Jump to content

LauraOlen

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

LauraOlen

  • Tase
    Algaja
  1. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Ei siis mul ei ole sangasid.. Suht kaua võttis aega, et aru saada.. Ma mõtlesin selle kõhu küsimuse all seda, et tavaliselt räägitakse ju, et kui kõht on ees, siis ei pruugi see välja paista, et sa oled teinud 2 kuud igapäev mingi 50 kõhulihast, ning seepärast minu jaoks on see väga tinglik. Mõnel on ees väga suur kõht, mõnel jälle väga vähe, seepärast väga raske on panna seda piiri, eriti kui naised ise on palju kriitilisemad üksteise kehade suhtes. Nt on olnud ju juhuseid, kui mehe arust on naine väga peenike, aga naine ise näeb, et tal on ees suur kõht. Samas see on siis vist midagi anoreksia kanti juba. Enivei, reitega olen suht leppinud, nad ei ole mul isegi laiad, lihtsalt lähevad kokku ja tegelt neid kellel nad kokku ei läheks on väga vähe. Aga kõhuosas on jah natuke saledam, nüüd kui veel natuke pruunimaks ka on väga okei. Kuigi, minu jaoks on suvi siis käes, kui algab päris rannahooaeg..
  2. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Kuulge, kas kellegil pilti on sangadest? Ma ei tea ingliskeelset sõna nendest, ma otsisin neti sõnastikust ka. Ma lihtsalt 90% kindel, et mul pole neid.. Ma võisin täiesti valesti aru saada, tänu delfi foorumile. edit: Kui suur peab muidu kõht juba olema, et sealt ei paistaks kõhulihased?
  3. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Palju jõusaal maksab? Muidu see oleks päris hea idee, aga seal on eks erinevad raskused, sest ma ei jõuaks neid meeste raskusi teha.. Okei, ma ei hakka väga hularõngaga vist üritama siis, kuigi ma olen lugenud küll, et veidi peenemaks see teeb, vähemalt mõndadel on teinud. Kas need harjutused aitavad midagi? Sorri et suht halb kvaliteet.
  4. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Heh, väga lahedad postitused.. Ei see ''Nii raske on naine olla'' on pigem selline nokkimine, mitte otseselt halamine. Mees olla on ka samas raske, aga kuna pole olnud ja ei ole kunagi võimalust ka, siis ei oska nii väga võrrelda. Kusjuures tahaks just küsida, et näiteks räägite et lokaalset rasvapõletamist pole võimalik.. Aga kas nii on vastupidi, et on mingid kohad kehal, mis ei lähe üldse paksemaks? Näiteks käed ja sääred? Sest muidu olen ma küll paksemaks st. naiselikumaks läinud, nii et ma olengi mõelnud, et kas need on viimased kohad kuhu rasv lihtsalt ei lähe või ma ei tea.. Niii.. Teine mure. Ma avastasin selle alles täna öösel, ma tegin päeval ühte kohta teema, ning ma avastasin, et mul on häästi kergelt sangad seljal. Võinoh, muidu ma nii oma seljaga rahul, aga ma lihtsalt varem ei teadnud et mul võivad olla just sangad, ma ei teadnud selle alaselja koha nimetust, muidu oleks kindlasti varem jälile saanud. Ja muidu viimasel ajal kerge trenn on ka hästi mõjunud, aga nüüd just selline shokk. Ma olen mingi tund aega täiesti shokis ja kergelt tulevad ka pisarad, ma ei oskagi midagi õelda ega mõelda. Et kas enne nende ära saamist bikiine selga ei topi, tuleb trikoo osta või ma ei tea. Ma olen kuulnud, et hularõngada, aga kui pikalt ja kaua tuleb teha läheb et ära saada? Ja veel see ka, et räägitakse, et kui need tekivad, siis neid ära ei saagi mõnel nt. Vähemalt lõplikult (!!!!!). Seda sain ka alles nüüd teada, nüüd ongi umbes see effekt, et uni on täielikult läinud ja tuju nullis. Ma varem ei teadnud veel sellepärast, et mõnel lähimal sõbrannal on ka nagu ja ma pole nii väga keskendunud sellele kehaosale, ma olen keskendunud rohkem kõhule ja kõhulihastele, millega natuke edeneb. Kuna suveni on nüüd vähe aega ja juba praegu kipun kandma lühikesi teksapükse olen mõelnud, et kui lihtsalt vähem süüa (kuna aega on vähe), et kas see aitaks? Muidu ma ei kaaluks seda varianti, aga no.. Kui 2 kuud on rannailmadeni aega, siis väga peale trenni ja loomulikult ka õige toitumise muu ei aita, ning juba kõhulihased ajastab napilt ära ehk juuni lõpuks (kui suvi on korralikult käima läinud), et muud nagu ei oskakski teha kui lihtsalt kerge näljutamine. Näiteks kui juua vett palju ja süüa ikka väga vähe, ma mõtlen siin tõesti kerget näljutamist.. Midagi ehk ikka sööb agajah.. hehee tsitsaat väga ei üllatunud, selliseid asju ikka õeldakse vahest.. Selliseid opi teemadel, ma väga ei võta hinge seda.
  5. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Erivõtete? Nii raske on naine olla. Mehel on kerge - ei ole lihaseid, väga okei, elab üle. Naised ka väga ei kurda. On lihased - imeline, kõik on väga hea. Naistel on dieedid, tsellukamured, liiga väiksed/suured rinnad, kõhuga mured, reied (ja muidu jalad) ning veel igasugused kohad kuhu rasv võib koguneda ja mis tekitab naistele kohutavat põdemist. Edit. Ega keegi ei saaks anda linke kus on harjutusi nt pepule ja reitele?
  6. kõhulihased meeldivad?

    Kuni 40kg ? Aga neid on vähe, sest et viimasel ajal on ikka keha indeksi piirang näiteks moelavadele. Ise kaalusin 40kg KUUENDAS klassis, ma arvan et kui ma oleks 18 aastane täispikkuses ja välja arenenud naine, kaaluks ma ikka mingi.. Või tegelt, ma kaalukski sama palju kui praegu, ma kaalun hetkel 49-50kg. Nii et ikkagi 10 kg rohkem. 60kg kaaluda pole mul küll plaanis, juba praegu ma löön lärmi kui kaal näitab 50kg, üritan püsida elu eest ikka 49kg. Praegusel hetkel vist olen ka. Aga viimastel piltidel on vist liiga palju minu jaoks. Kas sellist effekti eksju ei teki, et ühel hetkel on õrnad kõhulihased ning järgmine hetk nagu kolmel viimasel pildil? Ma siiski tahaks õrnalt paistvaid kõhulihaseid, seepärast.
  7. kõhulihased meeldivad?

    Oot... Kui sellised on kõhulihased, siis on ju minul ka väga väga õrnalt näha.. Aga ainult ülevalt siis, mul alakõhul pole veel väga. Aga tuju küll paranes igastahes. Ei loomulikult meeldivad mulle kõhulihased, nagu sellel pildil on ideaalne, Keiral on ka ideaalsed. Samas Keiral võiks olla natukenegi rinda rohkem, aga samas geenid jäävad geenideks. Tahaks Keira või selle naise kõhtu suveks, imeilus lihtsalt. Mehed, kas teile sellised ei meeldi?
  8. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Ema läks paksemaks peale mind, e. teist last. Üldiselt läks peale 30'nendaid, tsellukas tekkis kuskilt.. 34 ehk. Samas enne kolmekümnendaid oli ta peenike. Ma just olen mõelnud, et kas sellist tasakaalu pole rindade ja kõhuga? Nagu osadel naistel on keda näed rannas, rinda on - kõhtu pole. Umbes nii, et rind on selline keskmine B korv ja kõht on sale ja trimmis. Suurema rinnaga on juba üldiselt kõhtu ka, tahaks just sellist tasakaalu tekitada? Üldise keha proportisoonidega olen isegi rahul, kui vaid natuke reie sisekülgi saaks ka nagu saledamal naisel, st. reied ei lähe kokku, oleks täiuslik minu silmis. Kas viimasena lähevad sääred ja käed paksuks eks? Sest sääred on mul küll veel ikka väga peenikesed, nagu käedki. Aga minu puhul see pepu asi ei ole tõsi, kui juurde võtan, siis pigem läheb kõhtu, võibolla siis pepu pole lihtsalt nii prink enam. Aga nõustun hormonaalsüsteemi koha pealt, väga tõsi.
  9. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Heh, nii palju vastuseid. Tänud kõigile kes vastanud on, lugesin kõik läbi. Kusjuures ma tahtsin küsida, et palju annab juurde tavaline juustuburger? Ma ei mäletagi mitu kalorit seal oli, kas 250 või 300. Kas see annab vähem/ rohkem juurde kui popcorn? Sest et popcorni ma vahest söön, ning olekski kohutavalt hea teada, et see ei anna palju juurde. Koolis kusjuures keegi ütles, et ära söö popcorni, teeb paksuks, siis teine ütles: ''Ei tee, see on ju kõigest mais.'' Nii.. Mida veel... Üldiselt söön ma natuke korralikumalt, päris kõike sisse ei pugi. Samas raske on küll niimoodi. Ma loodan ja usun et suveks saan kõhu üpris vormi. See on ka tõsi eks, kui öösel süüa, siis annab ka palju juurde? Isa oli varem kõhna, nüüd teeb õhtuti/ öösel friikartuleid rasvaga + sööb saia, samas õlut ei joo, aga kõht on päris suur. Ise kui näen et teeb jälle neid väga rasvaseid friikartuleid, siis alati ütlen, et teeks akna lahti, sest see hais on kohutav. Aa, nüüd olen hakanud jalgrattaga ka sõitma, kust see aitab alla võtta? Ma loodan et säärelihaseid väga ei treeni, sest ma oma säärtega ülirahul, sellised peenikesed, lihased nendes tekitaks ainult kurba meelt. A, ja ma veel tahtsin küsida, et kas igasugused salendavad kreemid/ salendav pesu aitab alla võtta või on see kõigest reklaamitrikk? Ning millest tsellukas tekib, ma olen märganud seda ühel endast nooremal sõbrannal, samas endal seda õnneks pole, loodan et ei teki ka.
  10. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Seljal teen ka trenni, mul isegi eraldi leht kus on harjutused ära näidatud, mul nimelt pole selg kõige sirgem just (aga nähtavalt kõver ka pole), lihtsalt ma pean tegema harjutusi. Ja üldiselt ma teen koos kõhulihaseid kui ka selja harjutusi. Aga ärge paluge mul siis hakata kogu keha treenima (prussak) , ma ei taha ju otseselt saledaks saada, ma tahan lihtsalt kahest kohast alla saada. Varem oli mul üldse mure, nagu mõnel üksikul siin, kuidas juurde võtta. Ja näiteks kui te mu käsi näeksite, suhteliselt kont. Ma ei taha end surnuks treenida, kui näiteks juurde arvata õppimine, stress, siis ma ei ütleks, et trenn oleks midagi sellist, mida ma heameelega teen. Ja tegelt ma pole kunagi eriti sportlik olnud, varem oli mul hea vorm ka ükskõik mida süües ja kehalises vähe/ halvasti kaasa tehes. Lihtsalt nüüd kui keha on muutunud, on 2 kohta kuhu pekk naisel kiiremini tuleb, nagu ma olen lugenud. Nojah, okei, ma siis üritan normaalselt süüa. Samas, igal asjal on oma miinused. Vähe süües on see rasva asi, nagu te kirjutasite. Palju või popcorni ja krõpsu süües võtab hästi juurde. Aga ma ei saa tervislikult toituda, kui ma põhimõtteliselt midagi ei söö. Ma ei söö üldse liha (ma vihkan kana ja kala, ERITI aga kala), ainult võibolla viinerit neist. Siis ei söö pooli juurvilju. Kui mulle õelda tervislik toitumine, siis mulle see = söö vähem. Tegelt siinkohal ma tahaks küsida, et mis on nn. rämpstoit, mis ei anna palju juurde? Popcorn ei anna palju juurde? Ja nt mis on kõige hullemad juurdeandjad? Nt vahukoor, fliikartulid(e. rasv), aga mis veel? Siis tean mida vältida, aga samas siis kui koguaeg on nälg (ja paljusid juurvilju ka ei söö), et siis mida võib veel süüa nn. rämpstoidu hulgast ? (mitte et ma igapäev alla kugistaksin seda, vahest harva.) Agajah, kui ma kuskilt alla tahan võtta (eriti sellisest kohast nagu reitelt), tuleb siis teha karmi trenni (kogu keha mõistes)? Või olen ma valesti aru saanud, et maha saab võtta vaid kehaosade kaupa? Siis on küll halb, just rinna mõistes. Sest nagu ma mainisin, kui ma olin peenikesem, siis sõin ma sellepärast ainult, et rind kasvaks. See oli mulle sama kinnisidee, nagu praegu on kõhulihased. Reite mõttes, kui ma oleks pikem, siis mind ei häiriks need. Okei, sorri et nii pikk tekst..
  11. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Mäkid ? Ma ei käi mäkis sügisest saati ,siis kui ma märkasin, et olen juurde võtnud, ei võtnud enam kooli minnes üldse raha kaasa, põhimõtteliselt toiduraha hoidsin riiete peale,nii et mis mäkist sa räägid? Pikkus on mingi 163. Samas ma kasvan hetkel, mingi alles olin 159 vms. Jep, ma just ütlesin, et teen kõhulihaseid. Ja toidud unustame üldse ära, ma juba praegugi joon päevas ühe nestea ja koolis võileib. Aga siis kui sa näljutad end, kas siis ei tule midagi juurde? Ei kaalule ega kõhule? Ma üritan igastahes 2 kuud süüa nii vähe kui saan + kõhulihased. Ja rasestumisteema: See unenägu oli tõsiselt õudne, mõtle ise kui sul on sünnitus ees, sünnitus on üks hullemaid valusid üldse. Paljudel on stress ka raseduse ajal. See kui ma rasedust kardan, teeb mind klassikaliseks pubekaks? Pubekaks teeb mind pigem meeleolude vaheldumine, kannatamatus.
  12. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Puberteet? Ha, mul hakkab see just lõppema. Tahad õelda, et mul on puberteet kuni 18 aastaseks saamiseni? Mul hakkas see kuskil kümneselt (tujude vaheldumine jne), ning pigem hakkab see lõppema. Kehatüüp vanematelt? Nii, ema oli mul põhimõtteliselt väga peenike kuni teise lapseni (minuni), kui ta oli 30. Ära arva et ma nüüd paks nagu tünn olen või ma ei tea. Kaal on mul 49/50. Ja põhiliselt on mu keha (peale rindade, sest et korv on muutunud viimase kuu/kahega) välja arenenud juba. Asi on just kahes kindlas kohas, sellesmõttes, et nagu ma aru olen saanud, reite vastu pole midagi teha, lihtsalt ma söön väga vähe kuni suveni välja, teen kõhulihaseid, janoh. nn. vormin keha (kõhtu). Ja rääkides sünnitamisest, last ei taha ma saada vähemalt kuni ma olen 30, kui üldse kunagi tahan. Juba praegu olen näinud paar õudusunenägu kus ma olen rase ja need on nii tapvad, et hommikul olen nii endast väljas. Aa, ja ma tahtsin veel lisada, et üldiselt ainevahetus on mul suhteliselt kiire, põhiline põhjus miks ma juurde võtsin (varem olin nt 45kg ja ülipeenike), on see, et ma käisin sügisel igapäev mäkis, ning üks päev ma vaatasin, et mul on puusad, reied, kõht, rinnad ja ma olin hästi kurb. Nüüd olen ma ammu hakanud maha rahunema ja üldiselt olen ma oma kehaga rahul peale nende kahe koha (võinoh, kõhuga on pigem kõhulihaste teema, otseselt palju pekki seal pole), ainuke asi mis üle jääb on reie siseküljed ja pikkus (a see on teine teema).
  13. Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

    Tänud vastuste eest! Ei otseselt rasva polegi nagu nii palju, pigem lihtsalt. Võibolla hästi natuke on kõhtu, nagu väga sale pole ka otseselt, aga tõesti tahaks KOHUTAVALT kõhulihaseid, just suveks. Aga näiteks kui kiiresti need tekivad tüdrukul/naisel, kui igapäev teha? Ja kui palju tuleb teha? Kõhulihastega pole vist seda mure ka, et kui muidu hoitakse kõhtu sees, siis ei pea enam sees hoidma. Mitte et ma ise hoiaks, võibolla vahest hästi harva. Põhiline probleem just reitega, ma ei tea. Mul vist sellest ajast saati kui hakkasid tekkima naiselikud vormid, lähevad reied nagu kokku. Samas vahest näen ka naisi kellel pole nii? Millest see sõltub, et mõnel on, teisel pole?
  14. Tere! Olen suhteliselt algaja trennides ja üldse kõikides salendamisteemades, nii et ma mõtlesin, et küsin siit foorumist, sest et siin on oma ala asjatundjad. Esimeseks ütlen, et olen läbi lugenud (ja lemmikutesse pannud) reie sisekülje artikli, enamused kõhtude artiklid jne, nii et sellesmõttes, et nendesse pole vaja mind suunata.. Minu põhieesmärk on saada suveks reie siseküljed peenikesemaks ja kõht ka saledamaks. Üldiselt olen 15 aastane muidu sale tüdruk, need 2 ongi probleemsed kohad. Lugesin, et ainult kindlaid kohti ei saa kunagi salendada, kas see tähendab et pean kogu keha mõistes alla võtma, või unustama üldse trenni, sest et ainult kindlatest kohtadest alla võtta ei saa? Rinna mõttes ma ka ei tahaks jälle pesulauaks minna, kui just noh. Kasvasid. Kehatüüp on mul muidu A. Muidu ma tegin eile ja üldiselt igapäev neid kõhulihaseid, aga nüüd siit lugedes on nende tegemine mõtetu. Mida siis teha? Tervisliku toitumise teemat ka tean, toitumise põhimõttelt ma söön vähe nüüd, kui tahan suveks saledamaks saada nendest kohtadest. Kõhu mõttes on asi just selles, et ma tahan meeletult selliseid kergelt paista kõhulihaseid, sõbrannaga tegime ka maiks lepingu, et saame mõlemad.. (sellised on UNISTUSTE kõhulihased & KÕHT : http://img116.imageshack.us/img116/9192/ke...nightleyld0.jpg ) Etjah, kuidas kõhulihaseid saada, kui harjutused ei aita ja sööd üpris vähe? Ja just kõige probleemsem küsimus - kuidas reiesisekülgedelt alla saada? Kui harjutused ei aita, siis mis üldse aitab? Igastahes, ette tänades: Laura.
×