Jump to content

fri3

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

fri3

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.04.1992
  1. See tähendab et fit oksjoneid rohkem ei tule?
  2. Ergutid ja stimulandid

    Massacra Tahaksin siis teada kuulda inimestelt, kes seda kasutanud on? et kuidas hindate asja jne. ja 1 küsimus on siiski et kuidas on 65gr kotikese toiduväärtus 400kcal?
  3. Siin on kõik vajalik teave Fit. idest

    Tellisin oma kontole pühapäeva õhtul fite ja siiamaani pole kohale tulnud. Juba teist korda millegi pärast läheb sellega väga kaua aega.?
  4. Oksjoni mured

    kas enam ei kinnitata oksjonu võite?
  5. sääremari

    Mul endal ei valuta küll sääremarjad aga valutab just sääre pealt. väga ebamugav ja ei ole liigesevalu. ostsin endale sääresoendaja (sideme) sellega on asi kõvasti parem.! samas kui lihas on liiga pinges soovitan kinesio teipi, mida võid lasta füsioterapeudil peale panna! ei tohiks ka olla väga kallis.
  6. kuigi samas on oksjonitel tihtipeale olnud nii et kantakse fite juurde.. kinnitamise hetkel olid olemas mul fitid.. aga ei ole hullu.
  7. ja nüüd kandsin ka ülejäänud fitid oma kontole. kokku on nüüd 4000 fit-i
  8. ausalt öeldes mul polnud õrna aimugi, et nad sellised limiidid mulle järsku peale panevad. eelmine kord sai pandud suuremad limiidid.
  9. noo asi selles et mul on mingid imelikud limiidid peale tulnud kui ma endale uue pangakaardi tegin! mul on 2400 fiti- peale laetud homme laeks 1600 veel! aga kui nii ei saa siis ei saa. seepärast ma küsisingi!
  10. pakuks 4000 kui saaks homme raha fittideks kanda?
  11. Proteiin + süsikad

    samas oleneb ka sellest mida sa soovid saavutada. kui tahad massi juurde tuleks panna süsikaid kusagil 100gr ja üle selle juurde ja valku kusagil 35-60gr
×