalad kükk 4x6 hack kükk 3x8 jalapress 4x12 jalgade sirutus aparaadil 3x10-12 jalgade kõvedrus aparaadil 3x10-12 sääreaparaadil 3x12-15 kang turjal säärte venitused 3x siis tuleb 1-2päeva pausi 3.päev selg selg lõuatõmme 4x6 ettekummardades kangi tõmbed vastu kõhtu 3x8 jõutõmme 3x8 ploki tõmbed kuklale 4x12 sirgete kätega alttõmbed 3x10-12 4.päev õlg,triitseps istudes hantlite surumine üles3x6 hantlite tõsted kõrvale 3x8 lendamine hantlitega ette 3x12 hantlite tõsted kõrvale ette kummardades 3x10-12 triitseps prantsuse surumine 3x8 ploki allasurumine 3x10-12 Kohati tundub palju harjutusi ise arvan et tuleks kärpida ühtteist aga ootan ettepanekuid ka teilt.
  6. Käed

    No proportsioonist väljas:D, endale ei meeldi
  7. Käed

    Tere, mul selline küsimus käte kohta, et enda arust on käed natuke liiga suured kere kohta. Muidu ei ole selline mees kes istub jõusaalis ja teeb ainult biitsi rinda ja õlga. Kava on enda arust ka üsna tavaline. Või on käsi liiga palju? äkki keegi oskab midagi soovitada, kas teen rohkem rinda ja selga või vähendan õlgade/triitsepsi ja biitsepsi harjutusi. Tõin kava ka välja, et oleks parem ülevaade... 1.PÄEV Rind Lamades surumine kangiga 4 x 6 Pos.kaldpinnal lendamine hantlitega 3 x 8 Õlg Istudes hantlite surumine üles 3 x 6 Hantlite tõsted kõrvale üles seistes 3 x 8 Triitseps Lamades prantsuse surumine kangiga 3 x 8 Säär Seistes päkkadele tõus 3 x 6 Jalapressil päkkade sirutus 2 x 8 Kõht Kerepainutused külgedele 3 x 30 2.PÄEV Jalg Kükk kang turjal 4 x 6 Hack-kükk 3 x 8 Jõutõmme 3 x 8 Selg Lõuatõmme (vajadusel lisaraskusega) (võib ka plokil kui muidu ei jõua) 4 x 6 Ettekummardades kangi tõmbed vastu kõhtu 3 x 8 Biitseps Küünarvarte kõverdused kangiga 3 x 8 Kõht ja alaselg Keretõsted 3 x max Alaseljapingil 3 x max 3.PÄEV Rind Pos.kaldpingil surumine kangiga 4 x 12 Ristivedu plokil 3 x 6,6,6 6,6,6 tähendab seda et teed 6 vähendad raskust, teed 6 vähendad ja siis uuesti 6 ja see on nagu 1x seeria eest. Õlg Hantlite tõsted ette 3 x 12 Hantlite tõsted kõrvale ette kallutades 3 x 12 Triitseps Ploki allasurumine 3 x 6,6,6 Säär Istudes sääreaparaadil 5 x 20 (10sek paus seeria vahel) Kõht Kerepainutused külgedele 3 x 30 4.PÄEV Jalg Jalapress 4 x 12 Jalgade sirutus aparaadil 3 x 6,6,6 Jalgade kõverdus aparaadil 3 x 6,6,6 Selg Ploki tõmbed kuklale 4 x 12 Pullover plokil (sirgete kätega allatõmbed) 3 x 6,6,6 Biitseps Biitsepsi aparaadil (scotti-pink) 3 x 6,6,6 Kõht ja alaselg Keretõsted 3 x max Alaseljapingil 3 x max (vaheldumisi kõhuga pausideta)
  8. NO Nitric Oxide

    No ma ei hakanud oma toitumist siin lahti kirjutama, aga olgu eks ma proovin ära siis selle ja vaatan mis juhtub:D
  9. NO Nitric Oxide

    Staaz on mul keskmine 2-3a, treenimine ja söömine on paigas.
  10. NO Nitric Oxide

    Tahaks proovida sellist lisandit nagu NO Nitric Oxide, aga seoses sellega tekkis mitu küsimust. Näiteks manustamise kohta, et kasutada 3x päevas: hommikul, lõunal ja õhtul, kas siis igapäev või trenni päevadel ( ise arvan siis et igapäev). Ja kui kaua seda kasutada võib kas kuni otsa saab? või tuleb vahepeale mingi paus ka teha, tablette siis purgis 180 ja jätkuks 2 kuuks. Ning kuidas on tulemustega, kas säilivad pärast toote kasutamise lõpetamist või kaovad sama kiirelt kui tulid. Kas tasub üldse sisse ajada seda. Muidu ei kasuta mingeid lisandeid, aga sõber soovitas ja mõtlesin ka siis kiirendada tulemuste protsessi. Ootan siis vastust inimestelt kes on ise kasutanud või on tootega kursis.
  11. Arvan et see küsimus on siit paar korda läbigi käinud, aga ei leidnud siit sirvides parasjagu midagi taolist. Küsimus siis taoline, et ostsin kava ja kava taga on kirjas et esimesel kahel päeval võiks harjutuste vahe olla 2min ja teisel kahel 1-1:30min. Et tahaks teada kas sellel mingi tagamõte ka kui pikad need ajad on et kas sellest sõltub midagi..
  12. Nõuandeid

    Et tahaks teada kas 5x on liiga palju? Et kas käia 5x edasi või hakata 3x jõusaalis ja 3x ujumas
  13. Nõuandeid

    Ma olen 17 ja olen käinud kuskil natuke üle 2aasta. Algul käisin 3x nädalas, aga nüüd viimased paar kuud olen 5x peale üle läinud. Kuni kuulsin, et see pidi liiga palju olema, et lihased ei suuda taastuda, südamele pidi halb olema ja soovitati käia 3x jõusaalis ja 3x teha aroobset trenni nagu näiteks ujumist. Tahaks siit tellida kava, aga ei suuda otsustada mitu korda nädalas käia.
×