Arkta
Kasutajad-
Content count
57 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Arkta
-
Rank
Värske olija
-
Ei, aga jutt on sul küll ebanormaalne.
-
Mõtlesin, et peaks võtma seljapäevale sisse jõutõmbe, kuna alaselg ei saa piisavalt koormust, aga ootaksin teie soovitust, et kuhu see paigutada seljapäeval, mille asemele, et liiga pikaks ei läheks kava. Preagu kava selline (selg+õlg) blokitõmbed kukla taha lai haare blokitõmbed rinnale kitsas haare ettekallutatud kangi tõmbed ühe käega hantli tõmme küljele siis õlg+trapets Mis arvate?
-
Ennusta Eesti - Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind
Arkta replied to Ott Kiivikas's topic in Vaba foorum
brasiilale 4-0 -
Ülejäänud 50% pärast. lihtne ju
-
Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud)
Arkta replied to Indrek Viska's topic in Kulturism & Fitness
Natalia 4 Ott 5 -
Ei ei, olen teadlik muna kasulikusest, tänan . Las ta olla, kisub liiga teemaväliseks ära...
-
Ma arvan, et sa said valesti aru mu jutust. Põhjendada muna kasulikust inimesele sellega, et sealt algab uus elu, on absurdne.
-
Ma ei vaidle, et kõik on munas vajalik, aga järeldada seda sellest(või põhejendada), et munaga saab alguse uus elu, on küll absurdne.
-
Kuidas sellega on, kas beebiõliga päevitamine on väga ohtlik? Mida peaks kasutama üldse?
-
Feik raskused, plastikust. Ka siit foorumit läbi käinud... Edit: vot siuke asi siis..:
-
ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis
Arkta replied to Ott Kiivikas's topic in Kulturism & Fitness
Pärle 16 Vähi 10 Kiivikas 8 Koovit 13 -
+Oksjonil on 18-22 mai Fitness.ee shaker ja randmetoega kindad
Arkta replied to Indrek Viska's topic in FIT.ioksjonid
Hahh, krt Tänks et hinda kruvisid siis sai neist fitidest lahti nüüd lõpuks vähemalt -
650 ärge pullige nüüd, mul käed villis juba, vaja uusi kinnsuid 800ni lähen välja -
575 -
525