Jump to content

frantic

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

frantic

  • Tase
    Algaja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Tervist! Hiljuti tõusis mul paari kuuga kaal umbes 15kg . Kuna elus oli väga aktiivne periood , ei olnud mul ka aega trenniga tegeleda . Muidu olen käinud trennis vahelduva eduga 4-5 aastat , et normaalset füüsist hoida . Selliseid paari kuuseid pause oli varemgi tekkinud mul erinevadel asjaoludel . Kaal jäi alati samaks , füüsiline suutlikus lihtsalt vähenes . Vahele mainiks , et olen 192cm ja normaalkaaluks kujunes läbi aastate 82-85 kg . Aga nüüd kui see 15kg pauk tuli , siis tekkis koheselt kahtlus , et midagi on valesti . Aega läks mööda ja selgus et mul on kilpnäärme alatalitus . Hakkasin uurima seda teemat täpsemalt ja leidsin ka ühe teise teema selle kohta siin foorumis , kust ammendasin informatsiooni . Selgus et kilpnäärme alatalitust põdevadel inimestel on kaalulangetamine eriliselt aega ja distsipliini nõudev tegevus . Mis muud kui tuleb toitumine uuesti paika panna ja regulaarselt uuesti trenni tegema hakata . Aga mul tekkis küsimus , kas lihasmassi kasvatamine on ka raskem ja huvipärast küsiksin teistelt , kes on sama asja läbi elanud , kaua on Teil aega läinud , et oma liigsest kaalust vabandeda ?
  2. räpane tänavakaklus

    Tänavakakluses on suur osa kogemustel ja enesekindlusel .
  3. Jalg.

    Muay thay jalalöögi tugevus oleneb tehnikast ja kehamassist . Kui oled harrastaja siis soovitaksin teha tööd tehnika kallal .
  4. Rusikalöök

    TEHNIKA selgeks , ülejäänud oleneb kehamassist ja kogemustest .
  5. Pärnus alustab MMA baaskursus

    Oleks ka huvitatud . Küsimusi on palju aga olen ennem tegelenud taipoksiga ja mulle pakkuks huvi rohkem pärast baaskursusi ka edasi treenida ja võistlema minna , kui see oleks võimalik . Ja kui oleks võimalik siis tahaks teada millest see baaskursus koosneb . Ja eelnevale teemale tahaks lisada , et kuna ise olen eluaegne pärnakas , tean kuidas siin asjad käivad . Mma poisse ajetakse sassi teiste vendadega . Otseselt nimesi ei nimeta , sest ma arvan et , kes pärnus ise elab , see teab . Ja neidgi inimesi ,kes neid tempe tänavatel teevad , ei tohiks seostada selle " Poweri" taipoksi klubiga .
  6. Tegemist on vererõhu probleemiga , tuleks kindlasti arsti juurde pöörduda , seni treenida väiksemate raskudega või hoopis tervise huvides trenn lõpetada seniks kuni arst diagnoosi annab .
  7. Muidugi on kasulikum suitsetada ja oma organismi rikuta ega kopsuvähk jm. ongi siukesed väiksed mõtetud asjad , ja oi issand kesse siis viitsib oma toitumist korrastada ja trenni teha mõtetud asjad juu nii et , muidugi on kasulikum suitsetada ,kui ei taha paksuks minna Päris andekas maailma vaade peaks mainima
  8. Algaja!

    Kui toitumine korras arened naqnii nii et pole mõtet raha raisata ja mõtekas oleks siis hakkata kasutama kui juba areng toppama jääb
  9. Õla valu triitsepsi treenigul!

    Võimalik et teed liiga suure raskusega trenni
  10. tahax õllekõhust lahti saada

    Mine jooksma ja toitu korralikult (tervislikult) ja ajapikku tulevad ka tulemused
  11. kreatiin ja kakao

    Glükoos peaks kreateiinil aitama kiiremini imbuda
  12. Euro 2008 Austria - Switzerland

    Rootsi peale loodan...kuigi jah panustasin Saksamaa peale...
  13. 150?

    Tere Kaido! Oleksin vääga tänulik kui saadaksid mulle kava. kaal:77kg surun:85kg meili aadress:Ladieschoice@hot.ee
  14. jooksmine

    Proovisin ja ...ja on kul seal õhtu poole ikka parem joosta...nii et õhtu poole peaks parem olema..
  15. 3 kuuga 20kg juurde

    Ega korralik treenimine ja toitumine on ongi raske......aga ikkagi kõik oleneb inimesest ,mõned arenevadgi teistest lihtsalt kiiremini......paremad geenid voi midagi.
×