Jump to content

Fdvk

Kasutajad
  • Sisu loend

    307
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    6

Koik Fdvk postitused

  1. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mis sa classic physique'i vormidest arvad või üldse sellest kategooriast?
  2. Teistmoodi fitness, või Olegi blogi

    Hei, tõesti väga huvitav lugemine ja tore on näha, et tehakse loomamoodi trenni. Eestis toimuvad sellised võistlused nagu FitGames, et äkki oled huvitatud sellest. Kokku peaks olema 5 etappi. Lisan fb evendi ka, et saaksid lähemalt lugeda. https://www.facebook.com/events/707038736141714/ https://www.facebook.com/events/1894370137510585/ Väike video, kus ma eelmine aasta osalesin, et saada aimu, mis seal toimub. https://www.youtube.com/watch?v=cEY2IXOqPV4
  3. Kuidas toidulaud välja näeb?
  4. The Aesthetic Project | YouTube

    7. koht
  5. Fred Vunk blogi

    Tervist! Kolin ka foorumisse üle oma blogiga. Olen 20 aastane noormees, kes on tegelenud jõusaaliga 4 aastat. Selle sees on olnud suvel 3 kuulised pausid ning 11 kuud sõjaväes. Kuna suvel jõusaal kinni siis alustan street workoutiga ning kui satub võimalus jõusaali minna siis käin ka seal. Kaal 80kg Pikkus 181cm Mõned pildid ja videod kah. http://www.upload.ee/image/3139590/DSCN4220.JPG http://www.upload.ee/image/3139627/DSCN4223.JPG http://www.upload.ee/image/3139637/DSCN4235.JPG http://www.upload.ee/image/3139593/DSCN4221.JPG Proovin blogi uuendada ning pilte ja videosid kindlasti lisada. Ootan kommentaare ja soovitusi.
  6. Fred Vunk blogi

    Tervist! Vahepeal on kõvasti trenni tehtud ning vorm on päris hea. Täna sai osaletud FitGames 5. Etapil, mis nägi välja järgmine:
  7. Fred Vunk blogi

    Tervist! Nädalavahetusel sai osaletud FitGames'idel. Ütleme nii, et ülimalt tore ettevõtmine ja mõnus seltskond. Kõigil, kel soov end proovile panna siis see on midagi teile. www.fitgames.ee Osalesin 2 Etapil, mis koosnes 30x Triits Tagatoengus, 16kg Sangpomm rebimine ilma hoota ning 30x 9kg wallballs. Päris läbi võttis. Kokkuvõttes sain 4nda koha ajaga 15.09 ning esimene koht oli 10.12 ajaga, et arenguruumi on
  8. Fred Vunk blogi

    Selliste ilmadega on mõnus ikka väljas ka trenni teha.
  9. Fred Vunk blogi

    Täna proovisin trennis 2 väikest Bring Sally Up Challenge'it ka. Esimene katse oli lõuatõmmetega, kus failisin. Selle tahaks mingi aeg lõpuni teha, aga zelluloosis väga häid torusid pole. Teine katse oli 50kg Kükk. Jalad olid päris kutud pärast seda.. ning tehnika lagunes lõpus päris mõnusalt ära. Soovitan kõigil proovida.
  10. Fred Vunk blogi

    Tere Fitnessi rahvas. Üritan nüüd vaikselt ka videosid tootma hakata. Esimese seljapäeva videoga sain hakkama, kuid kvaliteet pole just kõige parem. Peab ikka 4K videosid tegema. Igasugune kriitika oodatud, et mida paremini ja mis võiks juures olla.
  11. SKG transformation journey

    See viimane pilt lihtsalt epic..
  12. Fred Vunk blogi

    Hei hei! Pole jälle tükk aega midagi kirjutanud. Vahepeal sai treeneri koolitusel käidu oma teadmisi kinnistamas. Sügisel saab alles eksamit sooritada. Lõputöö on veel lõpusirgel ning trennid sujuvad hästi. Hetkel olen mõned nädalad veel dieedi peal ning varsti hakkab siis clean bulk pihta. Clean bulkiga tahaks ikka oma nõrkasid külgi rohkem arendada. 2900kcal peal hetkel kaal langeb vaikselt. Väike vormipilt ka hetke olukorrast.
  13. Tere! Olen Tallinna Ülikooli Kehakultuuri kolmanda kursuse üliõpilane ning viin läbi küsitlust personaaltreeneri tähtsusest jõusaalitreeningutel. Uuringu eesmärgiks on teada saada, milline on treeneri roll tänapäeval jõusaalis. Küsimustik on anonüümne ning Teie poolt antud vastuseid kasutatakse üldistatud kujul. http://goo.gl/forms/ahvB5tWkkL Aitäh abi eest!
  14. Proteiini šokolaadi kaerahelbeküpsised

    Proovisin ka ning päris head tulid. Kokku läks 15min. Minul tuli kokku 350kcal - Valk - 29,2g, Süsivesikud -51,9G, Rasv - 5,4.
  15. Väike bump. Kes veel pole vastanud, oleks tore, kui saaksite vastatud. Aitäh!
  16. SKG transformation journey

    Mis main fightist arvad siis?
  17. YouTube videod

    Haige värk ikka.
  18. Vend Vähk Peab liikuma!

    Video järgi tundub suht naljanumber. Milleks vaja näidata selja poosi, kui sul pintsak seljas. Ühesõnaga rannafitness ainult riietega.
  19. Fit Model 2016

    See pildi keeramis viga on paljudel telefonidel. Mul mõned päevad tagasi hakkas mul ka samamoodi tegema. Netist uurides tuleb põhimõtteliselt telefon parandusse viia. Üks proovis factory resetti, aga see ka ei aidanud, sest hakkas hiljem samamoodi tegema. Või siis teine variant on see, et paned pildid arvutisse ja siis alles foorumisse.
  20. SKG transformation journey

    Teedki seljapäeval ainult 3 harjutust ja kokku 12 tööseeriat?
  21. 10 kordust vist. Sain sõbra ka osalema. Rasseli etteaste - 8 kordust
  22. Fred Vunk blogi

    Tere õhtust. Uuendan ka oma blogi üle kahe kuu. Poolteist kuud olin praktiliselt trennita, vigastuse, haiguse ja töö pärast. Uuel aastal uue hooga. Üritan treenida vähe targemalt, et vältida vigastusi. Tulemas on pingelised ajad, viimased eksamid, suve alguses ülikooli lõpetamine loodetavasti. Uuel aastal hakkasin kasutama vihikut, et trennid üles kirjutada, et paremini oma progressi jälgida. Ei jõua igat trenni ka siia ülesse kirjutada ning pole mõtet ka. Trennidest tahaks teha rohkem video materjale ning loodetavasti ka videoblogi kunagi hiljem nagu Aesthetic Projecti kutid teevad. See mõte mul juba aasta peas olnud. Täna sai enne trenni natuke liiga kange kohv tehtud, trennis tõmbas kõva poweri sisse, aga tegin liiga intensiivselt ja tõmbas päris uimaseks ära. Väike video ka instagramist selle teksti juurde. https://www.instagram.com/p/_9FkKTB-Lg/
  23. Kas pikemaid treeningvideosi pole plaanis teha? Oleks huvitav vaadata, kuidas terve treening välja näeb.
×