Jump to content

Laura85

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Laura85

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.06.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kaalust alla

    Ma julgen arvata et kui sa tõesti sõõd ja treenid täpselt nii ja mäkis ei käi ja alkot ei joo ja teed trenni jne, siis sa ei oleks 104kg. Kui see on aga viimaseaja rutiin siis jätka samas tempos ja küll kaal muutub. Kui ma panen aga puuse ja sa nii kogusidki endale 104 kg selga siis hakka julgelt kaloreid lugema, et end reaalsusesse tuua. Kaloriarvuti on üsna halastamatu.....
  2. 10 000 sammu päevas

    Keskmises tempos kõndimist järjest ilma peatumata 60min on umb 6000sammu, kui sammulugejat pole on hea arvestada. On õeldud et 10000sammu on tervislik sammude hulk päevas. 15000sammu on kaalualandamiseks kui 7500 neist on aeroobsed, ehk joostes, või kiirkõnnis.
  3. ERINEVAD EESTI TEISIKUD

    Parem pilt neist!
  4. Teenus: keha koostise mõõtmine

    Ma sain aru et kui 10 inimest kokku ajame siis tuleb kohale, voi oli see siiski Tallinna piires?
  5. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Kas keegi oskab aidata... kui mul on nike pulsikell, kas nikele on võimalik juurde osta seda vidinat mis näitab ka kiirust ja labitud teekonda(gps) ja et saaks arvutisse laadida. Või pean selleks ostma uue komplekti, kell ja võõ? Kas keegi kasutab ja oskab kommenteerida neid gps seadmeid mis käivad kelladega kaasa, või on mõnel kellal juba sees see funktsioon, et ei pea eraldi ostma????
  6. Süsivesikute, rasvade, valkude arvestamine

    Ma ei ole aru saanud mis trenni te teete et 500kcal kaotate, või polegi mõeldud ainult trenni AJAL kaotatud vaid ka trenni jargselt kaotatud kaloreid. koos soojenduse ja venitusega on: 1tund trenni rasvapõletus pulsiga 220kcal. Kuni 80% pulsiga 1tund jooksu umb 350kcal. 30min hiiti (sellest 12soojendus ja venitus) 210kcal. Kust see 500 tuleb tunniga???
  7. Süsivesikute, rasvade, valkude arvestamine

    Tõõriistade alt leiad kaloriarvuti.
  8. BCAA, leutsiin

    Pidasin silmas et ma ei ole huvitatud nende kasvatamisest, tean et trenniga tekkivad nad nii või naa piisaval määral et keha trimmis oleks, aga et sisse süüa lisaks midagi mis nende kasvu soodustaks ma EI TAHA! Ja sellest see küsimus et kas ma tarvitan ikka õiget asja? Kas keegi oskab õelda mõne muu lisaaine trenni, mis mulle paremini sobiks kaalust alla võtmisel. Toitumine on enamvähem ok!
  9. BCAA, leutsiin

    Lugesin et võtate BCAAd lihaste kasvatamiseks. Mulle soovitati kaalust alla võtmiseks?! Ma pole huvitatud "whatsoever" lihastest, Pealegi teen 3e tüüpi trenni, rasvapõletuspulsiga jooks 60min, Hiit 20-30min, Bodipump. Kuidas õige võtta erinevate trennide puhul ja kas ma ikka teen õigesti et võtan BCAAd. Olen teinud 0,5l pudelisse 10g pulbrit ja pool joon enne trenni 15min ära, ülejäänud trenni ajal. Sain aru et see hakkab mõjuma alles 20-30min peale manustamist, seega peaks ka trenni järgne aeg kaetud olema. Kas mu loogika on ok? Kas seda on üldse võtta nii lühikeste trennide jaoks?
  10. Pulsisageduse ja kaalu muutumatus

    Mina teen nov algusest alates trenni. Jooksen kaalu alandamis eesmärgil rasvapõletus pulsiga (2päeva jooksen, 1puhkan). Korraga 50-60min. Alustasin nii et jooksin nii aeglaselt et mõni koeraga jalutaja lihtsalt KÕNDIS minust mõõda. Nii jooksin ma 2,5 kuud ja oli aeg kus ka selle jooksuga oli pulss tugevalt üle 70% kogu jooksu vältel, ei olnud võimalik normi saada, oleks vist pidanud istuma kuskile 5ks minutiks, ei tea ei proovinud. Olen alles nüüd pannud tähele et tavapärane ring saab kiiremini joostud. See et su sõbrannal pole veel vastupidavust tekkind et tempot tõsta on minumeelest normaalne. Selleks on ikka rohkem aega vaja. Jah, las arvutab oma sõõdud kalorid välja, sest mina alguses motlesin et küll langeb kaal, teen ju trenni. Aga nüüd on nüri mõelda et ainult 3 kg on langend, oleks võind selle ajaga topelt olla. Eesmärgiks oli 7kg, nüüd olen targem
  11. Rasvapõletajad

    On kyll vana teema ja kas keegi seda enam loeb ei tea, aga oskan soovitada Therm Line II rasvapoletajat. Koos igaohtuse jooksuga kadus 1,5% rasva 10paevaga. Kaal langes vaid 2 kg kuid lihaste % jallegi tousis. Peegli ees on juba paris tore olla
  12. Motivatsiooniks...

    No nii, kui nuud ka ei tule siis...
  13. Motivatsiooniks...

    Hea pilt on aga ei saa yles panna
  14. Motivatsiooniks...

    Kuhu ta selle peki pani??? Ma naen natuke parem välja kui see esimene pilt ja unistan sellest teisest Kui ma aga edasi unistama jään siis olen nagu eimene pilt või hullem veel. Oh seda elu! Õelge, mis peab tegema kui jala liigesed valutavad alati peale jooksimst ja isegi juba 8000sammu päevas garanteerib palju siplemist õhtul voodis. Kuidas oleks parem trenni teha, et kaalu kaotada, kas intervallidena, et pulss laes natuke ja siis jalle rasvapoletus (60% makimumist). NB! Füüsiline vorm on mul paris halb, joostes saan tuleb pulss 85% täis juba alla minuti. Keharasva on 25%. Mis trenn oleks parim.
×