Jump to content

Liisi8

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Liisi8

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 28.08.1990
  1. Kuidas keskkohast alla saada ?!

    Huvi on mul väga suur. Ootan juba homset,et jooksma minna Toitumise saan ma kindlasti paika,kuigi arvan,et läheb ikka suts aega. Toitumiskava ma tellima ei hakka,loodan ise hakkama saada;) VÄGA SUURED TÄNUD TEILE KÕIGILE !
  2. Kuidas keskkohast alla saada ?!

    Lugesin läbi. Oletame,et hakkan 2 korda nädalas ujumas ja 3 korda nädalas jooksmas käima + veel toitun õigesti,siis mis aja pärast ma tulemust võin näha ?
  3. Kuidas keskkohast alla saada ?!

    Nii okei. Aga mis on see õige toitumine? Kas ma pean kuskilt mingi menüü omale otsima vms ?
  4. Kuidas keskkohast alla saada ?!

    Ma ei saa nüüd õieti aru,kas see hantlitega küljelt-küljele harjutus,mida mu 'jõusaalisõbrad' alati soovitanud on,aitab mul keskkohast sentimeetreid kaotada või ei ?
  5. Kuidas keskkohast alla saada ?!

    Phh,jah,panin oma teema maha ja alles siis nägin,et siin sellest palju juttu;)
  6. Olen 17a. tüdruk. Üle-eelmine aasta käisin pidevalt jõusaalis. Siis jäi aasta vahele ja nüüd käisin paar nädalat,kuid otsustasin siiski kodus trenni teha. Olen proovinud keskkohta peenemaks saada hantlitega küljelt-küljele harjutusega,kuid ! ma ei tea,kas saan valesti aru,aga ma lähen keskelt aina suuremaks Samas olen arvatavasti sellise kehaehituse pärinud. Ma tahaksin teada,kuidas ma keskkohast alla võtta saan? Ülejäänud kehaga on kõik ok,aga just keskkoht. Palun andke nõu ! Olen valmis kõike proovima.
×