Jump to content

eesti mees

Kasutajad
  • Content count

514
  • Last visited

• Days Won

1

Everything posted by eesti mees

1. Ülikond jõulisele kehaehitusele

Eestis on ülikonnad ikka maru kallid ma vaatan. Mina sain kunagi omale Kilt Shopist £156 ja siis ka veel kohendati õlgadest ja reitest parajaks. Muideks täitsa tavaline vesti ja pindsakuga ülikond oli.
  2. Esimene korralik treening

Täna sai siis vahelduseks jookstud koos käruga, noh poiss sisse ja jooksma. Sai siis proovitud see Tartu- Ihaste kergliiklustee ka ära. Distantsiks 8km. Õhusooja 12C . Eile sai tehtud 5KM kooskahe kergema tõusuga. Sain kohe paaris asjas targemaks : esiteks , veepudel peab olema kaasas, ei piisa kui oled ennast kodus vees kummi joonud. teiseks , aeg oli jura polnud isegi ligilähedal mu parimale 10KM ajale kolmandaks , kehas on tunne nagu oleks kohtunud kiirrongiga. Egas midagi, eks nühime vaikselt edasi ja loodame et jõuame ka suve jooksul mõnele jooksule.
  3. Venitamine

Spagaadi jaoks venitamine on ka päris hea jooksjatele, ma just eile vaatasin üle Paula Radcliffe raamatust How to Run. Seal ka venitati spagaati jaoks.
  4. Foam roller

Mina kasutan ka ja juba 3 aastat, olen vägagi rahul. Eriti asjalik asi kui tegeled jooksmisega, maru efektiivne kui tahad oma IT-bändi lahti saada.
  5. Väga terav liigesvalu soorituse ajal

Noh ma vaatan et siin on teisigi hulle nagu mina . Vaata Sa võid oma asja veelgi hullemaks ajada, nagu mina tegin. Kunagi juhtus nii et mul väänati õlg välja ja see pandi tagasi nn. spetsi poolt kui aus olla siis ka ei viitsinud asjasse süveneda. Niipea kui läks paremaks hakkasin jälle vaikselt treenima, raksud käisid aga noh olin noor ja loll. Lõpuks hakkasin tundma meeletud valu ka küünarliigeses ja pöördudes siis füsio poole öeldi et jõukaga on jokk, õlakapsel on kulunud ja mingi nurga all liigub õlg natsa välja ja see paneb ka surve küünarnukile. Ainuke trenn mida nüüdseks tema soovitusel teha saan on TRX-ga. Sa parem uuri kui tõsine on vigastus ja mis saab teha, muidu võid veel kuskilt mujalt lõhkuda.
  6. Raskustega lõuatõmbed

Üks võimalus on tavalisest vööst rätik läbi panna, isegi niimoodi teinud .
  7. Kaalul on rohkem kui elu - uus idee

Erik, kas sa pole mõelnud teha sellist saadet kus on koos ülekaaluline ja ülikõhna inimene. Ma veel UK elades nägin sellist saadatet TV , ülekaaluline mees kes armastas väga pasta toite ja sõi neid peaaegu 3x päevas ja ülikõhn mees kes toitus peamiselt energiajookidest ja proteiini batoonidest ( polnud anoreksik ) , lihtsalt väitis et ta ei vaja rohkem toitu. Huvitav oli vaadata ja hea meel oli et mõlemad said pärast enam vähem normaalsesse kaalu. Eestis võiks ka midagi sellist teha, ma usun et vaatajad läheks vaimustusest hulluks .
  8. Suurimate biitsepsitega mees maailmas?

Päris huvitavad elukad siia ülesse laotud. Vabandust , inimeste kohta ei tohi nii öelda aga ma ei oska kuidagi teisiti öelda ka. Elukate alle ei mõtle neid kellel on lihas puhtalt ülesse aetud . Igaks juhuks seletasin lahti, ei soovi et keegi tuleb ukse taha ja pumbapüssi suhu paneb .
  9. Üllatus Tartust

Käisin täna pojaga Tartu Auras beebide võimlemises ja üllatusin päris tõsiselt ,üllatusin positiivselt. Alustaks siis algusest, riietusruum puhas ja soe ja isegi beebide matid olid olemas, mõlemal pool kohe. Võrdluseks Värska Sanatoorjumis neid polnud ja Värska Sanatooriumi Spas olid need aint naiste poolel ja kui ma küsisin et kus ma saan vahetan oma last, vaadati nagu lolli et mis see mees lapsega siin teeb. Trennist, see oli intensiivne ja asjalik, ei munetud nagu Dundees. Arvestati vägagi lastega kui ühel hakkas külm koliti kohe soojemasse basseini üle. Olles nüüd juba nädal aega jälle Eestis siis igati asjalik tulemus minu arust. Kahjuks ei saa seda kõigi muljete kohta öelda, nagu juba eespool nähagi oli . Tase on erinev . Kas keegi oskab öelda kust saab Tartus osta vabapidamisega kanade mune ? Seni olen igal pool kohanud ainult puurikanade mune, kahjuks isegi ecopoes.
  10. Kaalul on rohkem kui elu - uus idee

Olen midagi säärast näinud välismaal ka , vahe aint selles et seal on treener sul kogu aeg sabas ja piitsutab takka. Eesti omas lastakse inimesel endal töö ära teha ja paljud murduvad. On ju meeletult raske piirata oma söömis harjumusi. Ausalt ise sooviks vaatata ka sellist saadet kus õpetatakse kuidas normaalselt juurde võtta, sest paljud teevad trenni ja söövad ka normaalselt ( enda arust) aga tulemust ei tule. Vead siis kas söömises või liiga vale treening.
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

Ma ei ole küll eriti suur usu fänn aga kui neid kristlasi aitab siis palun , miks mitte. Minu arvates on nende maailmast arusaamine natsa lapsik. Mina eelistan uskuda aint iseendasse. Rohkem kasu, isiklikud kogemused.
  12. Jooksmine Tartus

Selline kusimus et kus saab Tartus jooksta ja koos karuga? Pohimotteliselt sai nuud kolitud Tartusse ja sooviks jalle hakata vaikselt jooksmist ellu puhuma. Kuna naine kaib tool ja mina lapsega kodus siis asi hakkab ilmselt toimuma karuga , internetis googeldades leitsin uhe pargi joe aares, alguseks hea aga distantsi kasvades vist jaab vajaka. Ei viitsi ju koguaeg ringiratast joosta. Maanteele ka ei tahaks minna, Eesti liikluskultuur ei ole just eriti arvestav . Treeninguid kavatsen alustada kevadel, seega varsti. Senikaua TRX-ga kodus. Tanud ette.
  13. Jooksmine Tartus

Ma kardan et Tähtvere jääb natsa kaugele. Ma elan hetkel Pikal tänaval aga tänan abi eest.
  14. Jooksmine Tartus

Tänud . Ma sain selle ka ise paika, kobamisi. Äkki saad ka mind natsa teises mures aidata.
  15. Jooksmine Tartus

Sry, peab naise kaest uurima kuidas installida arvutisse eesti tahti. Akki saad ise aidata
  16. Pullid pildid netist

Kuidas ta seda tegi ?
  17. Söömiskäitumise psühholoogia uurimus

Asi on tehtud, loodan pole just vaga psuhho
  18. Imelisandid ja tarbijakaitse Ringvaates

No jah see tablettide asi on natsa jama ja masendav. Samas Eesti inimesed voivad ennast lohutada,nad ei ole ainukesed kes sellist lollust teevad. Omal uks naide tuua, uks mu tuttav UK proovis Karri dieeti, mugi aga karriseid toite ja karri parandab su ainevahetust ja seega su rasvade polemist. Lopetas haiglas madala mao PH-ga.
  19. Naljakas diagnoos

Mingi aeg uurisin siin oma vasaku kuunarnukis esineva valu kohta. Sai siis kaidud fusios ja uuritud asja, arst arvas et asi on ulepingest . Muideks tuli valja et tehes biitsepsile harjutusi vasak olg liigub natsa valjapoole, nagu keeraksin keha nurga alla . Tugilihased pidid olema norgad, soovitas TRX-i. Keegi oskab komenteerida voi jagada nouandeid kuidas sellest keha keeramisest vabaneda. Tanud
  20. Valu kuunarliigeses

Selline mure et viimasel ajal tehes chin-up -e on hakkanud looma valu kuunarliigesesse. tehes triitsepsile surumisi kukla tagant pole tahendanud sellist asja. Treenin kodus Annan kae paeval treeningu : - CHIN UP 2X MAX - Hammer grip chin -up 2x max - Kuunarvarte koverdamine hantlitega (kerged raskused kuna selleks hetkeks on kaed juba tuhjad) - Sormed puramiid asendis katekoverdused ( TRIITSEPS) 2XMAX - Toolilt keha surumine ulesse( TRIITSEPS) 2XMAX -Hantli surumine uhe kaega kuklatagant (kerge raskus kuna triitseps on juba eelnevalt labi voetud) Lisan veel hiljem randmele harjutusi. Olen kogu aeg niimoodi trenni teinud . Kas on mingeid eraldi harjutusi et tugvendada kuunarliigest voi on liiges mahakandmisele maaratud. Valu moodub peale trenni loppu kuskil paari tunniga aga ka hiljem katsudes on hell. Tavaliselt jargmiseks paevaks on asi korras. Trenni teen kodus peamiselt keha raskusega, uks lihasgrupp paevas seega 6x nadalas. Tanud
  21. Valu kuunarliigeses

Noh ma tulen paari kuu parast tagasi Eestisse elama, loodetavasti. Eks ma siis tean kelle poole poorduda
  22. Jõusaali tolad...

Kapuuts peas on vist mingi kuum sona, arvatakse et siis keskendud rohkem ja oled omas mullis. Olen nainud sellist asja kus treenitakse ka mingis ulikonnas, higistatakse mis kole. Ilmselt uritatakse vist kaalu alandada. Hotellides tootades ja nende joukaid kasutades naeb vahel eri kummalisi asju, vahemalt siis valismaal kull.
  23. Valu kuunarliigeses

Nagu ma juba ennem mainisin ma treenin kodus kuna pole voimalust joukasse saada , hetkel. Seega ma teen chin- up-e et anda koormust biitsepsile ja hiljem hantlitega takka . Pull up teen ma selja paeval. Gmster kui kasi sirgeks sirutada ja katsuda kuunarliigest siis valu tundub olevat seal kus on see lohk. Kas ma peaksin su jutust aru saama et ranne on norgem kui biitseps ja seega tekivad probleemid.
  24. Kuidas uuesti alustada.

,Kui inimene on ikka 20kg ulekaalus siis mina kull ei soovitaks kohe sorkima hakata, mojub polvedele kehvasti. Kiirkond voi siis kepikond on alguseks paris head, tempo peaks olema selline et saad vabalt raakida. Toitumine on tahtis ja ka see et sa naudid mida sa teed, veretundega suus on varsti sein ees ja motled et milleks ma ennast tapan
  25. Bodybuilding Artworks

Ma kull ei tea midagi Hr. Pajust ja tema fittidest ja ausalt ei huvita ka. Samas ma pole ka mingi kuntsnik aga kui vahegi aus olla siis pildid on paris asjalikud, isegi kohati vaimukad . no war, peace please.