eesti mees
Kasutajad-
Content count
514 -
Last visited
-
Days Won
1
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by eesti mees
-
Kukk , kuna kunagi kakeldes taoti polv ara ja nuud kukkides kaib selline ragin labi. Eelistan surumist.
-
Klappidega on see asi et peab oskama oma keha kuulata ja vastavalt sellele reageerida. Mis puudutab saalis olevat muusikat siis tavaliselt on see ju raadio ja seega kuuled seda niigi kogu aeg, aint jaam on erinev. Vahemalt meil siin on kull nii.
-
Ise treenin kodus ja omal klapid peas ,musaks kas Metallica voi siis Ramstain.
-
Olen nainud sellist asja Hilton Dundee joukas kus mees tuli lapakaga ja paneb musa mangima ja siis hakkas tegema trenni kava jargi mis tal arvutis olemas. Kusjuures vagagi huvitav programm oli, treener naitas harjutuse ja tehnika ette ja mees tegi jargi. Ilmselt kasulik asi aga korvalt naljakas vaaadata oli kull.
-
Maru lahe lugu.Paluks veelgi selliseid . Tank kihutas nuud kull mursu kohe kumnesse
-
Ma siis lugesin selle teema labi. Teemaalgatajale kummilindid on head asjad aga mina soovitaksin ekspandleid, saad ka kogu keha labi teha ja vajadusel saad lisada takistust.
-
Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali?
eesti mees replied to bbmania's topic in Vaba foorum
Noh siis olen mina küll ainuke kes kaebab, samas ei kaeba ka. Mul naine küll ei keela jõukasse minekut aga meil peale pisi-poisi väike mure veel , naine nimelt lõpetab doktori kraadi seega olen mina see kes lapsega tegeleb ja oma jõutreeningud tuleb teha öösel ja kodus. Noh vanad head kätekõverdused ja lõuatombed. -
Noh sa tegeled selle Pumpiga, lihaste vastupidavus peaks ju maru hea olema. Natuke valjas treenimist ja peakski juba maratoni vorm kaes olema, korralik vastupidav pohi ju all.
-
Imre anna andeks kui ma solvasin. Uritasin ainult nalja visata, anna andeks et loodus pole mulle huumorisoolikat andnud. Isegi kui on siis se selline imelik isegi siin valismaal peetakse mind meheks metsast,
-
Mr. Vahil on paris imelik maitse voi siis minul . Minu ila on ajanud ikkagi tilkuma NATURAALSED NAISED. Pallidega naistest ma kain laias kaares mooda . Maitse asi muidugi .
-
Kahjuks mitte ainult külades, nii Jaanipäeval kui ka Aastavahetusel olen kohanud selliseid nii Tallinna kui ka Tartu tänavatel . Huvitav kuidas seal Eestis nüüd ka lood on, pole seal juba 6 aastat elanud.
-
Vigastused, mida foorumlased on kogenud
eesti mees replied to Vahue's topic in Vigastused ja haigused
Noh ütleme siis ka natsa. Kunagi väenati õlg paigast ära-kaklesin kehvasti Parem pälv ei kannata koormust( kükkides vajub läbi)- kunagi üks rott tänaval lõi jalaga sinna pihta Parem labajalg väänatud kehvalt välja- kunagi keskas 100m jooksus, praegustki kui valesti astud vajub alt ära Kunagi kui veel oma lõbuks pikamaajooksuga tegelesin siis tõmbasin nelipealihase ära-taastus paaripäevaga Alaseljaga probleeme-noore ja lollina vale tehnikaga kükkimine( spets harjutused ja venitamine et asi ikka liiguks ja ei valutaks) -
No su hantlite raskused pole jah eriti suured aga kui oled algaja ja tehnika pole veel päris käpas siis tehnika lihvimiseks vist parajad. Ma küll ei ole su hantleid näinud aga kui keskmine auk ja mutri kinnitus on samat tüüpi siis pole ju vahet mis firma oma on ketas. Kasutatud hantlid on ka vägagi kasulik ost võib olla natsa värvi kahjustusi ja roostet kah natsa aga jällegi kui ilu taga ei aja siis teevad oma töö ära küll. Lõuatõmbamine on vägagi hea seljalihase tugevuseks ja vastupidavuse treenimiseks, chin up paneb jällegi rohkem koormust biitsepsile ja selle tugevuse treenimiseks vägagi hea.
-
Hantlitega saad teha usnagi palju voiks oelda isegi et kogu keha. Oleneb muidugi kui rasked su hantlid ka on kui on reguleeritavad saad ka vajadusel kettaid ju juurde osta.
-
Noh ma ei ole küll ise kunagi pumpis käinud aga kui minu naine veel maratoniks treenis siis minu mäletamist mööda kasutas ta ka umbes samasuguseid raskuseid. Muidugi tema tegi 4x nädalas jooksu ja 2x nädalas pampi, taastumiseks. Tema ka rääkis et 5kg raskustega 1minut käärikükke tehes võttis jalad värisema aga samas kui läbis maratoni ei kurtnud mitte jalgade väsimuse üle vaid et ülakeha oli kuidagi tühi ja õõnes Isiklikult arvan et väiksem raskus , korralik tehnika ja lõpuni tehtud seeria on parem kui suur raskus , keha õõtsutamine harjutuse sooritamisel ja lühike seeria.
-
Ma ei ole kull spets aga raske fuusilise tooga on see mure et mingil hetkel areng seiskub. Kogu aeg sama liigutus ja keha harjub. Kunagi alguses kui sa tuldud UK sai ka alguses tehtud labidatood, algselt arenesid olad, selg ,jalad ja kaed meeletult ja siis 2 kuu moodudes vaata et hakkas tagasiminek. Hiljem sai valitud normaalsem too ja lisatud trenni ja olukord on tanaseks muutunud, pole kull seda meeletut massi aga keha on uhtlaselt vormis
-
Joostes pikka maad pidi vahendama piimhappe teket saarelihasetes. Ise pole kasutanud ,sugisel voi talvel joostes kasutanud liibukaid. Minul hoidnud jalad ilusasti soojas.
-
Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi
eesti mees replied to comma24's topic in Algajad
Proovi raskustega pingile asteid, seda harjutust tehes töötavad kõik su alakeha lihased pluss järgmine päev on ka kõhtulihased ja seljasirutaja hell. -
Aitab kodus logelemisest ja aeg võtta ennast kätte?
eesti mees replied to staff20's topic in Algajad
Pean vist vabandama koigepealt oma imeliku kirjaviisi parast ( uus arvuti ja veel pole installitud eesti tahti) . Kui sa sinna joukasse ei joua siis voiksid alguses kodus teha katekoverdusi, louatombeid , kohulihaseid ja kukke. Kas siis tavalist moodi voi plahvatuslikult ( ei see vist algajale ei sobi). Hupeenoor oleks ka alguses heaks abimeheks. Internetist leiad palju videosid kuidas keharaskusega trenni teha. Edu treeningutega. -
Kas mitte poksis ei toimi löök kogu kehaga, st. keha liigub puusast kaasa. Seega vägagi oluline roll on kõhu külgmistel lihastel. Poksiad teevad üldjuhul jalgadele vägagi palju plahvatuslikke jõuharjutusi, enamus ikkagi ülakehaga. Soovitaks arendada plahvatuslikku jõudu ja vastupidavust.
-
Säärevalu - jooksupaus, jalatsivahetus või midagi muud?
eesti mees replied to testuser3's topic in Vigastused ja haigused
Mul kah pole mingit erilist diplomit ette näidata aga jalatsid loevad ikkagi suht koht palju eriti kui sa jooksed kannale( valejooksu tehnika). Õige jooksutehnika on joosta päkale. Mäletan endal oli ka kunagi sama jama, peale poolikut mida jooksin mägedes. Selleks ajaks oli juba kaks poolikut läbitud tasasel maastikul. Ühesõnaga sai käidud spordiarstil ja sai päris palju erinevaid harjutusi, alates alaselja treenimisest lõpetades ühejalaga kükiga, sinna vahele palju harjutusi fitness ball-l ja nagu juba mainiti foam rolleriga, ei tohi unustada IT bandi. -
Isadus muudab meessuguhormoonide taset
eesti mees replied to htilga's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Olles ka nüüdseks 4 kuulise poja isa , siis äkki oskan ka midagi kosta. Omadest tähelepanekutest olen tähendanud et uni on muutunud kuidagi erksamaks, tihti ärkan et kuulatada kas lapse hingamine on ikka ühtlane või kui naine rinnaga toidab teen korraks silmad lahti. Katkendlikust unest on tingitud ka liigne kohvi joomine ja tühja sidruni tunne, trenn on olnud viimased 4 kuud kõikuv. Samas olen tähendanud agresiooni või siis valmisolekut ohule reageerida tõusu. Naise ja lapsega tänaval jalutades või siis ise lapsega jalutades silmad jälgivad kuidagi kõike, olen tähendanud et märkan isegi klaasi kilde tänaval mida ennem nagu ei pannudki tähele rääkimata siis lärmavatest ja kakerdavatest inimestest. Sai vist segane tekst, loodan saadakse aru ja loetakse välja mida kirjeldada üritasin. -
Väga hea tuharalihase treeninguks on asisteeritud ühejalaga kükk. Üks jalg pingile ja teine ette, alla lastes jälgid et põlv ei lähe varvastest ettepoole. Kas siis kang või hantlid õlgadel, allasendis surudes raskust ülesse surudes teed asja raskemaks ja samas treenid ka õlalihaseid
-
Eile sai siis avastatud oma rõõmuks uus ja huvitav treenng tüüp. Või siis oma kurvastusesks, sest see tõi nii mõnegi nõrga keha kehal välja. Treening kujutas endast lapse käru sülle võtmist ja 5 korrusele kõmpimist, kõmpimist sellepärast et elan majas kus pole lifti . Käru mudel Emmaljunga 3-in- 1 Classic ka kaal koos rataste, raami ja korviga 15kg. Treeningu tulemuseks olid kergelt tundlikud biitceps, deltalihas, seljasirutaja, reienelipealihas, reielähendaja ja tuharalihas. Enda häbiks pean tunnistama et pidin puhkama 3 korrusel kuna võttis kergelt ähkima, seega vastupidavus treening ka takkaotsa. Tulevikus kui poiss kasvab plaan hakata tegema jõe ääres lühemaid sörke. Käru pole küll mõeldud jooksmiseks aga sirgel ja siledal pinnasel vägagi stabiilne, seega peaks olema võimalik kui kummi rõhk ja vedrustuse settingud kokku ajada.
-
Kelladest rääkides siis mina kasutan Garmin For runnerit mioa peetakse üheks parimaks aga ka minul annab vahel üle 200, max olen saanud 240 , tõusudel mis on ilmselt kella poolne viga. Peale 2 kuust jooksu pausi hakkasin uuesti jooksmisega tegelema ja näitas ka alguses 170, seega kiskusin kohe tempot aeglasemaks 150 sain kätte sõrkides 6, 40 km-le. Eks alguses tulebki aeglasemalt alustada ja põhja laduda alles siis saab mõelda kiirendustele.