Jump to content

wawe

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

wawe

  • Tase
    Vaatleja
  1. Dorian Yates'i Kava

    Tere, Sooviks proovida Yates'i HIT kava http://www.bodybuilding.com/fun/dorian-yates-blood-guts-6-week-trainer.htm .Kuid nagu videodes näha,siis on selle jaoks ilmselt treening parnerit vaja(vähemalt oleks parem),aga kahjuks treenin üksi,siis küsin ,et kuidas oleks võimalik seda programmi üksinda treenides kõige paremini järgida?
  2. Lihasvalu

    Mure siis selline,et tegin see reede säärt(trenazööril,see kus paned raskuse õlgadele)4x20-12 püramiidi ja täna on parem sääremari niivõrd valus ja pinges,et normaalselt kõndimine on võimatu.Kanda ei saa maha panna ja lihas on katsudes pinges ja valulik(võibolla isegi paistes). Sama probleem oli mul 2 nädalat tagasi ka ühe rinnalihasega,kätt ei saand üle pea nt tõsta ja üks rinnalihas on silmnähtavalt suurem(paistes) võrreldes teisega,kuid see läks enamvähem paari päevaga üle...Lühidalt on kõik liigutused mis lihast liigutavad või venitavad väga valusad. Sooviksin teada,et millest selline asi tuleb ja kuidas seda ära hoida või ravida..
  3. Teisel pildil täiega Vin Dieseli nägu.
  4. Kõhulihased

    Ma ei hakkand uut teemat tegema..Küsimus on selline,et kas keegi oskab soovitada mingeid harjutusi millega saaks alumisi kõhulihaseid treenida?Olen praegu ainult ülemist osa treenind ja alumine on kuidagi väike..
  5. jõusaal

    Tänan kõikide vastuse eest,eks hakkan siis jõusaalis käima,aga kas keegi oskab mõnda head jõusaali soovitada?Elan Tallinnas Kristiine kandis.Peale planet spordi vms. ei tea läheduses ühtegi jõusaali.
  6. jõusaal

    Tere! Sooviks hakata käima jõusaalis,aga olen alles 14.Lihtsalt kuidagi imelik oleks täiskasvand meeste kõrval trenni teha. Kui hakkaksingi jõusaalis käima,siis kas keegi oskab öelda mis jõusaal seal suht sõpruse puiestee lõpus on(metsa sees) ja kui palju seal 1 kuu maksab?
×