Jump to content

kixs

Kasutajad
  • Sisu loend

    73
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kixs

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 30.05.1985
  1. Lipo 6

    Kasutanud lipo 6 blacki. Mingit erilist efekti mina temas ei tunnetanud. Ainus tuntav tegur oli minul uneaja vähenemine.
  2. MyFitness Viru

    Miks MyFitness virus korraliku kangitrenni teha ei saa? Käisin seal enne Sparta liikmeks astumist mitu aastat ja pean tunnistama, et MyFItness oli mugavam koht. Spartal on korralik raskuste valik ja õhkkond, aga just tänu sellele, et MyFitness oli rohkem rühmatreenigute jaoks pop koht, oli seal jõutrenni mugav teha. Keegi ei jäänud jalgu. Muidugi tänu MyFitnessi kallimale hinnale, heale teenindusele ja klientuurile peetakse seda väga selliseks chillimise kohaks. Kui ma kunagi seal käima hakkasin, siis teistest saalidest tuttavad ikka mõnusalt tögasid mind. Hiljem kui koos trenni sattusid, siis jäid millegipärast vait. Tähtis pole klubi ja asukoht. Tähtis on, et ise ennast seal kõige paremini tunned.
  3. TTÜ juures hea uus saal http://www.gymleco.ee/?go=hinnad Nõmme spordiinfo keskuse saad ilusti googeldades kätte http://www.sportkeskus.ee/index.php?page=131
  4. Kindad

    Enamiku sellist nahk annab korralikult värvi ja võib päris pikka aega seda teha. Pesemisest pole mingit abi.
  5. Menüü ajakirjast

    Kas juures pole selgitust kellele see kava on mõeldud? Minu kunagise dieedikava hommikusöök oli sarnane. Aga noh ma kaalusin siis 145+ kilo
  6. Kas teen kõike õigesti?

    Loe nüüd minu teksti uuesti ja leia sealt koht "ühe näite". Tegu on toitumiskava ühe näitega! Tellides toitumiskava koostatakse see sulle kolmes kuni neljas variatsioonis. Siin on ainult üks näide lihtsustatult. Ära paugu. Ennem loe ja mõtle natuke.
  7. Kas teen kõike õigesti?

    Tee oma elu lihtsamaks. Võta näiteks see algajate kava http://www.fitness.ee/treeningkavad/11 ja kasuta seda regulaarselt mingi periood. Kui tunne on hea proovi näiteks kolmeks jaotatud kava http://www.fitness.ee/treeningkavad/14 Erilist vahet ei tohiks olla kas jood trennis seda sojavett või mitte. Võid vabalt tarbida ka lihtsalt puhast vett, et oma vedelikukadu kombenseerida. Ja peale trenni võta see muscle pro sisse. See on hea, et venitad peale trenni. Enamik "algajaid" seda teha ei viitsi. "Tavatoidu" osas toon just in case lihtsustatult ühes näite oma toitumiskavast (Ära seda enda peal kohe praktiseerima hakka! Kõik sõltub sinu eesmärkidest.). hommik Neljavilja puder 5 muna juustu kohvi Esimene lõuna kodujuust tomat sepik kefiir Teine lõuna 4 munavalget juust sepik kohvi Peale trenni võtan sisse proteiin+süsikad koksi. Trenni vabal päeval umbes samal ajal näiteks kefiiri ja õun. Õhtusöök Tavalised aedoad koos kanafileega Või näiteks kalafilee koos kahe suure keedukartuliga Joogiks tee (riis, tatar, makaronid ja kõik seesugune on välistatud) Enne magama minekut võtan klaasi hapupiima ja õuna. Toidukordade vahe on ca. 4 tundi.
  8. Soovitage jõusaali

    Scala on tõesti väga soodsaks läinud. Huvitav kas ajutine nähtus või pikemas perspektiivis on hindu alla toodud. Hetkel vist kesklinnas kõige mõistlikuma hinnaga saal.
  9. Soovitage jõusaali

    Ega seal väga kõrgeks seda hinda ajada ei saa. Asukoht pole ju võrreldav kesklinna saalidega, mis hinnalt 200.- kõrgemad. Endal ka plaanis seal natuke ringi lähitulevikus vaadata. Ehk hea soodne alternatiiv Spartale. Peale tööd südalinnast autoga Nõmmele sõites pole mul suurt vahet kas käia seal või Spartas.
  10. Soovitage jõusaali

    Ma arvan, et siit tasub uurida http://www.gymleco.ee/ Kohe avatav koht mille taga Andrus Murumets.
  11. Jõusaali tolad...

    Mis seal nii naljakat on?
  12. trenn ja muusika

    Muusikat kuulan pleierist ainult aeroobse ajal. See on lihtsalt nii jubedalt vastu hakkav tegevus, et muusikaga olen püüdnud mõtted seda tehes mujale viia. Playlistis on tavaliselt Alice Cooper, Ozzy, Poison, Guns 'n' Roses jne ehk korralik glam.
  13. Kahju tegelikult. Ilusti kuuritanud sportlasi on alati tore vaadata.
  14. Nimi maksab ja see on põhiline. Mina ootan põnevusega mida ta endast uuesti voolib.
  15. Väga positiivne uudises. Ei olnud tal väga suurt edu filmimaailmas.
×