dron4ik007
Kasutajad-
Content count
49 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout dron4ik007
-
Rank
Algaja
-
Millise aura mahlaga ? Soovitav on Viinamarja mahl !
-
See pole minu arvates , spetsialistide , doktorite arvates =)
-
No krt ei pannud otseselt kirja küll aga see lambalegi aru saadav et triitsepsit see i treeni =) Ja Vsjo PUNKT .
-
Olen nõus , minu viga =) Aga loe nüüd mida ma sulle vastasin selle 30 -60 minutit peale trenni kreatiini tarvitamist
-
No tra kas ma ütlesin et see treenib triitsepsit või??? Ah õpi lugema ma ütlesin et see teeb selga, teiseks hiljem kirjutasin et rööbaspuudel on super lausa ideaalne triitsepsit treenida!!
-
Millal on kreatiini tarvitamine kõige parem ? Nii kreatiin peab pääseme lihastesse ,lihastesse pääseb ta kõige paremini siis kui insuliini tase on max. Max on ta järgmistel juhtudel : 1) peale seda kui te sõite midagi magusat (Sellepärast soovitataksegi tarvitada kreatiini viinamarjamahlaga või teiste magusate mahladega). 2) kohe peale seda kui ärakasid 3) 30 - 60 minutit peale trenni.
-
Kasuta googlet Mulle kunagi ammu kehalisekasvatuse õpetaja rääkis =) ei mäleta ausaltöeldes:S
-
Hahahhaah naljamees ma arvan et sa said aru mida ma mõtlesin.
-
Millest järeldad? ja sina mees ei tia mida tean mina tõmbamisest.
-
Jah aga mees ma vaatan et sa üldse vähe tiad lõuatõmbamisest ja triitsepsile on väga hea rööbaspuudel surumine! Minu lemmik harjutus
-
Eesmärgid on lihtsad aga kohe nende juurde siis enne natuke endast, ise olen 172 pikk, kaal on 69+-1 . Nii eesmärgiks on natukene veel kasvatada lihast ja siis hakata reljeefi , jõudu arendama , no saad aru küll... =) Lõuatõmbamine on juba päris hästi aidanud nii lihasmassi kasvatanud kui ka reljeefi ja jõudu andnud ja kui lõpetan varsti mingi 1 kuu pärast lõuatõmbamise siis plaanis üle minna sangpommile see on hea asi Sellega muide treenib 70 % kogu lihastest kui oskad tõsta =)
-
Asi selles et olen selle kreatiini kohta lugenud oi kui palju nii eesti kui vene keeles igasuguseid artikkleid , teemasid jne. Kõige parem öeldi on 30 - 60 minutit peale trenni
-
Ei no küsime targalt siis mitu minutit peale trenni ?
-
Põhjendus on pikk aga üritan kirjeldada lühidalt. Enda tehtud hästi tehtud St. ilma keemiata !
-
Deem right , Ma ei söö Keemiat LOL See mida sa arvad mind ei koti !