Jump to content

futurama

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

futurama

  • Tase
    Algaja
  1. Elo Ilumäe, naiste bodyfitness (edasijõudnud), Tallinn (spordiklubi täpsustamisel) Kaisa Metsla, juuniorid bodyfitness (algajad), Tallinn (spordiklubi täpsustamisel)
  2. Kaalulangetamise raskus

    Ma ei saa ru kuidas on selline asi võimalik, et ei jõua (ajaliselt süüa)? Ennem kui suitsetasid siis ju selleks leidsid aega võiksid nüüd selle aja asemel süüa.
  3. Naisele sobilik?

    Mul tekkis ikka veel väike küsimus Kui ma hommikul söön juustu ja mune kas see tagab siis piisava rasvakoguse päeva jaoks ning ülejäänud menüü, mida ülal kirjeldasin, peaks jääma samaks? Või tuleks ka muude toidukordade ajal rasva lisada?
  4. Naisele sobilik?

    Tänud abi eest
  5. Naisele sobilik?

    Aitäh Jackie ja Undionu heade nõuannete eest! Väike täpsustus siis minu üldine eesmärk oleks kaotada umbes 2-3kg ja siis seda säilitada. Seega väga suurt muutust poleks vaja. Pähkleid olen ka muidu söönud, aga mitte korrapäraselt.
  6. Naisele sobilik?

    Tore, et keegi mõistab Aga targad mehed äkki siis lõpuks aibistate ka või lihtsam on kõike laita?
  7. Naisele sobilik?

    Kui sa leiad, et on väga mööda äkki oskad ka aidata, et ma seda parandada saaks?
  8. Naisele sobilik?

    Jah, ok pm oleks võimalus ikka kui väga vaja oleks. Aga ma siin tuvusin eelnevate Antsoni postitustega ja tema soovitab toidukordi päevas just 3. Ja ma mõtleingi, et mida ma peaksin veel lisama ja muutma, et oleks täiuslik.
  9. Naisele sobilik?

    Kui lisada toidukordade juurde üks toidulisand, valk. Siis peaks ju sobima? Toidukordi ma ei tahaks juurde tuua, sest pole sellist võimalust umbes 4-6 korda päevas süüa.
  10. Naisele sobilik?

    Tere, esmalt alustaksin jälle toitumise teemal. Minu praegune päeva menüü on siis: 1) Hommikul pudru+või ja kohv 2) Lõunasöögiks on alati toorsalat, seda teen vahelduvalt hapukoorde ja oliiviõliga. Lisaks leib, tavaliselt rukkipala, millele lisan tavalist taluvõid. 3) Õhtusöögiks on tavaliselt liha- kana, kalkun harvem ka sealiha. Samuti ka kodujuust või tuunikala, sest muud kala ei söö. Kui tekib magusa isu siis kerge kohupiim Jookide eelistust ei lisa siia, sest üldjuhul mahl või siis vesi, õhtuti ka vahest tee. Üks kindel fakt on see, et lõunasöök peaks jääma nii kuna muu söömisel on väga raske hiljem trenni teha. Loomulikult teen ka trenni. 3x nädalas teen aeroobsemat, nt rühmatreeningutest pigem tantsulised, intervall. Lisaks sellele ka BodyPump'i mida on minu nädalas 5x, kuna ise annan neid trenne. Kõike ei tee loomulikult täie pingega. Seega tekibki mul küsimus, kas sellisele koorumusele piisab sellest toitumisest? Kas naisele on see piisav? Nagu ma aru olen saanud siis suur osa siinsetest olijatest on jõusaali inimesed mõtlesin, et ehk oskate siiski aidata mind?
  11. Kaalust alla

    Tere, mul on siis selline mure, et kaal ültse ei lange. Teen nädalas 5-6 trenni, need on siis kas BP, Fitstarattack, fatburn ja vahel ka shapeing. Olen üritanud otsida siit ka mingeid nippe ja toitumisplaane, aga sobivat pole leidnud. Äkki oskate teie aidtata mida ma peaks tegema, et u 5kg alla saada. Lisan siia ka oma näidud: pikkus- 163cm ja kaal- 58-59kg.
  12. Kas millalgi tuleb veel neid koolitusi?
  13. tselluliit ei lähe ära

    tselluliidi vastu pidi aitma meemašaas
  14. BodyPump 65

    ma käisin ka eile siis seda 65 tegemas ja ma ei ütleks et biitseps raskem on pigem oli eelmine raske aga õlad on päris hullud ning jalad on lõpuks ikka päris läbi.Aga mis ei tapa teeb tugevaks
  15. aprillis toimuv bodypump koolitus

    kas te mõlemad olete ennem ka nagu treenerid olnud või lihtsalt trennis käinud koguaeg?ma suhteliselt kardan ikka sinna minna
×