Jump to content

Madz

Kasutajad
  • Sisu loend

    102
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Madz

  • Tase
    Kasutaja
  1. Treeningu sujuvus

    Suur tänu sulle nõuande eest, see taktika mul on tõesti koguaeg üks ja sama olnud
  2. Treeningu sujuvus

    Ma söön muidu omaarust korralikult, st rämpsu ei söö. Ma metsikult ka ei taha sööma hakata nagu mõned, kes söövad 5 korda päevas praadi ma söön hommikul 3-4 muna, 2 võileiba ja klaas vett peale, siis kui juhtub, siis koolis lõunat või kui tunde vähe, siis teen kodus kohupiima ja banaani vms enne trenni, valgukoks ka peale. Peale trenni valgukoks ja tunni aja pärast meisterdan mingi prae, kus kindlasti liha sees, kartuli või riisiga. 2 tundi enne magamaminekut midagi kergelt veel. Magan tavaliselt mingi 10 tundi, sest loengud algavad pmst keskpäeval ja hea oleks välja puhata.
  3. Treeningu sujuvus

    Olen jõusaaliga paar aastat tegelenud, iga aasta talveks ajan end vormi, kuid kellegi teisega võrreldes on see üsna hädine. kaalusin kevadel nt 79, pikkust 181, siis ma toidulisandeid ei võtnud, kükki tegin 85 kg seeriaid 3x8 ja lihtsalt üle selle ei tahtnud mitu kuud tulla, rinnalt surumises nt sama, üle oma kehakaalu naljalt ei tulnud mitu kuud ja seisis paigal koguaeg. Kui nt võrrelda end kellegi teisega jõusaalist, siis nagu olen lihasmassilt silmaga nähtavalt väiksem, kuigi nt jõudu on rohkem. Toitumine oli korras, kaal seisis paigal kuid ometi ei tule jõudu juurde. Kasutan üht vana treeningkava 3x nädalas Kaido Leesmani poolt koostatud. Oskab probleemi leida keegi? Kas peaksin rohkelt valke sööma hakkama et oleksin musklite seisult nagu kiivikas? Muidu hakkasin sügisest uuesti treenima, kuna suvel oli töö ja võtsin alla kaalus, nüüd ostsin kohe meelega toidulisandid elementaarse combo, kreatiin, viinamarjasuhkur ja valgud. Kuigi nädala ajaga tuli seeriale 5 kg juurde nt surumises, siis ma usun et see on sellest, et varem olen tegelenud trenniga ja rakumälu toibub, olen skeptiline selles suhtes et oma eelnevaid võimeid saan ületada. Üks küsimus oleks veel, et kas nt igapäevane seks toob trennile kasu?
  4. Biolabi toidulisandid

    Seda küll, ma olen peaaegu pool aastat trenni teinud, mõtlesin proovida nüüd valku, keegi soovitas siin, aga vaevalt ta seda proovinud on. Mahlaga proovides oli natuke parem, aga see jääb nagu tükki või noh sellised väikesed terad on sees, nagu mikro klaasikillud. Ei soovita seda kellegile, ärge apteegist seda ostke! Varem olen ainult Whey 3 proovinud, see oli päris hea piimaga segatuna.
  5. Biolabi toidulisandid

    Ostsin kilose ämbritäie proteiinijooki nimega muscle pro 7, sel pole mingit maitset, ma proovisin algul niisama seda veega, see ei kõlvanud, koba peale läks väike lonks alla. Pärast proovisin vaarika moosiga, aga ikka sama hull, soovitage kuidas saaks sellise tulemuse, et oleks hea juua seda
  6. toitumine ja trenn

    Ok aga kas ei võiks nt õhtul süüa palju süsikaid ja palju liha? kartulid ja liha koos ei tohiks kohe rasvana ladestuda. Praegu proovin süüa kõike mis ette juhtub, pressin isegi peale kui kõht täis on. Jõusaalis teen kaido leesmanni kava, seal rinnaltsurumise programm 6x3, 6x4,6x5,6x6,5x5,4x4 jne lõpus max, ülejäänud harjutusi teen 3x8, lõuatõmbeid 4x8 ja kükke ja jõutõmmet 4x8 kergemad harjutused 3x8 nt lendamine, rinnavenitus, triits, biits kõik harjutused jalale jne, see peaks enamvähem arusaadav olema. Et sõnum mulle, et söön ükskõik mida, mitte rämpsu vaid mõtlen korralikku toitu ja õhtul vaLGUD ja rasvad koos vitamiinirohkete juurikatega?
  7. toitumine ja trenn

    niisiis peaks kõiki liiki toitaineid sööma õhtuti? süsikad rasvad ja valgud, rasvu rohkem.
  8. toitumine ja trenn

    Pole eriti jälginud mida söön ja mis toiteväärtus millegil on, lambist ajan sisse, vahest ei saa ka süüa nt koolis saan 5 tunni pärast enne hommikusööki süüa. Kas peaksin õhtuti süsivesikuid rohkelt lisama? ma tean et kui süsikaid õhtul palju süüa, siis lisab täiega kaalu, aga kas see läheb pekina või lihastena?
  9. toitumine ja trenn

    eesmärgid oleks 80 kg peale kaal saada, seda lihasmassi arvelt.
  10. toitumine ja trenn

    Mul toidukava (enda arvates normaalne, aga pean korrigeerima seda, asju juurde lisama) Hommikul 7.25 ärkan, söön putru taldriku täie, suure portsu koos moosiga, võid ka natuke juurde ning suur kruus teed. koolitoit 12.30 praad, supp vms enne trenni 16.00 4 muna koos rohke hapukoore ja ketsupiga või pelmeenid vahest. peale trenni 18.00 midagi kerget, võileibu, vahest kui toit valmis siis praad, tavaliselt jääb kergema peale, kohupiim, võileivad jms. õhtusöök umbes 21.30 kartul/makaron hakkliha/maksa/sealiha kastmega. päevas joon umbes 2 liitrit vett, trennipäevadel 3 l Jõusaalis treenin tervet keha, esmaspäev rind triits biits kõht K: jalg, õlg, R Kerge rind, selg, kõht plaanin hakata tai poksis hakata käima, kui keegi oskaks öelda kuidas keha koormab see trenn, saaks oma kogemustest rääkida, et vb saaks 1 trennipäeva vähemaks jätta nii et ühel päeval ülakeha ja teisel alakeha, nendel päevadel hädavajalikud harjutused siis, et jõuaks teha. Arvan et oleks mõtekas nii teha et ülakeha päeval: Rind, selg(ala ja üla) teisel päeval: kükk, jalad ette, ning taha masinal ning triitseps ja biitseps. Olen 180 pikk ja 72 kg kaalun, 18 a. Plaanin veel suve poole massilisajat osta(mingi mass 2 vms), kui tööle lähen ja raha saan. Jõudu tuleb, aga lihast nagu tuleb väga vähe, polegi nagu tulnud. kui keegi teab, võiks öelda, mis varustust vaja läheb taipoksis, kas mingid spets jalatsid ja mis kindad jms. Olen treeninud peaaegu 5 kuud, vahepeal 3 nädalat vahet, siis läksid tulemused samma tagasi, kus olid, nüüd enamvähem samad nagu enne opi. Kommenteeriga mida soovitaksite muuta siin. Aitäh!
  11. Jõusaali tolad...

    Mind häirib eriti see, kes passib nt rinnalt surumis pingil, puhkab 5 min ja teeb seeriaid, kuigi selle sama aja jooksul saaksin ma ära teha, läksin juurde, küsisin et kas ma võin vahepeal kui ta puhkab teha siin, ta ülbelt vastas, et ei saa, pime oled, et ei näe et ma teen veel siin. Kokku pidin pool tundi ootama enne kui trenni sain teha seal, mul esmaspäeval esimene harjutus rinnalt surumine raske päev. See mees on eriline jobu, kasutab steroide ka, ta käib seal ainult ülakeha treenimas, jalad on nagu makaronid Enne ei tahaks teisi harjutusi teha, sest see koormaks mingil määral rinda. See paksude norimine saalis on ka mage, nad käivad saalis ju eesmärgiga, mitte poosetada trenažööri taga.
  12. Põhjus miks peaks ka jalgu treenima...)

    Kui ma jõusaali alustasin, oli mul jalad enamvähem samatugevad, kui rinnalt surumine, paar nädalat tagasi surusin rinnalt 70 ja kükk oli 75 jalatrenni pole vahele jätnud, jalad ja ülakeha arenevad peaaegu samamoodi, pole midagi parata, kasutan leesmani kava, esmaspäev rind biits triits, kolmapäev jalad ja õlad, reedel kerge rind ja selg, oskab keegi mingi seletuse anda sellele?
  13. Viin peale trenni!??

    Kui kõik odekad, aknapesuvedelikud ja süütevedelikud läbi käinud siis vaata mis maksast alles jääb Natuke viina ei tee paha igatahes. Õlle joojad on paksud, viina joojad kõhnad.
  14. Et viga oli selles, et see algnumber jäi samaks kui järgmist tsükklit hakkasid tegema, nt kui ma eelmise tsükkli alguses surusin 60 ära, ja seeriaid tegin 50-ga nüüd läks 70 ülesse ja peaks nüüd tegema seeriaid 56-ga. Sa tegid samamoodi umbes et nagu et ma nüüd hakkaks uut tsükklit alustama sama 50 kg seeriatega?
  15. Rinnakorvi ribid

    Mul oli algul sama lugu, 180 pikk ja alla 60 kg roided olid hästi näha. Mu vennal on nii, et ta on kõhn ja lihastes, noh enamvähem perfektne kehaehitus, kuid kaalu oli vähe, ehk no enne siin foorumis käimist võtsin nö temast eeskuju . Nüüd hakkasin palju sööma ja jõukas käima, Lihaseid on vähe aga jõudu on palju rohkem kui vennal roideid enam nii hullult näha vähemalt pole, igatahes võrreldes endise ajaga olin siis täitsa luukere. Hommikuti tuleb palju putru süüa ja ülejäänud toidukordadel lihatoitu, siis saab kõik korda. Rämpstoitu ja magusat sõin ka hästi vähe, pole kunagi palju söönud seda, kord nädalas või vahest paar korda nädalas max
×