Jump to content

dron4ik007

Kasutajad
  • Content count

49
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About dron4ik007

• Rank
    Algaja
  1. kreatiini annustamine

Millise aura mahlaga ? Soovitav on Viinamarja mahl !
  2. kreatiin jne

See pole minu arvates , spetsialistide , doktorite arvates =)
  3. Trapets

No krt ei pannud otseselt kirja küll aga see lambalegi aru saadav et triitsepsit see i treeni =) Ja Vsjo PUNKT .
  4. Küsimus?

Olen nõus , minu viga =) Aga loe nüüd mida ma sulle vastasin selle 30 -60 minutit peale trenni kreatiini tarvitamist
  5. Trapets

No tra kas ma ütlesin et see treenib triitsepsit või??? Ah õpi lugema ma ütlesin et see teeb selga, teiseks hiljem kirjutasin et rööbaspuudel on super lausa ideaalne triitsepsit treenida!!
  6. kreatiin jne

Millal on kreatiini tarvitamine kõige parem ? Nii kreatiin peab pääseme lihastesse ,lihastesse pääseb ta kõige paremini siis kui insuliini tase on max. Max on ta järgmistel juhtudel : 1) peale seda kui te sõite midagi magusat (Sellepärast soovitataksegi tarvitada kreatiini viinamarjamahlaga või teiste magusate mahladega). 2) kohe peale seda kui ärakasid 3) 30 - 60 minutit peale trenni.
  7. Küsimus?

Kasuta googlet Mulle kunagi ammu kehalisekasvatuse õpetaja rääkis =) ei mäleta ausaltöeldes:S
  8. küsimus

Hahahhaah naljamees ma arvan et sa said aru mida ma mõtlesin.
  9. Trapets

Millest järeldad? ja sina mees ei tia mida tean mina tõmbamisest.
  10. Trapets

Jah aga mees ma vaatan et sa üldse vähe tiad lõuatõmbamisest ja triitsepsile on väga hea rööbaspuudel surumine! Minu lemmik harjutus
  11. küsimus

Eesmärgid on lihtsad aga kohe nende juurde siis enne natuke endast, ise olen 172 pikk, kaal on 69+-1 . Nii eesmärgiks on natukene veel kasvatada lihast ja siis hakata reljeefi , jõudu arendama , no saad aru küll... =) Lõuatõmbamine on juba päris hästi aidanud nii lihasmassi kasvatanud kui ka reljeefi ja jõudu andnud ja kui lõpetan varsti mingi 1 kuu pärast lõuatõmbamise siis plaanis üle minna sangpommile see on hea asi Sellega muide treenib 70 % kogu lihastest kui oskad tõsta =)
  12. kreatiin jne

Asi selles et olen selle kreatiini kohta lugenud oi kui palju nii eesti kui vene keeles igasuguseid artikkleid , teemasid jne. Kõige parem öeldi on 30 - 60 minutit peale trenni
  13. kreatiin jne

Ei no küsime targalt siis mitu minutit peale trenni ?
  14. küsimus

Põhjendus on pikk aga üritan kirjeldada lühidalt. Enda tehtud hästi tehtud St. ilma keemiata !
  15. küsimus

Deem right , Ma ei söö Keemiat LOL See mida sa arvad mind ei koti !